שלום אנשים

יש לי שאלה אליך

אתה בכנות יכול לומר שאתה יודע ומכיר את דעותיו של שלתי? אתה יכול לומר עליו רק את הדברים הבאים- לא שונא ערבים- לפי סיפור הכפייה שלו שהוא דווקא די ישן. סוציאליסט- ע"פ מעורבותו המוצהרת בנוער העובד והלומד. וחבר בנוער העבודה... זה הכל! בתור חבר בנוער העבודה הוא לא הביע אף פעם דעות...אולי בתחילת הפורום, עד שהוא עיכל את העובדה שאנשים תופסים אותו שמאלני מידי, ואז הוא הפסיק להביע את דעותיו. שלתי, בניגוד למה שאתה אומר לא אהב כל כך את דעותיו, הוא לא אהב ולא אוהב את הידיעה לגבי השנאה שיש בין חברי פורום לבין השנאה ששוררת בעם בין חרדים חילונים ובכלל. אבל הוא הסכים עם דעותיו, כי אלו דעותיו, הוא לא ניסה לכפות את דעותיו על אחרים מעולם, ולא היה אטום לביקורת או לדעת האחר כאשר היא לא מסיתה וקוראת לו פאשיסט או סטאלין(שרצח מליוני אנשים). התקנון תקף לגבי כוווווווולם....חבל שיש חלק שלא חושבים שיש צורך אמיתי שהתקנון יהיה תקף לגביהם.

metal_slug

New member
הבעיה בניהול פורום אקטואליה

היא שאם דיעותיך ידועות, אתה מוקצה בידי החצי השני של המפה הפוליטית. מן הסתם, שלא ראיתם תלונות של שחר כאן, כי הוא שייך למחנה של שלתי, ולכן לא התלונן. צריכים להיות כאן שני מנהלי פורום, אחד נוטה לצד שמאל, אחד נוטה לצד ימין. הרבה פחות חיכוכים לדעתי.

EverMan

New member
אמממ לא ממש

תאמין לי ששחר כן התלונן כי הוא וקנדימן הם היחידים שקיבלו בפורום הזה הגבלה. ותאמין לי שהוא קיבל המון מחיקות ... ואם אחד נוטה שמאלה ואחד ימינה , אז שניהם ימחקו הודעות לצד השני על ימין ועל שמאל. צריך מישהו מהמרכז , או פשוט שלא מערב את הדעות שלו כמו ההוק.

metal_slug

New member
לא ראיתי את שחר מתלונן *כאן*

וזאת הנקודה. אדם אחד לא צריך לנהל פורום כזה.

EverMan

New member
גם כאן הוא התלונן

ולא ראית את זה כי הוא היה : א.מוגבל. ב.התלונות שלו נמחקו.

CANDY MAN

New member
נו! אז זה אומר ששלתי לא התאים!!

שלתי היה שמאלני בדם וראו זאת לפי מה שהוא כתב ולפי איך שהוא התנהג כלפי הימנים בפורום! אני הוגבלתי מסיבה אחת! מפני שהעזתי להגיד לשלתי בפנים מה שרבים פה חושבים עליו! אני הייתי אולי צריך להיות הכבשה השחורה אבל אני גאה בעצמי על מה שעשיתי וכולם עמדו איתי בכבוד מול הפאשיסט! ואם אנחנו כבר בנושא אז אני מודה מקרב לב לכל חברי הפורום שכן תמכו בשביתה ולכל אלו שלא הקריבו את חבריהם ותקעו להם סכין בגב!!... תודה רבה!

EverMan

New member
אתה יודע מה ההודעה הזו מזכירה לי ?

את החיזבללה. שהצדיקה כל פיגוע שנעשה בישראל , ושהייתה בטוחה שהיא זו שהעיפה את צה"ל מלבנון. ומעבר לכך שונאת את ישראל בדם ללא כל סיבה מיוחדת. והאשימה אותה בכל הבעיות שלה. משום מה ללא סיבה מוגדרת זה מזכיר לי את זה.

metal_slug

New member
מה קרה לחופש הביטוי ענברו´ש?

לך יש זכות לקרוא לאחרים גזען, ולבחור הנ"ל אין זכות להשתלח במי שבא לו? אז מה, הצדק הוא צדק רק כשהוא לצדך? ואני חייב לומר, שהשוואת דבריו של מישהו לחיזבאללה, זה הדבר הכי דבילי ששמעתי בפורום הזה. טוב, לא *הכי* דבילי, אבל די קרוב. אני במקומך הייתי מתנצל.

EverMan

New member
צדק במקומו מונח

אבל הוא משתלח פה בחבר מאוד טוב שלי שלא עשה לו שום דבר ממה שהוא מייחס לו. אביהו לא מחק לו הודעות סתם ככה , אביהו אחד האנשים היותר מתונים ויותר נחמדים , וזה שהוא כל הזמן ממשיך להשתלח בו זה גועל נפש פשוט. הבן אדם פרש - תמשיך לחיות ! עזוב אותו כבר !

CANDY MAN

New member
אתה יכול להפסיק ללקק, הוא לא מנהל!

יותר. ומכיוון שאין לך מושג על מה אתה מדבר ואתה מברבר פה על סמך מה ששלתי סיפר לך ולא על סמך העבודות בשטח אני גם לא יכול בכלל לנסות להבין אותך. אם 6 חבר´ה החליטו לשבות אז הם עשו זאת מסיבה כלשהי ואם אתה לא היית מתחיל בתעמולה ה=#$%# שלך אז גם היינו נשארים 9 אנשים +-. זה שאתה שיקרת לכל הפורום, את זה כולם כבר יודעים אבל לפחות אל תתחיל שוב אם "שלתי לא עשה כלום, הוא ילד תמים", אם פתחנו בשביתה אז כנראה ששלתי פגע בנו וכל הליקוקים שלך סתם הפריעו לנו! בפעם הבאה תדחוף את האף שלך לעניינים שלך או שקשורים בך אבל בטח ובטח לא אלינו! נ.ב אבקש ממך לא ללכת לבכות למנהל הפורום בבקשה שימחוק את הודעתי! אם אתה מספיק בוגר תדע לענות לי בחזרה... מבלי ללכת לגננת חדווה

EverMan

New member
קנדימן יקירי

דבר ראשון , אני לא מתחנף אליו , הוא חבר מאוד טוב שלי , עוד הרבה לפני שהפורום הזה נפתח. הוא דיבר איתי על הרבה הודעות שהוא מחק , והרבה פעמים על דברים שהרגיזו אותו , אתה יודע , חברים מדברים ... מעבר לכך , לא עשיתי תעמולה , דיברתי עם כמה אנשים שאני מכיר וביקשתי מהם להפסיק. לא שיקרתי לאף אחד , ותפסיק לפגוע באמינות שלי ! זה שאני עמדתי בדרך שלך לא עושה אותי לבן אדם פחות טוב ולא עושה אותי לשקרן ! בדיוק כמו זה שארגון המורים שובת , זה לא אומר שהממשלה אשמה , זה גם לא אומר שהם צודקים ! זה רק אומר שהם דורשים משהו ! ואני לא ביקשתי כמעט אף פעם מהודעה להימחק , ותפסיק לדבר עליי כאילו שאתה מכיר אותי , כי אתה ממש לא !

רק דבר אחד אומר לך

לא אעסוק בהיסטוריה...אעסוק בהווה. צורת ההתנהגות שלך לא מסתדרת עם החתימה. נראה לי שבצבא צריכים אנשים בוגרים ואתה מתנהג פה כמו ילד קטן. מסעיר את הפורום בכוונה שאין לך סיבה...שלתי פרש, אין לנסיון הזה לגרום לפורום להתרדר זכות קיום אמיתית יותר, גם אז היא לא ממש היתה מוצקה.

metal_slug

New member
מה אתה רוצה ממני?

ממתי אני מתעניין במנהלי הפורום כאן? כל עוד יש מנהל אובייקטיבי, אני האחרון שתהיה ממנו תגובה. אבל בלי שום ספק, היו הודעות גבוליות שנמחקו, בלי הסבר. לא יודע מי מחק, לא משנה. אבל זאת לא דרך לנהל פורום.

בוא נסביר לך משהו

מנהל הוא גם בן אדם ועם כל הכבוד יש גבול למספר הפעמים בו הוא יכול להסביר לאותו משתמש את סיבת מחיקת ההודעה שלו שהיא בדרך כלל זהה למחיקה הקודמת...זה כבר הופך למשחק ילדים קטן ומטופש. נראה לי שהדרך של שלתי, של לסמוך על אנשים שכבר ותיקים בפורום שיכירו את התקנון היא הנכונה פה, ולידיעתך אני מודע לעובדה ששלתי כן היה נוהג לשלוח מדי פעם הסברים לחברי פורום שביקשו אותם... היו הסברים שלא מצאו חן בעיני מספר לכן פצחו בשביתת 3 הקופים- לא רואים לא שומעים לא מדברים- עם שלתי ואת שלתי...

למעלה