שלום אנשים

שלום אנשים

קוראים לי מיכל אני בת 16 מרחובות ודי מתעניינת באקטואליה וכאלה. אני אשתדל להגיב פה להודעות וכאלה ו... זהו בינתיים

אל תהססי להשאיר הודעות

לא נעשה לך כלום....

CANDY MAN

New member
ברוכה הבאה...

אני לא יודע מה דעותייך אבל אל תסמכי על זה יותר מידי שתמיד ייתנו לך להביע אותן - במיוחד לא אם אתה מהימין... נ.ב הייתי חייב לסכם את תקופתו של שלתי במשפט הנ"ל ומעכשיו אני מתחיל התחלה חדשה... מבטיח.

CANDY MAN

New member
טוב, שמענו עלייך... זה שאת חברה...

של ענבר לא גורמת לי להתחשב בך יותר מידי.

מה זה קשור?

אתה זורק האשמות שווא, וכשמגיבים לך אתה כותב דברים לא קשורים. אם תרצה לתת לי תשובה עיניינית אני אקשיב.

וחוץ מזה אני ממש לא מבינה למה

אתה כזה מגעיל. ענבר הוא אדם מקסים ולא מגיע לו או לאף אחד בפורום להיות מותקף על ידך רק בגלל שהאיד´ שלו שונה משלך!

.המוסד

New member
לך יש אידאולוגיות טיפשיות

אבל נטען שאסור לתקוף מישהו בגלל דעותיו השונות ובחור בפורום תקף ועוד איך תקף(לא תקיפה במובן הטוב, אלא בצורת קללות והאשמות) כמו גזען, גזען, ועוד פעם גזען ועוד קללות ואמרות שאין להם מקום בפורום, שהן סך הכל התקפות אלימות ומטופשות מה דעתך על הבחור ההוא? לפני שאיזה בחור כאן נעלב, רציתי לציין שדעות מסוימות טיפשיות על פי הבנתי, והבנתי בכלל, ואותו בחור צריך לקחת הכל ברצינות הראויה ולא לבלוע זאת קשה מידי כמובן שעדיף שיגן על דעותיו

EverMan

New member
איזה יופי של כבוד אתה מפגין

אם האידיאולוגיה כל כך טיפשית , בבקשה , אל תגיב עליה, כי כמובן , רק הוד מעלתו המוסד צודק. ההבדל בין גזען לבין להגיד שדעותיו מנוגדות לשלי לכן מטופשות גדול. אני לא אומר שהדעות שלך טיפשיות גם אם אני חושב ככה. כי אני להבדל ממך באמת לא משחק משחקים כאלה. גזען זה אומר - אדם שמפלה אחרים בגלל מוצאם או צבע עורם. דעות טיפשיות - כל מה שאתה אומר מטומטם טיפשי חסר ערך , ומצידי שתמות. בקיצור, במקום לעשות נגדי מסע צלב, פשוט ... ת-ת-פ-כ-ח ! כי לי באמת נמאס מההכפשות שלך כנגדי.

.המוסד

New member
דבר ראשון, חבל שאתה כל כך כועס

הרי ביקשתי ממך אישית לקחת זאת בקלות הראויה...ואת הקטע עם המנוגד לא מנוגד בכלל לא הבנתי האידאולוגיה לא כה טיפשית(אאא) ואם אתה חושב שהרעיונות שלי טיפשיים איפה אם לא בפורום יש לומר זאת? אני לא משחק משחקים "כאלה", בקשר לגזען, ישנה הסכמה על ההגדרה, בקשר לדעות טיפשיות...היה מדלג על ה"תמות" על ה"כל מה..." ועל מסע הצלב מעולם לא הכפשתי אותך, רק טעניתי כנגדך וכנגד דעותיך, שזה לגיטימי לחלוטין(לא?) חבל שאתה לוקח את זה כל כך קשה, זה סתם פוגע בבריאות, אגב, מה אתה חושב על "הבחור ההוא"?

EverMan

New member
לא לקחתי שום דבר קשה

דעות טיפשיות - לא תוקפים את הדעות , מגיבים אליהם , לא תוקפים את הדעה את בעל הדעה או את הדעה בכלליות , זה חוקי דיון נורמלים הגיונים ביותר. אם ביבי יגיד משהו אני לא אפסול את זה בגלל שביבי אמר את זה , או כי כל מה שהוא אומר טיפשי. וזה בדיוק מה שאתה עושה פה. לטעון כנגדי זה לא במקום , וגם לא כנגד דעותיי. אתה יכול להגיב עליהם , אתה יכול להגיד שהן לא תואמות את שלך , אבל לא לפסול אותן כטיפשיות. דר"א הבחור ההוא נשמע לי מה זה כלי!

EverMan

New member
סליחה ?!

זה שהיא חברה שלי עושה אותה יסמנית שלי ?! זה שהיא חברה שלי עושה אותה בן אדם פחות טוב ?!

Vendetta

New member
שלתי היה המנהל הכי גרוע שראיתי

הוא ניהל את הפורום עפ"י דעותיו הפוליטיות, והפלה כאן אנשים בעקביות.

וונדטה, למה להחיות את מה שמת...

זהו, הוא לא ממשיך כאן. והסיפור נגמר. כנ"ל גם לגבייך המפלצת, די עם הניסיונות להחיות את הסיפור הזה. ברור ששלתי לא נהג כפי שהיה צריך לנהוג (בסה"כ גם הוא בן אדם בעל דעות,חבל רק שהוא אהב כ"כ את הדעות שלו). לא פעם רצו בפורום ביטויים חריפים ופוגעים כמו "נאצי", "פשיסט" ועוד--אותם אף אחד לא מחק אפילו שנגדו את התקנון האלוהי המפורסם. להבא יש לקוות שהתקנון יהיה תקף לגבי כו-לם,וזה למרות שאמונתי היא שאדם אובייקטיבי הוא רק אדם מת לא עלינו.
אייר פרנס צרפת
.... לא נתגעגע אליכם
. אתם החוליה החלשה,שלום.

למעלה