שלום אנשים

ורדודה

New member
שלום אנשים../images/Emo9.gif

הגעתי לכאן בגלל בעיה קטנה שיש לי,אני נורא מקווה שתוכלו לעזור לי, מגיל נורא קטן נפתחתי לעניין של הומואים\ולסביות,כי החבר הכי טוב שלי היה הומו,אף פעם לא היה לי בעיה עם זה,אהבתי אותו וקיבלתי אותו כמו שהוא. לא הענקתי לו יחס שונה\מועדף,ואני גם לא חושבת שזה צריך להיות ככה! לפני חודש בערך חברה הכי טובה שלי גם פנתה אליי "הסירה אבן מהלב" וסיפרה לי שהיא נמשכת לבנות,ולצערי הרב לא קיבלתי את זה כמו שקיבלתי את הידיד שלי-אני באמת לא יודעת למה זה ככה,ואני גם מוצאת את עצמי המון כועסת על עצמי בגלל שקשה לי לקבל את זה,זה לא שאני נגד...אבל זו החברה הכי טובה שלי-ונורא קשה לי להתנהג לידה כאילו כלום-הקרבה בינינו פתאום נורא מלחיצה אותי-אני מתביישת להתנהג לידה כמו פעם,ומצד שני אני לא רוצה להתרחק ממנה.. השאלה שלי בעצם,היא אם כשיצאתם מהארון וסיפרתם לחברים שלכם קרה לכם מקרה דומה,שהרגשתם שחברים שלך מתרחקים ממכם?או שהיה להם קשה להתרגל לזה? בבקשה תעזרו לי.:(

resputin

New member
ורדודה :),

תראי, זה לא חדש שישנם הרבה אנשים שאומנם הם נורא פתוחים לנושא, אוהבים את חברים שלהם ומקבלים אותם בהיותם מי שהם, אבל אז "נופלת הפצצה": אחד\ת מהחברים\ות שלהם <מאותו המין, כי מן הסתם, הם יספרו להם שהם גיי\לס>, מהחוג הקרוב והאינטימי ביותר שמרגישים לידם הכי בנוח שבעולם, הם גיי\לס. ואז, עולות התהיות, גם אם לא רוצים שהן יעלו ואפילו מבטלים אותם, אי אפשר שלא לתהות.. פעם הוא\היא הסתכל\ה עליי במובן ההוא? האם אני יכול\ה להוות לגורם מגרה לאותו האדם? ואם כן, מה עליי לעשות? להתנהג כרגיל ואולי 'להסתכן' או שעדיף שלא? ושלל שאלות, זה טיבעי לחלוטין לתהות עליהן. אני כן חושב שיש כאן מקום לשינויים, עם זאת. זה לגיטימי לתהות, אפילו באופן התמים ביותר האם את יכולה להתנהג אותו הדבר או להרגיש בנוח אם היחסים בניכם ישתנו. אם לא תרגישי זמנית בנוח לעשות את מה שעד עתה עשית לידה, זה לא אומר כלום, עם הזמן את תתפתחי ותשתני, המצב החדש יהפוך ישן וזה יהיה מים מתחת לגשר. שינוי לא חייב להתפס כחיובי או שלילי, היחסים שלכם לא חייבים להיות במגמת ירידה.. פשוט שונים. זה הכל.

ורדודה

New member
resputin

תודה,גם ניחמת אותי וגם גרמת לי להבין שהזמן בעצם יעשה את שלו ואני אתרגל למצב הזה, ובגדול יהיה בסיידר.

SarcaSeriouS

New member
מבלי לקרוא, אני מסכים עם רספיוטין.

אני חושב שהוא צודק במאה אחוז פריגת!.

למעלה