שלום אנשים...

SaberTooth

New member
שלום אנשים...../images/Emo70.gif

צר לי שאני מפר את שלוות הפורום, אבל אני רואה שמאז הפעם האחרונה שביקרתי בפורום (לפני המון זמן... יותר מידי. ותיקי הפורום ודאי זוכרים אותי, הייתי מבקר כאן המון.), לא התווסף מאמר על חנויות העידן החדש, חבל. בכל מקרה, בפעם האחרונה שהייתי פה, המליצו לי על כמה חנויות העידן החדש באזור תל אביב. אני, ברוב טיפשותי, לא רשמתי את שמותיהן. אז, האם אתם יכולים להמליץ לי על חנויות העידן החדש באזור תל אביב (אם יש חנות ממש טובה אבל לא בתל אביב, אתם יכולים לגלוש לגבולות המטרופולין של תל אביב)
במיוחד מוצרים לכישוף טקסי - פגיונות, תליונים עם סמלים בעלי משמעות וגם קריסטלים וכדומה. אני בטוח שאתם יודעים למה אני מתכוון.

B a n j o

New member
היי !

גם אני כבר די הרבה זמן לא כותב כאן אבל ראיתי לנכון לעזור לך (נכון שאני חמוד
) בכל מיקרה בקשר לחנויות: יש אחת נחמדה ליד "הבימה" שנקראת "העידן החדש". היא נמצאת על הרחוב שמתחבר לשדרות בן ציון מצד אחד ולשדרות רוטשילד מצידו השני. יש לך את "חנות הפיות" בסנטר שמידי פעם יש להם דברים מעניינים (ויקרים בטירוף) למרות שזו בעיקרון סתם חנות יפה. ובקינג ג´ורג´ אני חושב שאפשר למצוא כמה. יש בבן-יהודה פינת שדרות נורדאו והיא חנות גדולה אני חושב שגם בשינקין יש אחת כשמגיעים מכיוון אלנבי זה מה שאני זוכר בינתיים מקווה שעזרתי !!

suki da yo

New member
אני אלמתה על החנות פיות

אולי זה רק אני, ובעצם, כן זו בטח רק אני מהאנשים הפגנים, אבל פיות, עם כל הכבוד, זה איפה שאני מותחת את הקו. כישוף? סבבה? אלים מרובים? פצצה. אבל פיות זה סיפורי אגדות. אני מצטערת.. אל החנות הזו אני נכנסת רק כדי להגיד " יו איזה מאמי" ולברוח החוצה.... אפילו שבחנו שליד החנות פיות יש חנות למתנות לגברים או משהו, עם פגיונות, ולפעמים יש להם דברים ממש ממש יפים....

B a n j o

New member
לא אמרתי אף פעם

שזה אמיתי זה סתם חמוד ויש שם אחלה מתנות לחברה
והחנות מעוצבת בהשקעה את חייבת להודות מה שאמרתי שיש להם זה לפעמים יש להם נרות וקטורת ומידי פעם איזה ספר שכנראה שלהם הוא נראה ממש "מגניב" לשים במקום כזה... אבל זו לא חנות מקצועית, סתם חמודה

למעלה