שלום אנשים יקרים!

shonshon5

New member
אני רומז? מואה? סה נה פה פוסיבל..

אני הכי ישיר שבעולם. אפילו הישיר טוקיו-אוסקה עקום לגמרי בהשוואה. ובפרפרזה על דברי המשורר י. שמיר: הים אותו הים והחצר אותה חצר. מדי פעם מתחלפים המלצרים/מלצריות, מחירי האלכוהול משתנים, הצ'יפס זה לא מה שהיה פעם, אבל משקלו של היתרון הגיאוגרפי מטה את הכף לצד הזכות. יו אר וולקאם. אגב, את התיאור שלך על המדפים והפורצלנים אפשר בקלות להעתיק ל"מקום של לינה", גם הוא כמטחווי קשת. או טיל "סטינגר" ברוח התקופה. צהרה טבא.

ענוגה

New member
וואללילה!! ואני בכלל מדור המקימים!|

לפני 17 שנה, כשפצחו בפרוייקט הזה, עת הייתי עוד יותר צעירה ויפה, הייתי דיירת בכפר ההוא, ממש מול המגדלמים, והחצר היתה כמטחווי יריקה ממני. בימים ההם נהגו המבקרים להביא את יבול השמונצעס הפרטיים שלהם - איש איש וביכורי פורצלנו, ממיטב מרכולת גליציה וורשה הקלאסית, ולהניחם און דה שלפים. כך ננסכה לה נימה אישית לעיתים בן פקדנו את החצר. גם לינה, הלא היא רחל, עוד היתה אז שכנתי מהצ'כונה שממול הכפר, ובימים שלמדה שכבה מעלי - עוד לא חלמה לפתוח בגני יהודה את הזולה שלה כשתהיה גדולה. אח!!! הימים היפים! נה נה נה נה הצלחת לשעשע את רוחי. לא יודעת מה עם הצ'יפס. למיטב הכרתי הוא היה די דלוח. אבל האוירה--- טוב אולי פעם נתפגש שם. טוב, חלאס עם הנוסטלגיות! עוד מעט נגיע לאפרים ועליזה המ... או לעמוס ברקוביץ' הג... חייבים לעצור כאן בטרם נידרדר. שנפתח שירשורון חדש?

shonshon5

New member
ואני בכלל מדור המבטיחים!

ככתוב: "האמיני יום יבוא, טוב יהיה מבטיח לך". ובעניין פתתיחת שירשורון חדש, אני לא בתורנות שירשורים היום. וגם כמעט פיצלחתי את הגולגולת איך שנגמר המשחק בנצחון גדול והקפיצה מהספה הביאה את הפדחת למפגש מדהים עם תחתית הלוסטרה. כמו שאמר מולי קצורין: חמישיה מנצחת לא מחליפים, לטעמי, שירשורון כזה רק ממשיכים! אפריים? מהמשתלה? או טו טו גם יתברר שגם למדת ב"ניר"..

ענוגה

New member
צר לי, אפרים מהמשתלה הסמוכה -

אינו שייך לסיפור ההוא. וגם לא בי"ס ניר- האפריים המדובר הוא דמות מיתולוגית משופמת, מנהל בי"ס בדימוס, טיפוס רב פעלים, שמעלליו בעליזה המורה בחדר המנהל וברכבו-חינוך מעשי - יכולים לפרנס איזה ספרון כרסתן. ובכולופן - הבה לא נגזים גם עם ההלל ל"חצר": שישב בלול. ואם כבר פאבים ונוסטלגיה - יוחזר צ'ימיני לאלתר! אני תופרת בדיוק אוהל מחאה ופותחת במאבק להחזרת עטרה ליושנה ולתחיית הצ'ימיני, רק שמעתי שבירושלים בערב נהיה כבר קריר... טוב, אולי נמחה במקום אחר. מי שמעוניין לחתום על הפטיציה להחזרת צ'ימיני - שירים יד
יאללה, שיהיה לכם יום-טוב - הכל-טוב.

רגע, גם אני מכיר את המקום ההוא

שהיה לול וחונים עם המכוניות ממש בין העצים, המקום עוד קיים ? אני זוכר לטובה את צלחת הצ'יפס הענקית שהם היו מגישים שם.

למעלה