שלום אנשים יקרים!

שלום אנשים יקרים!

הסיפור הוא כזה: החבר הכי טוב שלי נתן לי כתב שלו כדי שאסרוק ואפרסם פה בפורום אז הנה אני מצרף אותו עכשיו סתם לידע כללי, החבר הזה שלי הוא ממש ממש בחור מבריק! רק שיש לו קצת בעיות עם המסגרת והוא בנרבים פעמים רבות... אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לו להבין את עצמו דרך כתב ידו. (האישור שלו לפרסום מצוי בסיום המכתב)

כושכוש1

New member
אני מקשה עוד קושיות

דניאל, החבר שלך אכן נראה אדם מבריק, ויש הרבה מה לומר על הכתב שלו. א ב ל, וזה אבל רציני - לא נמשיך עדיין כי ההסכמה שלו לניתוח הכתב, איך לומר בעדינות, לא ממש קיימת. בחרת משפט מתוך הטקסט והחלטת שזה מתן הסכמתו. הכתב אכן מעניין אז בבקשה פנה אליו שוב, שיכתוב בפרוש ובכתב ידו שהוא מסכים לניתוח. ועוד מתוך סקרנות: אם שניכם בני אותו גיל וחברים - איך זה שאתה מדריך והוא חניך?

בנוגע

להסכמה, אין לי מה להוסיף. הרעיון שינתחו לו את כתב היד היה שלו והוא ביקש ממני לפרסם אותו באינטרנט ובעקבות כך כתב שאם אני לא מעוניין בפרסום השם שלי וכו'. אנחנו לא בני אותו הגיל, אני בגיר ממנו ב5 שנים.

הכתב והספור זכורים לנו היטב, נדמה

לי שבזמנו היתה הסכמה כלשהי. בכל מקרה, במדה שהנ"ל מעוניין לא צריכה להיות שום בעיה שתסרוק קטע קצר נוסף שבו הוא, בכתב ידו מעוניין ומסכים לכך.

shonshon5

New member
אללה ירחמו......

אלא מאי? עולה, פורחת ומתגבשת אצלי המחשבה שאם כל העניין כל כך חשוב ודחוף, ובמיוחד בימי נפילות בבורסה, אולי איזה סיאנס רציני יוציא את השד מהבקבוק? אבי, יועץ רה"מ לעכו"מ (לשעבר, סכו"מ).

ענוגה

New member
דיר דניאל,

קראתי את רצף הודעותיך. בראשונה - היו לחברך המבריק בן ה- 16 נרבים, ורצית לעזור לו להבין את עצמו. מפה לשם - עניין של כמה ימים - והוא כבר לא בין החיים. באמת חבל שלא הספיקו חברי הפורום לעזור לך לעזור לו... אני משתתפת בצערך ובצער המשפחה. להשתמע רק בשמחות, ובבניין ציון ננוחם.

ענוגה

New member
זה לא אני! זה ה-../images/Emo123.gif בעלבית השתגע!!!

שמישהו יוציא לו את המיץ, לתפוז הזה!!! כל השדים שיחזרו לבקבוקיהם - לאלתר!!!! נפלאות דרכי הבוראת.

shonshon5

New member
בסדר.. בסדר.. המסר נקלט!

אני חושש שענוגתנו נקלעה ל-LOOP טכני או שהיא מנסה לשנן מנטרה מתוחכמת ביותר. רק תסבירי לי איפה זה יוצא "בניין ציון" שם את מבטיחה שננוחם. ממה שאני זוכר, "בניין ציון" ישב בקרן הרחובות רוטשילד-נחלת בנימין והוא עלה באש לפני שנים רבות. אז, איפה ננוחם?

ענוגה

New member
מתפלאני עליכי, משונשננו!

בניין ציון מתנוסס לתפארת נחמתנו ברוטשילד סמוך ליבנה, בסמיכות לסטייקים המנחמים של בירנבאום והפטריות המנוחמות של מנדלבאום, שגם הם - מאיימים להפוך להיסטוריה. ואם יכלו כל הקיצים
ולא תהיה ברירה - ננוחם בירוחם. מודה ועוזב?

shonshon5

New member
מודה, מודה... אך מוסיף וטוען כי...

הבניין הנוכחי נקרא "בית ציון", ויש לעשות את ההבחנות הראויות ולדקדק ולהקפיד בקלה כבחמורה, ובאופן מיוחד כאשר על הפרק דמותה ותוארה של עירנו האהובה. אח... אח... איזו שריפה זו היתה! אחת הטובות שראיתי מעודי! לשונות האש השלתחו מבעד החלונות ביופי פראי חסר מעצורים כלהק סוסי מוסטנג החוצים ביעף את מרחבי אריזונה... נו, שוין. מה שהיה היה, לא בוכים על חלב שנשפך. עושים ממנו חמאת שום. ובעניין מיודעינו מנדלבאום ושות': לטעמי, אקט הסגירה ראוי היה לו התבצע לפני זמן רב. נניח, חודשיים אחרי הפתיחה... קרן, כפות תמרים, איטה... מזל שקימל מחזיקה מעמד. ואילו אנו, בהמשך לשיחתנו, ננוחם בפלאפל התאומים בגבעתיים. סבא שלי היה אומר על כל הנ"ל: אברום, דריי נישט די קופ, אונטרוועלט! ולעומתו שנו חז"ל: איסטרא בלגינא קיש קיש קריא. היום, עם כל המידע באינטרטט, לכי תדעי מי מהם קרוב יותר לאמת.

ענוגה

New member
אפרופופ איקרא בלגינה קיש קיש קישטה:

ואפרו-פופ הבחנות: לבירנ-את-מנדל הבאומים היו גם ימים יפים: הפטריות דווקא היו משו-משו (אבל הובסו על אלו של סטפן בראון, באלגנטיות), וגם לפני המון שנים היה איזה פילה שמנמן להתבשם בו - אך ברם אולם, אני מתגעגעת יותר לוונגולי היומיומית והחביבה פלאפל התאומים זה גם לא מה שהיה פעם, וחבל וגם דוכני שוק בצלאל עם הצ'יפס המתנפח לא שרדו - יש רק אחד, בטשרניחובסקי, כמדומני, שעוד מנפח לי צ'יפס כזה מופלא עם מפית נייר פיחס כמו פעם ובאמת - לא נשארו הרבה מפלטים: גם פרונטו עברה הנשמה מלאכותית לא מזמן והתגלגלה למשו צנוע אך לעת עתה בר-קיימא אנזימי הרעב שלי זוקפים מלוא קומתם ורושפים עלי! והכל באשמתך!! מי יתנני מול-ים!

ענוגה

New member
"על ציר הזמן חמאת שום מתחביץ

כל היום הגנה תציץ, כל חבריה בריוחה היא לבדה עם כל הסמטוחה. קרן ואיטה פלאפל בפיתה חתול בשק אבא שלי בשב"כ אמאשך בהג"א אש אש במכתש מי שפותח כלב נובח אל תתייאש! חמש חמש! נ ו ס ט ל ג י ה לך לעמוד 83

shonshon5

New member
די, אני לא מחזיק מעמד..... ../images/Emo6.gif

השכנים בבית הסמוך התקשרו לבדוק מה מצחיק אותי כל כך בימים קשים אלו למדינה בכלל ולכדורגל בפרט. אני הולך ל"חצר" להשתכר. מחר, אמרה סקרלט, יום חדש. ואני מוסיף וטוען שגם מחרתיים.

ענוגה

New member
ה ח צ ר ??? האם, אכן, שלא בכוונה,

התכוונת למקום ההוא, בכפר אז"ר, שפעם נהג להיות לול? ההוא שבסיוע לוחם קולנוע בדימוס, הפך לזולה סודית לחסמבות מזדקנים? או לחצרו של הלובביץ' שמת פניך? אכן, צדקה סקרלט. היום יום חדש. תמסור לה ד"ש.

shonshon5

New member
פפפשששש...... איזו התמצאות!

בחצרו של הלובביצ'ר ספק אם אעבור את הסלקטור. במערה החשמלית, לעומת זאת, הקשרים הטובים שלי עם ירון זהבי, תמר, אהוד השמן ומנשה התימני אני כדג במים. אבי, דג במים, כבשה באחו ופילה בצלחת.

ענוגה

New member
עכשיו תענה ברצינות: אתה רומז

שלחצר האז"רית כיוונת? לא הייתי בטוחה שזכרתי את השם. העוד משופעים הקירות והמדפים נוטים לקרוס מעודפי פורצלן-סבתות ושאר חפצים שאין בהם חפץ? כבשה באחו או שה במרעה? מממהה...

למעלה