שלום אנשים טובים!

c o r e

New member
שלום אנשים טובים!

אני רוצה לקנות דיליי בסביבות האלף- אלף חמש מאות שקל ואין לי מושג מה טוב... ובגלל זה אני פונה לבעלי הניסיון... אני מחפש משהו פור לייפ ולא משהו שאני יאלץ להחליף עוד שנה כי הוא לא יספק אותי. אז בבבקשה תעזרו לי... ועוד משהו-דיליי זה אפקט עם בלאי או שאפשר גם לקנות יד שניה?

eran377

New member
בוא תגיד לנו מה בדיוק אתה מחפש

דיליי ארוך, דילייי קצר, אנלוגי, דיגיטלי, מולטי דיליי, טאפ טמפו.. מה אתה רוצה בדיוק? תן לנו גם קצת נגנים שאתה רוצה לעשות שימוש בדיליי לפי הסגנון שלהם, רק ככה נוכל לתת לך המלצות. יד שניה תמיד מומלץ כי אפשר להשיג יותר תמורה לכסף, אם המוצר במצב טוב כמובן.

c o r e

New member
אני לא מבין כ"כ

בפונקציות, אני מחפש פדאל יחסית וורסיטלי. שייתן עומק ונפח לצליל כמו למשל אצל גבריאל בלחסן מאלג'יר ואצל porcupine tree ן.. kingston wall(למי שמכיר...ומי שלא אז מומלץ ביותר) ולפי איך שניראה לי זה דיליי קצר אבל תקן אותי אם אני טועה. ושיהיה דיליי גם יותר דומיננטי כמו אצל פינק פלויד כמו בחומה.

The Walrus

New member
אם אתה מחפש ורסיטלי

אז בוס DD-20 כולל כל מה שתצטרך: דיגיטלי, הדמיית אנלוגי, הדמיית טייפ אקו, מודוליישן, פינג פונג, ועוד כל סוג דיליי שתוכל להעלות על דעתך. בנוסף יש לו פריסטים, דבר מאוד עוזר, ומסך שמראה את זמן הדיליי ומאפשר לך לקבוע את הזמן בדיוק לפי מספר (מה שמאפשר לך לדוגמה למצוא סטינגס לשיר מסויים באינטרנט). הבעיה שלו היא שהסאונד שלו לא מושלם - מעולה, אבל לא מושלם - יש דיליים דיגיטליים טובים יותר (t-rex replica), יש אנלוגיים טובים יותר (מקסון) יש מדמי טייפ אקו טובים יותר (deep blue), ויש מודוליישן טובים יותר (diamond memory lane)... אני מאמין שתוך כמה זמן תגלה ש80% מהפונקציות נראות לך מיותרות, והסאונד כנראה כבר לא יספק אותך... אבל צריך להבין משהו על הDD-20 - אם רק 20% מהפונקציות שלו מיותרות למה עושים אותם? כי אצל כל אחד זה 20% אחרים. אחד יעדיף דיגיטלי והאנלוגי יישמע לו אפל מדי, אחד הפוך, אחד לא ימצא שימוש לדיליי מעל 500ms, השני ישתמש בעיקר בכזה, אחד יחשוב שמודוליישן דיליי זה מגניב והשני שזה מיותר, וכו'. לכן הDD-20 הוא כניסה מצויינת לעולם הדיליי. אחרי שלמדת אותו מספיק, תוכל לראות איזה פונקציות קורצות לך יותר; האם אתה משתמש יותר בהדמייה הדיגיטלית או האנלוגית או הטייפ אקו, כמה זמן דיליי אתה באמת צריך, וכו', ואז לפי זה לקנות את הדיליי המושלם בשבילך... כדי למנוע מצב שעכשיו תקנה מקסון אנלוגי ואחרי זה פתאום יתחשק לך דיגיטלי.

The Walrus

New member
תיקון

*אם רק 20% מהפונקציות שלו שימושיות. (תחילת פסקה שנייה).

yehuda kotton

New member
יש כמובן גם את ה H20 של ויזואל סאונד...

...וכמובן אני מוכר אותם. דיליי דיגיטלי מצוין שבא ביחד עם קורוס חם ושמן.

The Walrus

New member
הצעות

כמובן שבסוף הכל טעם אישי, אבל הנה כמה דברים לשקול: Maxon AD-9 Analog Delay - יצא לי לחרוש עליו לא מעט בביקורי האחרון ברעש געש. דיליי אנלוגי מעולה. סאונד עמום יחסית, לא "מפריע" לסאונד הראשי כמו חלק מהדיגיטליים אלא תמיד נשאר ברקע. מגיע עד ל900 ms. סאונד מעולה... אה והoscillation שלו ממש מגניב. 1493 שקל ברעש געש. Mad Professor Deep Blue Delay - חדש בארצנו הקטנטונת. עכשיו אני יודע שרוב האנשים שואלים מה זה לעזאזל, אז ככה, זה האמא של הבוטיק. דיליי אנלוגי סטייל טייפ אקו שמיוצר ביחידות בודדות, בעבודת יד על ידי בנאדם אחד בלבד בעולם. אותו לא יצא לי לנסות, אבל השמועה אומרת שמדובר בדיליי מהטובים בעולם... שווה לבדוק. 1444 ש"ח ברעש געש. לפי זק המקסון והפרופסור הם חיות שונות לגמרי, שניהם באיכות מעולה ושניהם סאונד ענק. עניין של טעם... אני מציע להגיע לרעש געש ולהשוות ביניהם. באיזור הדיגיטלי יש את הboss dd-20, חדש עולה בערך 1200, אולי תצליח להשיג יד שנייה בסביבות 800. דיליי עם המון מצבים מכל הסוגים, תכנות פריסטים, זמן מגוחך של דיליי (23 שניות!) ועוד. החסרון העיקרי שלו לדעתי הוא בדיוק כמו שאר סידרת ה20 של בוס - מכוון לכל הכיוונים ולא פוגע באף אחד. יש דיליים דיגיטליים טובים יותר, יש סאונד אנלוגי טוב יותר, יש מודוליישן טוב יותר ויש מדמי טייפ אקו טובים יותר. אבל הוא עושה הכל ביחד... אולי תזמין מחול גם t-rex replica, דיליי דיגיטלי מהטובים בעולם עם טאפ טמפו והדמיית אנלוגי (שבעיקרון עושה את הסאונד עמום יותר, מזכיר את המקסון). לך חנויות ותנסה הכל, זה עניין של טעם. תספר לנו מה בחרת...

grassus

New member
הדבר היחיד

שאולי יהיה פור לייף וגם כנראה מאוד שלא זה יהיה ראק

למעלה