שלום אנשים חביבים..

pumiky18

New member
שלום אנשים חביבים..

אני כבר כתבתי בפורום הזה כמה פעמים...וכעת אני חוזרת עם כמה שאלות נוספות...אז עשיתי סיאנס עם שלושה חברים...וזה כביכול עבד...הכוס זזה...עכשיו יש לי כמה שאלות....דבר ראשון אם יש לכם משהו מעניין לומר לי על סיאנס (אמיתי לא אמיתי, כדאי לא כדאי..בלה בלה בלה) עוד דבר זה שכל מי ששאלנו אותו איפה הוא נמצא ענה לנו "ג ד"...שתי האותיות הללו...למישהו יש מושג מה זה אומר? אני מודה לכם מאוד...באמת אתם אחלה פורום... יאללה ביי פומיקי

dopey_wizard

New member
סיאנס...

דבר ראשון, תדפדפי כמה דפים אחורה בדפי הפורום ותמצאי כמה דיונים על סיאנס... שם אולי תמצאי "משהו מעניין"... השאלות שלך מוזרות.. עשית סיאנס... זה עבד.. ואת שואלת אמיתי או לא אמיתי?.. כן זה אמיתי.. אבל זו הדרך הכי גרועה שאני מכיר לתיקשור\זימון של רחות ממשורים אחרים, אני מציע לך ביכלל לא להיתעסק בזה, יש הרבה סכנות בסיאנס, תקני איזה ספרעל תיקושר אם רוחות ותעשי זאת בדרך מוצלחת וטובה יותר.. ו.. מה זאת אומרת "כול מי ששאלנו אותו" ? בקשר ל "ג ד", אין לי מושג..

pumiky18

New member
אז ככה

תודה על התגובה...בדקתי כמה דפים אחורה....ואני לוקחת את העצה שלך ולא מתעסקת עם זה יותר יותר...כי באמת אין לי ניסיון רב בתחום...אבל אני ממש רוצה ללמוד כל הקשור למאגיה.... ובקשר לדבר השני...כן הניסוח יצא דיי דפוק...השאלה שלי הייתה כזאת....בסיאנס שעשינו כל מי שהעלנו ושאלנו אותו איפה הוא נמצא ענה לנו באותיות "ג ד" ...עכשיו קצת חקרתי את הנושא והבנתי ששאלות כאלה בכלל אסור לשאול...אבל בכל זאת נורא מעניין אותי מה זה אומר...אז חשבתי אולי מישהו ממכם ידע לענות לי.... לא משנה... טוב אז תודה בכל מקרה..

למעלה