שלום אנשיםםםםם

Lopezit

New member
שלום אנשיםםםםם

התגעגעתם אליי?? חחח יופי סתם תקשיבו חשובבבבבבבבבב מחר ב14:00 יש תיומן של ג'ניפר בMTV!!! סוף סוףףףף אני יוכל להקליט!! תחזרו מהר מבצפר!

QueIronia

New member
מה עושה מי שלא חוזר מחר מבי"ס../images/Emo35.gif

Lopezit

New member
מזמין ../images/Emo160.gif שייקח אותו../images/Emo3.gif

או שפשוט מבקש שיקליטו לו

QueIronia

New member
ומה עושה מי שלא חוזר מחר הביתה,

לא יכול לקחת
, והשניים היחידים חוץ ממנו ביית שנמצאים כרגע בארץ לא פנויים (אחד - יחד איתו בטיול. השניה - אחותי - בעבודה).
אני אשים טיימר להקחטה אם אני לא אשכח...

Lopezit

New member
הקפצהההההההההההההההה

יההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ראיתם????????????????????????????? איזה מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת כפרע עליההההההההההההההההההההההההההההה

../images/Emo15.gifואוווווווווווווווו יהההההההה

איזה מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתת ראיתי את זה 46789749875 פעם ואני עדיין מתרגשת מזה ואוווווווווווווווווווווו

נ"ש... אולי נעשה בערב מסיבמבה??

פליז פליז פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז כבר שנים לא הייתההההההההההה אני מתגעגעתתתתתתתתתתתתתתתתתת והיום יש הרבהההההה מה לחגוגגגגגגגגגגג פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

../images/Emo15.gifאולי את שורדת אבל הפורום לא...

אתמול רק ירד שרשור של 6 ימים.... אז עושים שרשור מסיביסלי וזהו....

יאללה מה אתם מתווכחות כבר יש שרשור

ליאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לירוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תצטרפווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו למסיבמבהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

../images/Emo15.gifשיר שנזכרתי בו....

זהו שיר על טלפון טלפון טלפון ואם שרים אותו המון מביים ת'עיקרון... שזה משחק של זיכרון זיכרון זיכרון זהו שיר על טלפון שיר על טלפון.... מישהו יודע את ההמשך???? משעמםםםםםםםם ליייייייי

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifמור זכרי את זה...

אותי את לא מזמינה אהה?!?!!?!???????????????????? סבבה!!! כלבה!!! אחרי שרצתי איתך חצי קניון בשביל להזמין דיוידי? ובחזרה כדי ל-א לקנות נעלי בית ועוד חצי קניון בשביל אודם וחזרה כי שכחנו את הסווטשירט בסטימצקי וחזרה לאודם כדי לקנות גומיות לשיער ושתיתי בגללך אייס קפה סמיך ומגעיל סבבה!!!זכרי את זה!

../images/Emo7.gif

שירה את מוזמנת למסיבמבההההההההההההה יאללה בואייייייייייייייייייייייי כולםםםםםםםםםםםםם מוזמניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יאללההההההההההההההההההההה LETS PARTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifוואוווווווווווווווווו

מסיביסבמבההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

יאפפפפפפפפפ יאללה תצטרפי לשירשור

למטהההההההההההההההההההההה עוד מעט אמא באה עם הסינגלים שליייייייייייייייייי ייייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאייייייייייייי

../images/Emo15.gifיאללה להצטרףףףףף למסיבהההההההה

יהיה מה שאתם רוצים...
-אקסטזי
פטריות הזייה
שתייה אז בואו למסיבה הכי שווה בתפוז ואוווווווווווווווו אהההההההההההה אוווווו

למעלה