שלום,אני שוחט...

חחחחחח

אני מקוטה שהוא לא יחשוב שאני תוקפת אותו, ממש לא.
זכותו לכתוב בפורום שפתוח לכולם אבל אני באמת לא מבינה מה המטרה שלו...
הרי הוא לא יצליח לשכנע אותנו...
&nbsp
אולי אנחנו נשכנע אותו

בתור בחור חרדי שגדל רק במוסדות חרדים

מעולם לא פתחתי דיאלוג עם סביבה חילונית בטח ובטח לא עם אנשים טבעונים..
השאלה שהעלתי פה לפורום זו השאלה הראשונה שאני שואל אנשים דרך מחשב,מעניין אותי לדעת ולשמוע את הדעות שלכם,והמחשבות שלכם ודווקא בגלל שאני ואתם שני ניגודים כנראה בכל דרך בחיים שלנו..
פעם ראשונה ששמעתי את המושג של טבעונים זה היה לפני 8 שנים בערך שעל קיר של המשחטה שלנו ריססו "שוחטים נמאסתם" ולא הבנתי למה ולמי יש אינטרס לכתוב זאת..ואז הסבירו לי קצת עליכם..
המון מושגים בחיים שאתם ידעתם אותם מגיל 10 לי הם נודעו בגיל 16..
אני באמת שלא בא להקניט או להציק,אני רוצה לדעת ולשמוע את הצד שלכם ואני חושב שבימים האחרונים שמעתי מספיק,אם כי תקופה ארוכה של שחיטה חוסמת אותי ריגשית מלהזדהות עם הרגשות שלכם.

Gidi Shemer

New member
שמע, אתה לא רציני

אני ממש לא הולך לעשות לך אאוטינג, אבל כשאתה כותב ש"זו השאלה הראשונה שאני שואל אנשים דרך מחשב", תנסה לקחת בחשבון שמה שאתה כותב בפורומים אחרים של תפוז הוא חשוף לכולם. זה גם כולל שאלות על ניאוף שלא מסתדרות יותר מדי עם שמירת המצוות שאתה מנסה להציג פה.
לא מפריע לי אישית שאתה לא באמת מה שאתה טוען, כי דיון הוא מפרה לא רק לאלו שמשתתפים בו ישירות, אבל אל תעליב את האינטליגנציה.

Lhuna1

New member
אני חייבת לחלוק על כך שהדיון מפרה

כל מה שאנו עושים בדיון מסוג זה הוא לשעשע את הטרול.
בזבוז מוחלט של אנרגיה ועצבים שלצערי גם אני נגררתי אליו, למרות שניסיתי להמנע ממנו בהתחלה.
אין כאן טענות אמיתיות אלא שטויות ממוחו הקודח של משועמם, שכל מטרתו למצוץ אנרגיה ולהאריך את השרשור עד אין סוף בתגובות שיתסכלו עוד ועוד את העונים לו ברצינות.
מצטערת שזה לגופו של כותב, אבל אני באמת חושבת ששרשורים כאלה מזיקים לפורום יותר ממועילים.
אפילו אם פה ושם משתרבב לתוכם טיעון טוב, עדיף לטעון אותו בשרשור אמיתי מול אדם שבאמת מתכוון לדבריו ולא בא להשתעשע.
לדעתי.

האלזה

New member
לדעתי המנעות מאלימות יותר חשובה מ"אבל בא לי"

כל אחד והערכים שלו.
מן הסתם שהחזק יגיד שהרצון שלו זה מספיק בשביל להרוג. לא היית אומר את זה אם היית בצד של הקורבן.
&nbsp

subatoi

New member
קיבלת פה את הרושם שאנחנו חושבים שלשוחט אין רגשות או אכפתיות?

הרי זה כל העניין, אנחנו בטוחים שכן, רק שהם מופנים למקום הלא נכון, או מדוכאים.
אם היינו חושבים שאתה רובוט לא היה טעם לדבר איתך בכלל.

לגבי ההשוואה שעשית בסוף דבריך, אתה עשית אותה. זה לא נאמר כאן בדיון בשום מקום.
אני אשאל אותך שאלה אחרת - אתה מכיר מקצועות נוספים שבהם יוצא לעוסקים בהם לסיים את חייהם של כ"כ הרבה יצורים חיים וסובלים? אפילו רופאים כושלים לא מצליחים לסיים כ"כ הרבה חיים. גם לא וטרינרים כושלים, גם לא מקומות בהם מבצעים המתות חסד של בני אדם או ציד "מבוקר" של בעלי חיים, וגם לא חיילים מודרניים בשדה קרב. אין כזה מקצוע בעולם שמתפרנס מהרג כה גדול של יצורים חיים. רק ציידים של חיות יבשה או ציידים של חיות ים ("דייגים") ושוחטים עולים בזכרוני כרגע.

השוחט הוא הבורג במערכת הגדולה והמשומנת הזו..

וזה קשה לי לומר זאת אבל היום אחרי 10 שנים של שחיטות יום יומיות אין לי שום יסורי מצפון או משהו כזה..
אתם מדברים איתי על סבל,יצורים חיים וכד'..עם יד על הלב המילים הקשים האלה לא מצליחות לטפטף לי לתוך הלב.

subatoi

New member
"קשה לי לומר", זה אתה כתבת. כל מילה אחרת מיותרת. ובכל זאת:

חבל שאתה מתעלם מלא מעט הודעות שנכתבו לך, ולא עונה לעניין. כנראה שקשה להתמודד עם האמת - וזה מובן לגמרי.

מצטרף לאיחולים שאיחלו לך - שתמצא עבודה אחרת שלא פוגעת בנשמה, לא של בעלי החיים האומללים ולא בנשמה שלך.

אל תעודד את עצמך, הוא לא מצפה לשחיטה,

יצר ההישרדות שלו חזק ממנו,
הוא רוצה לברוח - אבל את בדרך שלו.

ולהכות אישה זה גם לא אלימות אלא דרך חיים?

מה היא עיצבנה את בעלה. מי שמעצבנת מגיעה לה...
לא מבינה את ההגיון מאחורי דבריך.

אני לא מכה את הבע"ח,אני שוחט אותו לצורך...

אכילה,האדם הוא נזר הבריאה.

התורה התירה לנו שחיטה...

התורה לא מעודדת אכילת בע"ח,פשוט היא אומרת שאם חשקה נפשך לבשר אז יהיה מותר לך בתנאי השחיטה.
אגב צער בע"ח זו לא המצאה שלכם!זה מהתורה!ההלכה מאוד מקפידה שהנשחט יגיע לשחיטה שלם ללא צליעה או פגיעה.

subatoi

New member
איש לא טען שזו המצאה שלנו!

אגב, מה דעתך על הרבנים שמעודדים טבעונות ויחס הוגן לבעלי חיים?

למעלה