שלום! - "אני רק שאלה":

Mירב

New member
שלום! - "אני רק שאלה":

האם, לדעתכם ומנסיונכם, כאשר זוג מזמין 2 זוגות חברים לחגוג איתו יום נישואין (עגול), זה מובן מאליו שכל אחד משלם על עצמו או שלהיפך - מובן מאליו שהזוג החוגג אמור לשלם על כולם? כל תשובה תתקבל בתודה!

אויש, אתה דביל.

אם אתה באמת-באמת לא מבין את ההבדל בין התכנים שאני מדברת עליהם לבין ההודעה הזאת, אז אני מרימה ידיים. מצבך חמור מכפי שחשבתי. ואם אתה מבין וסתם מנסה לקנטר - כנ"ל.

אטיוד5

Active member
באמת לא מבין

אלו "תכנים" שהם מתנות יומולדת לבן זוג כ"כ הרבה יותר מסוכנים לדור הצעיר ואסורים למראה עיניו מלחיכת פין בליווי האייקון המתאים. אולי תסברי את דעתי במסר פרטי.

אטיוד5

Active member
OK

אז אני מבין שהמילים "ליחוך פין" בתוספת האייקון המרמז
הם בסדר ולעומת זאת תאור יסודי ומעמיק של אותו ליחוך פין הכולל את כל הזויות, התנוחות, ורמות הלחות הרצויות, איננו בסדר - כן? נו שוין. רק שאינני מאמין לך שזה באמת מה שרצית לרשום בתפריט המתנות ליומולדת. מה ל'שות, קטן אמונה אנוכי. אה, וגם דביל.

וגם עוד כמה דברים.

ליחוך זין, במקרה הזה, הוא שיבוש של ביטוי. כמו להגיד שנשבר הזין (מהדיון הזה ומהקטנוניות שלך).

אטיוד5

Active member
תיראי

הטחת כינויים לא עושה אותך יותר צודקת. כבר היה לנו דביל וקטנוני. אם יש עוד תשפכי ישר עכשיו. הנה ההזדמנות שלך לסובלימציה-קטרזיס-אורגזמה רוחנית. תיפרקי, תיפרקי.

De-Panther

New member
בפעם הבאה בבקשה אל תמחה בשמנו../images/Emo3.gif...

כבר קראנו שמענו ואמרנו מילים גסות יותר ואבוי... החציאחות שלי שהיא ביסודי כבר יודעת מה זה דברים כמו שפיך

אטיוד5

Active member
יקירי

ההודעה שלי נאמרה בציניות. זה הרי מה שאני טוען - שצעירים ממילא יודעים הכול ולכן אפשר לרשום פה בפורום מחשבות על מתנות סקסיות לבן הזוג. לא צריך משטרת מחשבות באינטרנט אלא בתור כסת"ח אידיוטי.

אטיוד5

Active member
למשל

לא רק לחשוב אלא גם לרשום שמישהו הוא דביל או מגעיל זה בסדר. וגם לרשום את המילים "לחיכת פין" עם אייקון בננה זה בסדר. ואם אלו בסדר אז אני כבר תמה - לשם מה נחוצה משטרת ההתבטאויות? או כמו שנאמר: יאללה, יאללה. [מוסקט,
, בואי לתת פה ציונים על צדקנות.]

צימעס

New member
הזוג המוזמן משלם על כולם,

כמתנה ליום הנישואין (העגול)
סתם, סתם. אצלינו תמיד מתחלקים.

ixmix

New member
תלוי מי הזוגות, אין אוטומט...

אצלנו בד"כ מתחלקים - אם כי אתמול חבר שלי שילם על ארוחה לשמונה, ואף אחד לא הציע לו להחזיר על מנת שלא ייעלב. (הוציא ארנק בנונשלנטיות ושילפ על כולם במזומן).

אטיוד5

Active member
מי שמזמין משלם

תגידי, כשהם התחתנו שילמת לאולם? נו, אז אותו דבר.

טל קר

New member
ניסיתי לברר אצל אמא שלי,

היא אומרת שיש כל מיני קומבינציות, וזה תלוי מה מקובל באותה חברה (ומה המצב הכספי). עוד הצעה - כשהיא חגגה יום הולדת והזמינה הרבה חברות, אז הקפה והעוגה היו עליה, ומי שרצתה משהו נוסף - כל אחת הזמינה לעצמה.

gitta

New member
רצוי

להסכים מראש מי ישלם, כדי למנוע אי הבנות. אם לא הוסכם, ברור שהזוג המזמין משלם, כי זה טעם ההזמנה (יום הנישואין) ואין זו יציאה משותפת רגילה למסעדה. מה גם שמדובר סה"כ בשני זוגות. לעומת זאת ידידים שלנו חגגו עם עשרות מוזמנים את יום ההולדת החמישים לבעל במסעדה יפואית, ובסיומה הוגש חשבון לכל משתתף, בלי הודעה מראש, אך הסיבות היו מובנות.

למעלה