שלום,אני צריך עצה

• פותח הנושא 996
  • פורסם בתאריך

996

New member
שלום,אני צריך עצה

אני הנדסאי אלקטרוניקה,כמו כולם. התחלתי לעבוד בתור מרכיב מכשירים סלולרים לפני כמה ימים,התנאים טובים.אבל משום מה אני לא כולכך מרוצה ממה שאני עושה. למרות מה שאני עושה לא מצריך אותי להשתמש בידע שרכשתי מהלימודים. סיימתי את לימודי באוקטובר האחרון ובגלל שאין לי ניסיון קשה לי למצוא עבודה. מה כדי לעשות? להמשיך לעבוד למרות שאני די מצוברח מהעבודה,כי זה עדיף מלהיות מובטל. או לעזוב ולצפות למצוא מישרה טובה יותר. תודה.

996

New member
אולי כדי להוסיף כמה דברים

אני מובטל זה כבר כ-3 שנים,במשך הלימודים לא עבדתי ולא רצתי כולכך לעבוד בעבודה שאין לה קשר לתחום הטכני למינהו. אולי זה יעזור למי שחושב שיש לו עצה בשבילי. תודה.

prof21

New member
מצבך קשה.. ../images/Emo10.gif

קודם כל זה לא טוב בכלל שלא עבדת במשך הלימודים בשום עבודה, אם היית רוצה אז היית מוצא איזה משרה של אחזקה או התקנות או משהו בתחום הטכני שלא מצריך תעודה, אבל לא רצית כל כך לעבוד כי אתה בטלן, ועכשיו אחרי שסוף סוף מצאת עבודה במקצוע שלך, אתה לא מרוצה?! אז מה יהיה איתך? אני מציע שתשאר במקום העבודה הזה למשך תקופה ארוכה לפחות שנה, כדי שקודם כל תקבל אבטלה מביטוח לאאומי כשתעזוב את העבודה ודבר שני בשביל הקורות חיים שלך ששם יהיה מצוין שעבדת תקופה ארוכה במקצוע שלך. בהצלחה!

996

New member
כמה דברים

בקשר לעבוד וללמוד,ניסתי ולא הצלחתי לשלב בינהם. ודבר היחיד שקשור למקצוע בעבודה הזאת הוא הרכיבים שגם בהם אני לא מתעסק.

אפרתש

New member
לא לצפות אלא לחפש.

לא להתפטר, אבל להמשיך לחפש עבודה, למה לא?

למעלה