שלום אני ניר

דווקא לא

גם כשהייתי יותר צעיר הערכתי את רע מוכיח, למשל. שיבוא אדם אחד ויגיד לי שהוא לא מתופף מהשורה הראשונה!

loltok

New member
אממ

כן אבל עדיין, תאר לעצמך שאתה שנה ראשונה לומד, מצד אחד אתה רואה מתופף שמתופף ממש מהיר שמעיף לך מקלות באוויר ודופק לך דאבלים מטורפים אבל לא יושב טוב על הטיים, לאומת זאת מתופף אחר שעושה את המקצב שאתה עשית בשיעור שלך עם פי אלף יותר פיל וטיים, מי תחשוב שמתופף יותר טוב?

g d r

New member
../images/Emo45.gif צודק לגמרי...

לא שנה ראשונה אבל 4-5 חודשים ראשונים זה באמת קורה.. עד שתה מבין שאתה טמבל..חח

drums123

New member
אלא אם אתה טמבל...

loltok

New member
אין קשר

ננתי דוגמא למה שרשמתי בהודעה הראושנה, הוא כתב שהוא העריך את רע מוכיח גם שהוא היה צעיר, אני בטוח שזה בגלל שהוא שמע אותו עושה עוד דברים חוץ מ"מקצב פשוט" באיזה שיר. ומכאן באה הדגומא שלי.

loltok

New member
מה קשור יא אללה?

אני לא זה שאמרתי שמתופפים ישראלים הם לא מקוריים. אני בטוח שיש מאות שירים ישראלים שיש בהם אחלה תפקידי תופים.

Crazy Diamond85

New member
כמו שאמרתי לפותח השרשור

בולשיט אישית - השירים הראשונים שהתיימרתי להצליח לנגן כשהתחלתי היו ברובם של מתופפים ישראלים

Crazy Diamond85

New member
"גם אתם חשבתם ככה עד שהתבגרתם"

למה אתה חושב ככה? אני מאז ומתמיד הערכתי נורא מתופפים ישראלים והתלהבתי מקטעים שלהם...

loltok

New member
שאמרתי

"גם אתם חשבתם ככה" לא התכוונתי למה שהוא רשם בקשר למתופפים הישראלים התכוונתי לגישה עצמה שאתה רק מתחיל ללמוד זה הכל, מצטער אם זה לא היה ברור.

דודו104

New member
אני אישית מעריץ של אשר פדי הוא ה-מתופף של

ישראל ומי שהחליט פתאום ללכלך על המתופפים של ישראל אז שיעשה לי טובה זה שרשם את הדברים הלא יפים שרק ינסה להיות רבע מאשר פדי אז תפסיק להשתחחצן ולהגיד שאתה יותר טוב מכולם כי יש הרבה בפורום וגם בכלל שמתופפים יותר שנים מימך ועם הרבה יותר ניסיון ונגינה אז כדאי לך שתתחיל לדבר בהגיון ולדבר בפרופורציות כי אם תמשיך ככה יעשו מימך דחק'ה חבל מאוד!!!!!!!

למעלה