שלום אני ניר

nir7452

New member
שלום אני ניר

אני לא בדיוק חדש כאן אני כותב רק לפעמים שאני רואה משהו מעניין ומצאתי משהו מעניין... אני מנגן רק 3 שנים אבל הייתי מגדיר את עצמי טוב מהרגיל... (לא נתקלתי בשום שיר רוק או מטאל שאני לא יכול לנגן כולל dream theater) בקיצור מאז ומעולם כשאני שומע שירים ישראליים אני לא מצליח להבין מה הבעייה של המתופפים הישראלים לעשות דברים מעניינים ומקוריים למה הם מנגנים רק מקצבים משעממים ואם הם קצת מעניינים אז הם מנגנים רק אותם כול השיר בלי שום מעבר ולמה הווליום של התופים נמוך יחסית לשירי רוק מאירופה ואמריקה. אז חיפשתי וחיפשתי ומצאתי את התשובה היסתכלתי בויקיפדיה על ההגדרה מתופף וראיתי דבר כזה: מתופף הקלטות "מתופף הקלטות הוא מתופף שעבודתו היא להקליט עם להקות או סולנים שחסר להם מתופף. לרוב מתופפי להקות חותמים חוזה עם אולפן הקלטות ועובדים איתו באופן קבע. התכונות האופייניות למתופפי הקלטות הן חוש קצב טוב מאוד וצליל נקי.
כיוון שמתופפי הקלטות מוותרים על החלק האמנותי של הנגינה ומבצעים רק את מה שהכרחי הם נחשבים בעיני רבים מהמתופפים כאומנים ולא אמנים
." כול המתופפים הישראלים המפורסמים בארץ גם אם הם מתופפים בלהקה מתנהגים כמו מתופפי הקלטות בכך שמוותרים על החלק האומנותי שלהם ומבצעים רק מה ש"הכרחי" אז תעשו לי טובה אם מישהו ממכם יוצר מוזיקה שיחשוב על המושג מקוריות בתיפוף כדי שנשנה את התדמית הגרועה על מתופפים ישראליים!

viva1924

New member
"נשנה את התדמית הגרועה על מתופפים ישראלים"

מתי נשנה אותה? שבחור שמנגן שלוש שנים לא יירשה לעצמו לכתוב משפט כמו "אני מנגן רק 3 שנים..לא נתקלתי בשום שיר רוק או מטאל שאני ל יכול לנגן" אולי אז כמו בשאר התחומים ישראלים ילמדו להיות צנועים, מקצועיים, לא מחפפים, ומכבדים את המתופפים הגדולים שהיו לפניהם (כן יש כאלה..) מכל התחומים. לצערי זה מתחבר למספר הודעות שחצניות שבוחרות לרדת על מתופפים אחרים שראיתי בפורום בזמן האחרון.... חבל. אורן.

amirsegev

New member
וואלה...

אם אתה כזה וירטואוז שיכול לנגן כל שיר רוק ומטאל שקיים איך זה שאנחנו לא שומעים אותך ברדיו מפגיז במקוריות ומשנה את ה"התדמית הגרועה" של מתופפים ישראלים?..

uli80

New member
שמע אחי זה ידוע שישראלים מתופפים חרא....

זה עובדה שידועה בכל העולם... היה כתוב את זה גם בויקיפדיה

Dr Drums

New member
אה צריך לתופף מקורי ?

אה לא ידעתי. תודה ניר. אתה איש מאוד חכם ואני בטוח שאתה מתופף גדול

yoaboa

New member
וואו, היה לך ממש משעמם...

שהחלטת לכתוב את השטויות שלך.

zilman

New member
גם אני חשבתי כמוך שהייתי בן 10..

תגדל,תתפתח,תקשיב למוסיקה (לא רק לפרוגרסיב) ותבין עוד כמה שנים , איזה שטויות כתבת. דרך אגב,המתופפים הישראלים שעובדים בחו"ל-נחשבים עילוי!!! (ניר Z,טל ברגמן..) נקודה נוספת-צריך להכניס לכלא להרבה שנים את זה שגיבב את השטויות האלה בויקיפדיה.!!

offry13

New member
כשרמת השחצנות בדם שלך תרד

המתופפים הישראליים יבינו שצריך להיות מקוריים ולנגן לפי הרצון שלך

תגיד לי אתה מטומטם או סתם אידיוט?!

קדימה מר וירטואוז מדהים שכמותך, הארץ כבר קטנה עליך? איך זה שלא שמעתי עליך, אם ככה, מר מקצוען שיודע לנגן הכל? תפסיק ללכלך, יש בארץ אחלה מתופפים, ורואים שבחיים שלך לא היית בהופעה, כי אולי לא שומעים את זה באלבומים, אבל בהופעות אין על המתופפים שלנו!!

loltok

New member
באח באח ../images/Emo6.gif

למה יש תקפתם אותו? הוא אמנם שחצן לא קטן, אבל תכלס גם אתם חשבתם ככה עד שהתבגרתם.

למעלה