שלום אני ניר

אשר פדי

ראיתי אותו ב3 הופעות. ב2 מהן הוא היה מצוין, ובאחת מהן פשוט בא לי לבעוט בו. הוא היה נוראי. אז אני מסכים איתך שכשהוא עירני ובמיטבו הוא סוס, אבל לצערי זה לא תמיד ככה...

jeryishere

New member
יש משהו במה שהוא אומר האמת..

ראשית כל, אתה די אידיוט ודל מחשבה. אבל אתה צודק לגבי התדמית הגרועה שיש על מתופפים ישראלים. מכאן שמבחינתך יש היגיון במה שכתבת. ללא ספק יש סיבה מוחשית, ואני אסביר: ההערכה הכללית והנתפסת בארץ כלפיי מתופף היא דלה אם קיימת בכלל. אותם המתופפים ותרבות התיפוף, משמעותית ומשפיעה עלינו בתור קהילה של מוזיקאים. בחו"ל המצב שונה. מהסיבה הפשוטה שהחשיפה והתפיסה לגבי מוזיקה שונה. לא מדובר בכישרון, אלא בתרבות, בהערכה כוללת ומתאימה לאמן. וכרגע המצב בישראל שזה פשוט לא כך. לפחות לא במידה המספקת. תשאלו את העוברים ושבים ברחובות עירכם אם הם מכירים את אהרל'ה קמינסקי, מאיר ישראל, אשר פדי, אבי דאימונד או את אביב ברק, והרוב ישיבו בשלילה. כמו רבים נוספים שלא הוזכרו, הם מתופפים מכל הזמנים, מוערכים, שניגנו או מנגנים בלהקות חשובות, והשפיעו על המוזיקה בארץ. בחו"ל המצב שונה. שמות כמו: רינגו סטאר, ג'ון בונהאם, ג'וג'ו מאייר, מייק פורטנוי או גווין האריסון מוכרים, האמנים מוערכים במידה המספקת, ויש תרבות נרחבת סביב הנושא הזה. זו אולי אחת המחלות התרבותיות הכי גדולות של ישראל למען האמת. למזלנו, דווקא הנגנים המוכשרים בעבר,הווה וגם בעתיד גורמים ויגרמו לעלייה במודעות ובתפיסה האישית, תרבותית, וסתם לידע כללי של הציבור הרחב והמוזיקאים בארץ. נושאים כאלה באמת גורמים לי לרצות להסתגר שנתיים שלוש עם המערכת באיזה סטודיו במערה מבודדת. מזל שיש כדורים ועישונים.. פוו..

BashtaY

New member
סוף סוף תגובה אחת ראויה, מסכים איתך

וקבל ח''ח על התגובה לעניין.

.....

אני חושב שזה פן באופי שלנו שפוגע. אם יבינו את זה, וישתדלו ליישם, יהיה טוב. ואם יש אפשרות כזאת, אז למה שלא יהיה טוב? דרך אגב, זה הייתי אני, אופיר.. זה סתם שם משתמש של חבר ממורמר.

status

New member
אם כבר בנושא.. שמעתם את "פורטה" של היהודים?

שמעתם איזו יופי של עבודה של יהב ליפינסקי? הבן אדם פשוט גאון.. אחד המתופפים. דיוק, מקוריות - הכל יושב במקום ונשמע כל כך טוב! מי שלא שמע - מומלץ בחום.

g d r

New member
איפה אתה חי?!?!?!

תעיף מבט בעמוד ותראה שבדיוק אתמול מישהו התחיל לדבר על זה.

ringo rulz

New member
יש לנו זוכה!

אתה הוא חציל השנה לשנת 2007
ברכותיינו!

cheshire catz

New member
יאללה חלאס כבר יא מתחנגל

זה שמתופפים ישראלים לא מנגנים כמו מייק פורטנוי (חוץ ממך אחי, אל תעלב) לא אומר שאי אפשר להנות מהתופף, יש גרוב בהרבה מאוד שירים ישראלים ויש הרבה מאוד שירים ישראלים שאני נהנה להקשיב לתיפוף שלהם, אז לפני שאתה זורק את כל השטויות האלה שלך פה ומוציא את עצמך טמבל כדאי שתחשוב קצת על מה שאתה אומר

Vdrums

New member
וואו אתה מנגן דרים!!! איזה כבוד

אתה מדבר שטויות, לך תשמע קצת שירים שהם לא מיינסטרים שנטחנים ברדיו, לך להופעות. זה שאתה מנגן דרים לא עושה אותך לטוב. (בנוסף להתבטאויות הטיפשיות שלך)

למעלה