שלום, אני נוסע...

לפי מיטב ידיעתי נוסה לא מזמן

רובוט שמוחק הודעות שהוא מזהה כ"הצפה" באופן אוטומאטי (מספר הודעות עם אותה כותרת של אותו משתמש) אבל הוא מחק גם הודעות שלא היו אמורות להמחק. לא יודעת מה נסגר עם זה.

כל שנדרש הוא

לבדוק: שם השולח זהה, הכותרת זהה, התוכן זהה, שתי ההודעות מגיבות לאותה הודעה - לימחוק. (ולמהדרין: וגם עברו פחות מ X דקות בין שתי ההודעות) יש פשוט מזה?

היה עדיף אם לכותב ההודעה הייתה

אופציה לערוך ולמחוק את הודעותיו שלו עצמו. בעייתי מעט במבנה הודעות היררכי (threaded או nested) אך רק אם להודעה שרוצים למחוק יש תגובות. במצב כזה אפשר לאפשר עריכה בלבד ללא יכולת מחיקה, כפתרון פשוט מאוד.

שיר נפלא

איפה הטישו? מטפטפת לי דמעה בקצה העין

אתה צודק

ולכן גם נשארתי כל כך הרבה זמן על אפם ועל חמתם של מתנגדיי. אבל דחילק, כמה אפשר? כמה אפשר להיות שק החבטות של כל זב ומצורע? כמה אפשר לקום בבוקר ולקרוא כל כך הרבה דברים איומים על עצמך ואתה אפילו לא ידעת שאתה כזה? די , יש גבול . נמאס לי. שיריבו אחד עם השני, שיחגגו יחד את כריסטמס , ואת איסטר, רק שיעזבו אותי בשקט. יש פה אנשים שמהתחלה לא ציפיתי מהם לכלום, יש כאלו שמהם החזקתי אבל התאכזבתי, ויש כאלו שאני יודע בוודאות שדיעותיהם קרובות לדעותיי אך לא פצו פה כאשר השתלחו בי ושפכו את דמי בכיכר העיר. אני מקווה שאיש מן האנשים הללו לא יגיע לעולם לשלטון במדינתנו, כי או אז אאלץ לעזוב לא רק את הפורום , אלא גם את הארץ.

or99

New member
את...

דעתי לגבי התוכן כבר הבעתי בשרשור עצמו*, ואני מסכים גם עם מה שכתב הלל. אני נגד ההשתלחות האישית, ובזה שהגבתי להודעתך תגובה עניינית, כבר הבעתי בכך מחאה מסויימת, אולם יכול להיות שהייתי צריך להביע דעה נחרצת יותר. אין צריך לומר שאשמח אם תישאר בכל זאת. (ואת זה הייתי כותב כבר אתמול, לולא קרסה פה הרשת). *אם התכוונת אלי בכלל

אם יש לך

אייסיקיו תעלה מולי. לא רוצה להמשיך את הדיונים האלה בפורום. יצא לי מהאף.

nutmeg

New member
בתור מי שנזהרה

שלא לענות לך בפורום, הרשה לי לאחל לך דרך צלחה. ולא, אני לא מחככת ידי בעונג על שהחלטת לפרוש אבל בהחלט מזהה אנחת רווחה משתחררת מזוית פי על ששוב לא אצטרך לקרוא מה מניחים עלי ועל שכמותי בלי באמת לברר ובלי באמת לרצות לשמוע. בתור מי שדינאמיקה is her middle name הרשה לי טיפה'לה לגלות לך שמי שבוחר לכתוב נושאים טעונים רגשית, חייב גם לדעת להתמודד עם הרגשות שהוא עצמו עורר באחרים. ואם זה קשה מידי, או לא מוצא חן בעיניך - יש לך לפחות שתי אופציות: או ללמוד אילו נושאים נחשבים לטעונים רגשית ולא להביא אותם או ללמוד להעלות אותם באופן כזה המאפשר לאחרים לדון עמך עניינית ולא רגשית - שזו אמנות בפני עצמה. דוגמא? בבקשה: להגיד שאתה שמח שעיר נחרבה על תושביה מיד מסיטה את הדיון לאיזה מין בן אדם אתה, שיוצאת לך שמחה היכן שאחרים מתים - במקום להעלות את אותו נושא ולהגיד משהו שלא שייך לרגשות השמחה שלך מול מותם של אחרים אלא אולי לקשר זאת למקורותנו, או אולי לדבר על מחשבה שעלתה לך לגבי 'סידור חשבונות גלובאלי' שכזה... לכתוב דברים כמו "התעצבנתי אז הרמתי אגרוף" או "אני שמח שהם נקברו חיים" (כמובן לא ציטוט מדוייק, אבל רוח הדברים) - מושך אש אישית. את זה איכשהוא לא הבנת. לכשתבין, אתה מוזמן שוב אל גוב האריות ואז תגלה שבעצם מדובר על מאורת שפנים.

מעפרה

New member
nutmeg, בהלובה - קבלו ח"ח

(בהנחה שהבנתי את בהלובה נכון). שומרון, סע לשלום, המפתחות בפנים.

אלעד2

New member
נטמג--->

בעקבות דבריך חזרתי להודעה של הנ"ל, וזו לשונה: "20 הרוגים וכו' כן יאבדו כל אויביך ישראל." לא קראתי את כל השרשור כי אין לי כח, אבל בכל אופן הקצף יצא על הדברים האלה. ואני שואל איזה רגשות יש כאן? אין כאן אלא אמירה יבשה, שמסתירה אמנם רגשות שמאחוריה, אבל עניינה היא תקווה שאויבי ישראל יאבדו (תקווה נורמלית), ומניחה הנחה שהאיראנים הם אויבי ישראל (הנחה סבירה אם כי לא בטוח נכונה כי אולי המנהיגים הם האויבים ולא האומה כולה). מה שאני מסיק הוא אם כן הפוך- אותם אלה שקראו את המשפט הזה ויצאו מגדרם הם אלה שמונעים רגשית מדעות קדומות ולא פועלים לגופה של אמירה. כל \ה לא אומר שאני אישית רואה לנכון לומר משפט כזה.

מוגג

New member
פרוייד ודאי מחייך.

(יש הבדל קטן בין 20 ל-20000..) מי שכותב בפורום "תרבות עברית" על מוות של אנשים באיראן, ללא הקשר תרבותי, אינו מציין עובדה. ההשתמעות מהודעה זו - "אני שמח שמתו אלו, והלוואי ימותו כולם". אפשר לנסות להבין אמירה זו אחרת, אבל זו תהיה היתממות. תאר לעצמך שסבא שלך ימות והכותרת תהיה "סבא של אלעד מת" ובגוף ההודעה יהיה כתוב "הלוואי שכל האנשים המגעילים ימותו". האם גם אז תפריד בין שני המשפטים? אגב בהודעתו המקורית כתב שומרון "כך יאבדו" אפשר להוסיף גרשיים ואז כל הצדדים יהיו מרוצים.

למעלה