שלום אני מקסים ומוגן ע"י אגא בגא

id0a

New member
OFIF לא מסכימים למה שהולך כאן

לאחר שאירגון OFIF לכך תחת חסותו את הפורום, הוא לא מוכן שיהיו כאן דרמות, אופרות סבון, טלנובלות, זיוני שכל וכיוב'... פורום זה נועד אך ורק למטרות הבאות: פצפיזם והשתמטות מהצבא, אנרכיה, גזענות, הפאשיזם המתגבר בסמטאות נורדיה, נושאי מדינה וערבים (חלק מהגזענות) וכמה שכולנו אוהבים לרדת על וולפי. יחי ההבדל הקטן וOFIF.

OFIF

Kill the wolf אנחנו גם נלחמים בתבנית ההודעות החדשה של תפוז. מה תפוז מה?! זה בכלל לא העונה...

DeadWolf

New member
אתם כבר לא מגיבים לי

יש איזה חור באירגון המטופש שלכם! יצורים מטופשים

יש לך חור בתחת,תסתום אותו

אנחנו לא מגיבים לך כי אנחנו לא רוצים. פיפי ימשת"פית ואיילון כותבם OFIF רק עם אותיות גדולות עוד מקרה כזה והארגון יתחיל להתנכל אליך

DeadWolf

New member
לא מגיבים??

אבל אחת המטרות שלכם היא להעליב אותי .. אני לא נעלב מחוסר תגובה.. יש לכם מטרות אבל לא ממשים אותם = חרא של ארגון.. ofif SUX

עקרונית זה נכון

אבל בזמנים כאלה ארגון מעדיף להתעסק בשמירה על המדינה,ולא בהקנטת איזה ג'ינ'גי דביל. אנחנו אגב מתרכזים במאמצים דיפולומטיים באו"ם (זה קצת חסוי אבל קופי ענאן ועידו יושבים על קפה כרגע ומדברים על המצב) OFIF TALKING WITH KOFI,ALWATYS HATING WOLFYI ׁ(חרא חרוז אבל המסר עובר)

id0a

New member
אין עם מי לדבר, קופי הזה נעל בית

ישבנו לשיחה רצינית על המצב, הבן אדם דפוק. הוא חושב שהעם היהודי זה איזה שבט כושי שמלקט עשבים ואוכל שורשים במרכז אפריקה. שיחתנו היתה כדלקמן: ME:"yo Kofi, sup nigga ?" KOFI: "all good bro. So what about Hasan?" ME:"the crazy madafka arabian fucking shihi try to kill us all with his russian Katyushot, we dont wanna fight, the jeweish ppl are peace makers, all we wanna do is talk you know, but the fucking Lebanon understand only with power. what should we do nigga?" KOFI:"Let me tell you KUSHIya. when my papa was born the madafkers whitey english ppl where masscared our ppl, as you know the nigga's tribes at africa are fucking crazy, we took our archers and kill every fucking english soldier. you have to do it to Hasan and gang. כמו שאתם רואים, לא היתה זאת שיחה רהוטה, קופי כנראה שתה יותר מדי עשב בקופי ענאן וזאת השפיע על החלטותיו. קופי אומר: "הקם להורגך - השקם להורגו." את זה הפילו יוסי ביילין יכולה להגיד לי.

id0a

New member
קופי המהלך השיחה, כמו שאתם רואים

הבן אדם לא כל כך מאופס על עצמו, יש לו קצת אדום מסביב לעין.

לא

אבל נראה לי שהאו"ם בוחר מזכ"לים לפי כמה מצחיקים השמות שלהם הקודם בתפקיד היה המצרי בוטרוס בוטרוס ראלי

DeadWolf

New member
חהחהחה את מצחיקה

ממש הרגת אותי עכשיו |משתין דם| אני פשוט לא מסוגל לעמוד בזה יותר.. אני הולך עכשיו עם ofif ומתאבד טוב סתום

למעלה