שלום אני מקסים ומוגן ע"י אגא בגא

העיקר שאתה מרחם עליי

אז תעזור לי אוקיי הרי אני אובססיבי אני זה שיש לו רק דבר אחד בראש אז תעזור לי להשיג אותו אם אתה כ"כ מרחם עליי או אולי תגרום לכך שאני אבין שאני כזה מסכן אני חי בסרט אבל אתה חי במשחק מחשב ואתה יודע מה אתה חי בתוך משחקי יריות ואני חי בתוך דרמה קומית או קומדיה דרמטית אולי אני אולי מוצא סיבה טובה לקום בבוקר וכמה שזה ישמע פתטי כמו שלהשיג אושר עילאי וגם לדבר עם אלה לפחות זה משו לקום בשבילו ונכון אני מתאכזב המון אבל אתה יודע לפעמים אני גם מדבר איתה ולפעמים היא אומרת לי דברים שאני מקווה שאליך הם יגיעו רק אם אני אחליט לספר לך וזה ענק אתה מרגיש כמו אלוהים ושום אורגזמה ושום המבורגר אולי לא ישתוו לזה למה אתה קם בבוקר חמוד למה כל אחד מכם קם בבוקר בשביל הדברים הקטנים לגרבצ להגיד יאללה מכבי או איזה כוסית אז מה נעים לכם אבל מתי לאחרונה אמרתם וואו אני מוכן להשפיל את עצמי כל כך רק בשביל שזה יקרה ולא הסתתרתם מאחורי אגא בגא וזרגא מי יתן וכולנו נמות עצובים מאושרים אולי

maaaax

New member
...

שוב פעם, יש הבדל בין לקום בבוקר בשביל משהו טוב כמו לדבר עם מישהי שאתה רוצה אבל מצד שני כשזה כבר גובל או עובר את גבול הטעם הטוב ומגיע למצב של הטרדה, זה כבר עניין אחר. להגיד לך את האמת איתי, באמת שאני רוצה לתת לך עצה או להגיד לך מה לעשות, אבל הבעיה שאני לא מבין מה אתה רוצה לעזאזל, אף אחד מאיתנו לא.

אנ י רוצה לימצוא משו

שיגרום לי תמיד אושר ותמיד אני אוכל להשיג אותו ולהשיג אותו וגם לדבר ולהיות איתה כמה שיותר ומי אתה שתקבע עם זה הטרדה או לא תן לה להחליט

פנטילון

New member
שמישהי אומרת שאתה מטריד,

כנראה שאתה מטריד. מי הוא מקסים שיקבע מהי הטרדה? מי היא בעצם החברה שתקבע נורמות התנהגות? כמו שהבנתי בדרך הקשה שלא מקובל לזרוק גפרורים דולקים על אנשים, ככה גם אתה תיאלץ להבין שלהתקשר 37 פעמים ביום זה לא מקובל בחברה בדרך כלל.

מובן מאליו חברתי!

צריך להלחם בתופעה שזה לא מקובל לזרוק גפרורים על אנשים! מי הם שיגידו לנו מה לזרוק ועל מי ומתי? לפני קום הדת היהודית, אם היית זורק סוכריות על מישהו היו אומרים שאתה מטורף, אבל עכשיו, אם אתה זורק על מישהו סוכריה,זה אומר שאתה משתתף באושרו. ההסטוריה מלמדת ששום דבר לא סגור ונול והכל אפשר לשנות, אז בואו נזרוק גפרורים בוערים על עפיק :)

כואב ליהיות ירוק

קשה ליהיות ירוק בעולם של צהובים מלפפונים חמוצים במלח, פלפלים אדומים ממולאים גמבה צהובה עם קצת גזר כתום דהוי, שישב הרבה זמן במקרר פיצה עם זיתים פיצה עם עגבניות פיצה עם גבינה אפרו-בולגרית הם לא מדברים, הם בסך הכל ירקות של הממשל הקפיטליסטי שמחכים להאכל ולהתחרבן ולעבור את כל התהליך שוב ולֶמה אני שואל? לֵללממהההה?

הצבע הצהוב הוא צבע סמלי

מצד אחד הצהוב הוא כמו זהב, והוא מסמל את הרדיפה של בני האדם אחרי העושר החומרי. הרצון המתמיד להשיג עוד גם אם יש לך מספיק. ומצד שני, הצהוב הוא גם צבע של שנאה ומוות. כמו לדוגמא בביקור הגברת הזקנה כאשר בני העיר גילן החלו לקנות נעליים צהובות, דבר אשר סימן שבני העיר גילן כבר "מכרו" את חברם, אלפרד איל, ושלא אכפת להם ממנו יותר, ושמותו של איל הולך ומתקרב אליו. דוגמא נוספת לכוחו האפל של הצבע הצהוב הוא שאם תלך בפארק המים הידוע "שפיים" ותבקש מאחד הדוחנים שם כוס מים מהברז עם קש, אתה תמיד תקבל קש צהוב, כי הם שונאים את אלה שמבקשים מי ברז, מכיוון שאם אתה מזמין מי ברז הם מחוייבים לתת לך את בקשתך בחינם ובכך הם לא מרוויחים עליך.

עוד דוגמא ששמתי לב אלייה עכשיו

אפילו פה, באתר האינטרנט הפופולארי תפוז, מה אתה יכול להגיד לי על הצבע של השוטר התמוהה הזה:
.. כן כן, השוטר הזה הוא צהוב. האם זה סתם צירוף מקרים אירוני? או שמה תפוז מנסה להגיד משהו על מערכת המשטרה?

היום כשביקשתי מדרור

קש נוסף, לאייס קפה שלי ושל יוסי, נחשו איזה צבע קש קיבלתי... צירוף מקרים? i think not.

DaSiLDhoRF

New member
או להצית עצים ולהאשים את העדה

האתיופית. כל הג'ינג'ים השתגעו. וולפי ואיתי תתאחדו.

maaaax

New member
...

אני לא קובע כלום. זה שאתה אוטם את הראש ולא מוכן להקשיב למה שהיא אומרת ולמה שאנשים אומרים לך, זאת כבר בעיה שלך. אם היית טורח להקשיב במקום לסגור את עצמך מכולם כי אנחנו כביכול נגדך היית מבין מה קורה מסביבך.

scruby

New member
איתי..

אם אתה רוצה משהו אל תתיאש כמו שמקסים מנסה להגיד, אין סיבה לא להיות אובססיבי , תרדוף אחרי כל דבר שאתה רוצה אפילו אם אנשים יקראו לך תמהוני או לא יבינו אותך אני תומך בזה באופן מלא... אבל אתה תמיד יכול להפגע ולהעלב וכאן הבעיה איתך... אתה מערבב את הכעס שלך בדברים שלא קשורים, אתה לא יכול לצפות שדברים יקרו בידיוק כמו שאתה רוצה זה פשוט לא עובד ככה וזה נכון לגבי הכל. מה שעשית פה זה באמת חוסר טקט, יש דברים שלא כולם חייבים לדעת ולפעמים גם לא רוצים לדעת או שפשוט לא מעניין... התנצלות תתקבל בשמחה. בנוגע למקסים, אתה באמת שלא מכיר אותו ואל תשפוט אותו, כל בן-אדם הוא שונה אתה הדוגמא המוצהרת לזה, הוא סוג של אדם קלאסי וקצת בוטה אפשר להגיד ובתור חבר טוב מאד שלו אני יכול להגיד לך שמה שאתה חושב עליו לא נכון. ארן כבר הביא לך לפנים מה שנקרא אני לא יגיד על זה כלום. ד.א למה לעזעזל אתה רוצה כל כך להשפיל את עצמך אם אתה חושב שזה יקרב אותך למטרה נראה שזה עושה בדיוק ההפך...

ayalon6

New member
תקשיבו בואו תקטע את זה פה..

כי זה באמת לא המקום בשביל הדיון הזה, כי זה משהו אישי שלך, בעיה שלך איתנו או בכלל עם החברה. בוא נקיים את הדיון הזה פנים מול פנים ונחסוך ממך את "ההשפלות" שאתה מחפש, בגלל שזה לא תמיד עוזר. אז בבקשה עם כל הכבוד ל ofif שמרית תשתמשי בכוחות שלך בשביל להשאיר את ההודעה הזאת לאיתי ותעלימי את כל השאר למרות שהנזק כבר נעשה.. איילון

Fat Danken

New member
ייהיהיהיההה!! yeah!!! כזה אני אוהב!

אלכוהול, רגשות, פריסטייל לבן, בנים, בנות, אהבות, שקרים ואכזבות ככה הפורום צריך להראות! החלום האמריקראי הולך ומתגשם לו! סחטיין על הטיפשות, הפגיעה ברגשות של האחר, הטקט שרק הולך ומתגבר, גוטהלף בראש התזמורת מזמר! אמריקן באנד סטנד, הנה אנחנו באים!

למעלה