שלום אני מקסים ומוגן ע"י אגא בגא

עליו אני מרחם

ואיך זה לפעמים את מבינה ולפעמים את בת זונה יושב מחכה ליד ביתך את לא חושבת להגיע בטח את עם מקסים אתמול לא התיחסת אליי ולא היה איכפת לך מה קורה איתי בכלל ומקסים הוא כלומניק מתי הוא השפיל תצמו פעם הוא פחדן ומפחד להרגיש ובגלל זה הוא ככה ואולי גם ארן מה כל כלך כיף לך לדבר עם השמוק הבן זונה הזה כשהוא מקלל אותי כל שניה שהוא איתך אבל ביננו מזמשנה זה רק אני יכולת להגיד שדי אבל הכי מגניב זה לתת לבן זונה חסר החיים והפחדן הזה להגיב ולראות מהצד כי זה מצחיק ואני כזה אפס מנסה רק לדבר איתך והוא שאני לא יודע כמה הוא שם עליך מקבל אותך לכמה זמן דבר שאני צריך למות בשבילו מתי את וניצן ואיריס תתבגרו הם לא רוצים אותכם לא ברק ולא איילון אני מחבב את ברק זה בסדר לאהוב אותו אבל אם כן אז אל תפחדי ותאהבי אותו כמו שצריך ותהיי חופשית כי מה זה שווה כל הפוזה של ילדה ליברלית וחופשייה אם

פנטילון

New member
מרחם על עצמי

מהצד השני, אולי זה אני מתעמק בתמהון וגובל בשגעון מעביר ביקורת על כולם ומתנהג כמו מטומטם שוקע בערכים ובאידיאלים חלומיים אבל הגשמתם באה על חשבונם של אחרים משפיע תמיד בתמונה הכוללת, אך בסביבה הקרובה המאד ממוקדת גם האפשרות הפחות חביבה לעולם אינה נשללת יותר מדי אני ומעט מדי כולם, האם זוהי באמת דרכו של עולם?

גוטהלף!

רד מזה! אני לא רוצה אותו! ועל שאר השיחה כבר דיברתי איתך בטלפון... אני מקווה שהפנמת את מה שאמרתי.. ותפסיק להטריד אנשים! דיי לחפור! ומי שמתנהג כמו ילד קטן זה אתה!

אתה כל כך מת!!!!!!!!!!!

מה זה קשור גוטלף!!!!! היא לא רוצה אותך תכניס את זה לראש האטום שלך אם לא הצלחת עד עכשיו אז אתה לא תצליח תפסיק להטריד אותה ותתגבר על עצמך! אתה יותר גרוע ממני ואני ממש יכולה להיות אובססיבית, אתה בכלל לא קולט מה קורה סביבך אנשים לא רוצים להיות לידך אני כבר לא רוצה להיות לידך ומה אתה מכניס אותי לעיניין?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! אתה מודע לעובדה שהם אנשים בפני עצמם? אתה מודע לעובדה שאולי אני רוצה לבלות איתם בגלל שהם נחמדים ומצחיקים? אני לא מבינה אותך, באמת אתה סתם אידיוט או שאתה מפגר? אני וניצן לא רוצות אותו רד מזה!!!! אז??? רציתי אותו לאיזה שבועיים, זאת הייתה תקופה קצרה מאוד, נו באמת, רציתי מישהו למשך שנתיים זה קליל בשבילי, אז בבקשה תשאיר אותי מחוץ לעיניינים האידיוטים שלך זה לא העסק שלך ואני לא רציתי שתלך ותפרסם את זה בפומבי, תודה גוטלף על הטקט העצום שלך אני פשוט שמחה שלא סיפרתי לך יותר מידי אני ממש מצטערת שאני בכלל קרובה אליך, תודה. תמות איריס

maaaax

New member
...

אם היה פה ריח רע אז עכשיו יש פה פצצת סירחון של ממש. אני מרחם עליך איתי, באמת.

למעלה