שלום, אני מחפש את...

בונד 7 0 0

New member
שלום, אני מחפש את...

שלום אני מחפש את המקום בו יש הכרויות לביסקסואלים, האם קיים דבר כזה, ואם כן היכן ??? תודה

soul on fire

New member
לשניכם

כידוע לי לא קיים אתר הכרויות שיש בו רק ביסקסואלים אבל יש מספיק אתרי הכרויות ברחבי הרשת שאם יתמזל מזלכם תוכלו למצוא בו את מבוקשכם... אני מבינה את אי ההבנה אבל זה כתוב גם בכללים של הפורום שהוא אינו משמש כפורום הכרויות ושהודעות בנושא עלולות להמחק, אז אני ממש מתנצלת אם הפגנתי קצת יותר מידי כעס זאת פשוט תופעה נפוצה שנימאס ממנה, אז סליחה אם פגעתי בכם...

לא הבנתי מי זה "שניכם"

אני יודע שאני ביסקסואל אבל ברור לי שאני לא סובל מפיצול אישיות !!! התנצלותך התקבלה בברכה

למה את כועסת ?

חיוך זה הקו העקום היחיד שיכול לישר הכל

soul on fire

New member
אני לא כועסת

ממש לא... זה היה בנימה חיובית לגמרי רואים שאתה לא מכיר אותי..
אני מבין האנשים החייכנים וגם כשאני מעוצבנת אני נשארת "חמודה" {לטענת האנשים אני עדין טוענת שאני מכשפה קטנה... =] }

לא הייתי ברור !!

אני מבקש לדעת היכן יש אתר להכרויות ביסקסואליים, אני מחפש גברים שאוהבים אנשים כמוני(גברים לא נשיים, שאוהבים ללבוש ביגדי נשים) ????

Blackice

New member
כבר שאלת, בינתיים לא ענו- תאזר בסבלנות

אגב, יש אמנות מעניינת שנקראת "שרשור". זה אומר שבמקום לפתוח את הכל כהודעה חדשה, אתה לוחץ על "הוספת תגובה" או "הוספת תגובה חדשה". אני רוצה להדגיש שפורום ביסקסואלים אינו פורום היכרויות, המקום להודעות היכרות הוא בלוחות הפורום, לא בהודעות בדף הפורום. אולם, העלת שאלה מעניינת לגבי אתר היכרויות שמיועד לביסקסואלים ולכן היא נשארת לחכות לראות אולי מישהו מכיר אתר שכזה. אגב, אני אישית לא מכיר אתר שכזה, אבל בהרבה אתרי היכרויות אתה יכול להגדיר את עצמך כבי. ארז

soul on fire

New member
היי היי!!!

אולי הוא גבר... אבל נכון למצב העכשווי הוא שלי....
אגב, הפסקת כבר לעשן??!?!?!

למעלה