שלום ,אני מחונן!

שלום ,אני מחונן!

אני קאילו מחונן קאילו אני לא יודע אבל אמא שלי אמרה לי עכשיו נראה לי היא עבדה עליי כי הציונים שלי לא משהו וזה אתה יודעים. איך אני יודע קאילו אם אני מחונן או לא? וחוץ מזה אני ממש חזק אז אומר שאני לא יכול להיות מחונן כי יש לי חבר שהוא מחונן והוא חלש כזה אז כאילו מחונננים לא עובר דם לשרירים רק למוח? בתודה מרגל אלי אברמוב

black_magic

New member
קאילו כותבים כאילו

שגיאות כתיב זה מרגיזזזז ווואט??? מה הקשר בין חוזק ומחוננות?? לא כל המחוננים הם יורמים אשכרה סטיב ארקל!

modiin18

New member
אנשים, קצת חוש הומור.......

לא יכול ליהות שהוא רציני...

GOTN

New member
שלום, אני הומו!

אתם רואים למה אני מתכוון במשפטים האלה? גררררררררררררררררררר בא לי לירות במשהו עכשיו

PieOMy

New member
קאילו תשמע אלי, עצוב לי להיות זה

שמטיח לך את האמת בפנים, אבל אמא שלך משקרת לך. כמו שהתרשים מראה, לא הגיוני שגם תהיה חזק וגם תהיה מחונן. צר לי לבשר לך את שכבר ידעת, אבל אתה לא מחונן, אלא חזק. אולי תשמח לשמוע שבימינו גם חזקים יכולים להיות אזרחים מועילים לחברה, ולהשתלב כשווים בין שווים. אכן, יתכן שתיתקל פעם או פעמיים בפרצופה המכוער של הדיעה הקדומה, ולמקרים האלה אין לי עיצה מלבד- היה חזק.

שיט!

חשדתי בה! היא תמיד הייתה שקרנית טוב נו היא שחקנית. אני לא אשכח זה היה לילה קיץ קר האויר היה חם אני ישנתי בשלווה ואז הגיע הרגע ששינה את חיי! התעוררתי בבהלה למגע הקפה החם בפי צרחתי והרגשתי שבלעתי משהו בסופו של דוור (מוות טבעי בגיל 97) הסתבר בלעתי את שן החלב שנפלה לי בבוקר שלפני ששאלתי כיצד הסתבר שאמא החזיקה קפה בזמן שהיא ניסתה לעשות את עבודתה של פיית השיניים. היא לקחה את השן שהייתה על הכרית ונפלה לעברי הקפה התעופף לעבר פי יחד עם השן. לאחר 57 ורבע ניתוחים השן הוסרה אבל לא נשאר דבר מגופי וצוות של 78.2 מנתחים החלו לבנות את גופי מחלקי מטוסים וחלקי אסבסט(האסבסט נועד בכדי למנוע ממני לחיות לנצח). כיום אני חזק יותר מכל אדם אחר. אז נחזור לעניין! אמא שלי שיקרה לי גם הפעם בדיוק כמו שסיפרה לי שאין פיית שיניים (כולם יודעים שיש! הרי ברור שבאותו הלילה היא פשוט החליפה אותה כי היא נפלה על משפחת של חרדים מרובת ילדים ושיניים נופלות). בברכת חג שמח אלי בר ניסן

קללות אני כן מכיר..

וסבורני שאתה טועה ידידי החכם מטומטם קאילו לא מתומטם *פיתחו את התמונה כדי לראות בקלות אני הולך להגיד לאמא שאני חכם מ PIEOMY מפורום ICQ ואינטילגננננציה !

PieOMy

New member
דבר ראשון, הטעות היתה בצחוק, כדי

להדגיש כמה הוא מטומטם. דבר שני, אפילו אם הטעות הייתה אמיתית היא עדיין לא מעידה על רמת האינטיליגנציה שלי.

PieOMy

New member
הוא שיגע לי תמוח...

אין דבר שיותר מעצבן אותי מאנשים שלא מבינים צחוק וחושבים שאני דביל, למרות שזה שהם לא מבינים הופך אותם לדבילים האמיתיים... הסתבכתי, אבל המסר עבר.

bang69

New member
הצחקת אותי

יש לך תפיסה מהירה של הנושא? לפעמים אתה קורא ופותר תרגילים מתקדמים ובנושאים אחרים? קורה לך שאתה מתקן את המורים? אלו השאלות שלי, מר "קאילו". התשובות לשאלות האלו הן חלק קטן מאפיוניו של המחונן. ישנן כמה שכבות למחוננים: יש את ה"עלית" שיש להם ממוצע 100-95. ה"מצויינים"- ממוצע 95-87. בד"כ ה"עלית" הם אלו שמאובחנים כמחוננים, והשאר צריכים להוכיח את עצמם כדי שיאמינו להם. כנראה שאתה הולך לפי הסטריאוטיפ של "החנון הנמושה והממושקף מול הספורטאי הבלונדיני, האמיץ והחטוב". טעות!!!!!! יש גם כאלו שנראים טוב מאוד ויש להם שכל. עובדה, אני מתעמל בחדר כושר ואני מצטיין במדעים (אני בטוח שיש עוד מהסוג הזה). אם תרחיב את הידע שלך ברפואה תדע שמערכת הדם שלנו מגיעה לכל מקום בגוף שלנו, כך שאפילו אם אתה תערובת של איינשטין, הוקינג ומוצרט תהיה אספקת דם לכל מקום בגוף שלך. אם לא "יעבור" דם לשרירים, הם יתנוונו ותנמקו- ובסוף ירקיבו. אם לא "יעבור" דם למוח לא תוכל לחיות, והמוות יהיה די אלים לתיאור. אתה רואה כמה פרדוקסלי (סותר) מה שאמרת? כמה אתה חזק? אתה מסוגל להרים מכונית ולזרוק משקולת של טון למרחק של ק"מ? או שאתה מסוגל לתת אגרוף לאדמה וליצור רעידת אדמה?! בעולם שלנו הכל יחסי, ואתה לא יכול לקבוע מושג אחד אם לא תייחס אותו לדבר אחר- אתה אולי חזק יחסית למי שלא מתעמל בחדר כושר, אבל בהשוואה למרימי משקולות אתה חלשלוש. אני אולי לא שייך ל"עלית" ובתעודה שלי אין 100 בכל מקצוע אבל יש לי תפיסה מהירה של דברים, ואני מעמיק בנושאי לימוד מסויימים (וזה ייתן לך בונוסים בעתיד, תנסה!). אימהות והורים בד"כ ישבחו את הילד שלהם ויגידו לו ש"הוא מקסים, אלוהי, מושלם" וכ'ו, וההסבר- הם רוצים לגרום לילד שלהם להרגיש טוב, ולא להעליב אותו (אחרי הכל, הוא הבן שלהם...) או לפגוע בו. זהו ההסבר למקרה.

meitush123

New member
שוב בלבול בן מחוננות למצוינות!

יש לי חברה שממוצע הציונים שלה הוא 94 (כמו שלי) והיא גם תלמידה מצוינת, אבל היא ממש ממש לא מחוננת, היא יכולה להבין טוב דברים שמלמדים אותה, אבל היא לא ממש יכולה ללמוד בעצמה מהסקת מסקנות (ברמה של מחוננות) וגם אין בה את המקוריות ואת החשיבה המחוננת.

neko

New member
לא שונה, פשוט יותר טובה.

אדם בעל IQ גבוה יותר בד"כ יסיק מסקנות בעצמו, ולא ידרש להסברים מבחוץ. זכור לי שקראתי פעם מאמר שהיה יומרני מספיק ע"מ לקבוע סקלות מדוייקות לפרודקטיביות של אנשים לפי IQ. משהו בסגנון "אנשים בעלי IQ מתחת ל-110 לא תורמים דבר, ויכולים לשמש רק כעובדים פשוטים. אנשים בעלי IQ בין 110 ל140 משמשים כמשמרי ידע - הם מסוגלים ללמוד וללמד. אנשים בעלי IQ מעל 140 הם יצרני ידע, שמסוגלים להמציא דברים חדשים..." כמובן שאני (ואני בטוח שרוב המשתתפים כאן יסכימו) חושב שזו הכללה מוגזמת, ושגם אדם שהוא מתחת לממוצע יכול בהחלט להיות זה שיגלה או ימציא משהו חשוב, ואילו אדם בעל IQ של 150 יכול להעביר את חייו ללא שום תרומה מדעית. אבל עדיין - סביר להניח שרוב פיתוחי הידע החשובים של האנושות נעשו ע"י אותם 2% המחוננים, אנשים כמו איינשטיין, הוקינג, ניוטון, פסטר, דארווין, ניטשה, וכו', שלמרות שאין דרך מדוייקת למדוד זאת, די ברור שרובם ככולם היו מוגדרים כיום כמחוננים.

למעלה