שלום, אני מאוסטרליה

SupermanZW

Well-known member
אני לא הצעתי לשמור על הסטאטוס קוו

לא קראת בעיון את דבריי, אני פירטתי בבלוג שלי מהי האג'נדה שלי וגם בסוף הרשומה שלי בנושא מחאת האוהלים כתבתי מהן האפשרויות ביניהן אפשר לבחור, אף אחת מהן לא הייתה שימור המצב הקיים. בנוגע לדברייך, מה דמגוגי ברשומה המקושרת? מה נובע מחוסר היכרות מספיקה עם החומר? אשמח אם תגיבי לדברים שכתבתי ברשומה בבלוג שלי, אני מעוניין לדון בנושא.

תמיר1967

New member
צריך להחליף שלטון מרצון-לא חשוב צדק חברתי

אומנם גל המחאה תחילתו במאבק להורדת מחיר הקוטג' אבל המשכו בצעירים שלקחו את הבית שמצויר על הקוטג' וניצלו את המומנטום(כי המחאה על הקוטג' הצליחה וזכתה לפופולריות רבה בציבור), אז ניצלו את המומנטום למחאה על יוקר הדיור. לא שרע כאן, אבל זה נכון שדיור בתל-אביב הוא יקר ואנשים עצלנים ומפונקים ולא רוצים לגור בפריפריות. אם כן, האוהל כמייצג דיור חלופי בתל אביב זה מסר אסוציאטיבי מהאריזה של הקוטג' שמופיעה עליה ציור של בית. התופעה של האוהלים זכתה לכינוי "מחאת האוהלים", זאת הייתה הפגנה קטנה שהיא יותר מסיבה או פסטיבל של צעירים בשדרות רוטשילד בתל אביב. אבל הפוליטיקאים, אנשי התקשורת ואנרכיסטים תפסו על זה טרמפ. תשאל למה? לקבלת תשובה תקרא בפוסט שלי שהוא ספק ציני ספק רציני, אבל כנראה מאוד משעשע, ותחליט בעצמך

למעלה