שלום,אני חן :) ו..

נוגאט

New member
שלום,אני חן :) ו..

יש לי בעיונת קטנה. בטירונות הכרתי מישהי,והפכה להיות חברה ממש טובה שלי. הבאתי אותה הביתה ואח שלי נדלק עלייה. הם יצאו והיה ביניהם קטע הוא עדיין קיים או לא קיים - אין לי מושג. נו אני לא יודעת איך להסביר. לא משנה. בקיצור אנחנו מאוד פתוחות אחת עם השנייה ואנחנו עושות שטויות ביחד ממש בפתיחות. והחיים שלי לא הרגשתי כלכך נוח עם מי שאני ועם הגוף שלי ליד נשים. תמיד יש להן עיניי נץ...נשים זה עם רע קיצר. ויום אחד ישבנו שתינו יין והיא שאלה אותי אם אני נמשכת אלייה. אני העברתי את הנושא הלאה. אני מאוד מתחמקת מזה. כי כל מה שיש לי בראש שהיא הייתה עם אחי. אח שלי!! זה יהיה כלכך מוזר אם אני אזרום איתה. והיא אחת החברות הטובות. אין על הבחורה הזאת. אנחנו עושות הכל ביחד. ואני חושבת מה יהיה אם יום אחד נשתה קצת יותר מידי יין,אה? :) אבל שוב,לא יכולה - רק המחשבה שהיא ואחי היו יחד אפילו אם זה לתקופה קצרה ואולי לא רצינית. עצות? מחשבות?

shaharola2

New member
היי חן ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורומינו הקט
בקשר לשאלתך, מה את מרגישה כלפיה? את רוצה שתהיו חברות + או שאת רוצה קשר רציני, זה ממש לא ברור מההודעה שלך. בסופו של דבר את צריכה להחליט עם זה שהיא הייתה עם אח שלך מפריע לך עד כדי כך שאין סיכוי שיהיה משהו או שאת יכולה להתעלם מזה. אם את רוצה שיהיה ביניכן משהו רציני אני לא חושבת שזה צריך להתחיל מפעם אחת ששתיתן יותר מידי יין, תשאלי אותה מה היא מרגישה כלפיך (אם את חושבת שזה מתאים כמובן), תראי איך היא מרגישה, אולי גם תבררי יותר טוב מה היה בינה לבין אח שלך... טוב, בכול מקרה, המון בהצלחה, מקווה שעזרתי

נוגאט

New member
תודה :)

לא יודעת כלכך אם בכלל אני מרגישה משהו כלפייה. מאז ומתמיד יש גבול דק בין ידידות למעבר.. היא נתנת לי להרגיש נוח עם עצמי. והיא סובלת את מה שאף אחד לא מוכן - ואפילו לא באמת סובלת. אני מכירה אותה 3 חודשים כמעט וזה מרגיש נצח. גם אני לא ברורה עם עצמי אם אני רק רוצה להיות חברה + (אהבתי ד"א) או קשר רציני - זה כבר שאלה הרבה יותר עמוקה עלי. ואני די יודעת מה היה הינה לבין אחי וזה מפריע. אפילו עד גבול הקנאה הדקה. נספר לך על ערב אחד שהיא הייתה אמורה לצאת עם אחי למועדון כלשהו והיא נרדמה כביכול והם לא יצאו בסוף. אני יצאתי לשבת עם מישהי על בירה. בסוף היא אמרה לי שהיא קנאה בזה שיצאתי עם מישהי. מוזר. היא נותנת לי רמיזות כל הזמן. ודיברתי איתה על זה. דיברתי דוגרי שזה שהיא היתה בקשר עם אחי,וזה מוזר. אולי אם זה לא היה קורה. אני חושבת שהיה לנו סיכוי. אני לא יכולה לערבב משפחה עם זה. אבל לפסול - אני לא יכולה.

shaharola2

New member
../images/Emo13.gif

אני מזה מבינה, היה לי משהו דומה עם מישהי (אחר כך יצאנו חודשיים והחלטנו לחזור להיות רק חברות ולפעמים חברות פלוס)... אני חושבת שלפני שאת מתחילה לברר איתה את צריכה לברר עם עצמך, זה סתם יכול לפגוע בשתייכך אם לא תביני למה את נכנסת... אני מבינה שזה מפריע, השאלה היא עד כמה היא שווה את זה, אם את מסוגלת להתעלם מזה בשבילה או שזה חזק מידי... אני חושבת שאת צריכה לפתח את זה קצת קודם עם עצמך ולראות אם מוכנה לזה ולכול מה שזה גורר... את חושבת שהיא גם רוצה? יש לך מושג איך היא מרגישה כלפייך? בסופו של דבר, אני חושבת שכדאי לך ללכת לפי האינטואציה שלך, לפי הבטן, תעשי מה שאת חושבת שנכון, מה שאת באמת רוצה...

Blackice

New member
עוד נקודה חשובה

למקרה שתחליטו שאתן רוצות משהו יותר, אני הייתי ממליץ לדבר על זה עם אח שלך. כי משפחה זה חשוב, ומעברים שכאלו עלולים להעלות הרבה כעסים וטינה. לאחותי היה חבר, שזרק אותה ועבר למישהו אחר. אותו מישהו אחר גם היה ידיד שלנו, ומאז אחותי שנאה אותו... לגבי ההחלטה א להיות איתה או לא- רק את יכולה להחליט עד כמה מפריע לך..

נוגאט

New member
העדפות המיניות שלי לא כאלו גלויות.

אז על זה אני לא ממש אשב ואדבר אם אחי.

Blackice

New member
אוקיי,

אז במקרה הזה הייתי ממליץ לך לברר עד כמה אחיך היה רציני בקשר אליה. שאם ביום מן הימים ההעדפות המיניות שלך לא יהיו כאלו מוסתרות, ואם אחיך יגלה- האם הוא ינטור לך טינה על זה ש"גנבת אותה ממנו".

למעלה