שלום אני חופרת

seeyou

New member
"רואים עתיד משותף ביחד"../images/Emo24.gif

אפשר להגיד גם:"רואים את העבר המשותף ביחד" מאחר ועברו כבר 3 שנים ועוד פרט חשוב: "באמת אין לי הרבה תלונות"
אני מניחה שתוך שנתיים שלוש ניכנס להריון. למה עוד פסק זמן ? את חושבת שבגיל 40 יהיה לו סבלנות יותר לגדל ילד? או עד אז הוא ילמד ? איזה נושה משותף יהיה בין ילד בין 15 לא בן 55 ? בקשר לברית למה להקדים את העתיד? אולי עד אז יהיה מקובל לבחור את המין ? יוסי נ.ב בקשר לטענה שלך:"אני לא רוצה שהילד יהיה יוצא דופן" את צודקת

seeyou

New member
נכון שבימינו אנשים נראים צעירים יותר

במקביל הילדים של היום "זקנים" יותר "הילדות" חולפת הרבה יותר מהר(אם בכלל קיימת) אני מאמין שככול שההפרש בגילאים בין ההורים לילדים גדול הקשר ביניהם קטן יותר ברור שיש גם מחשבות מסוג אחר האם בכלל צריך להתחתן(כאשר השכנה נותנת חינם) או האם בכלל להביא ילדים לעולם

I C E M A N 7

New member
לא רק נראים

גם במח הם צעירים יותר. תוחלת החיים נמתחת ואיתה גם הקצב. לגברים אין שעון ביולוגי והם גם לא מתבגרים כל כך מהר
ילד בן 15 עם אבא בגיל 45 או 55 זה אותו הדבר.

olgal

New member
תשובה

קודם כל את יכולה להסביר לו שמבחינה בריאותית זה מאוד בריא לילדכל הליכלוך לא נשאר בפנים ושצריך להתקלח מס' רב של פעמים.בכל מקרה צריך להתקלחאך לא כמו שבלי. ואם הוא רוצה אפשר לעשות זאת אצל רופא. בגיל קטן זה לא כואב כמו בגיל בוגר יותר.לכן עדיף לעשות כל עוד הילד קטן. ולהטיף אין על מה זה משהו שסך הכל טוב ולא רע.

I C E M A N 7

New member
בהחלט חיובי ../images/Emo45.gif

גברים מתחת ל-50 נחשבים צעירים. מאד חיובי.

kmiki

New member
לא נראה לי שהבעיה היא ההשקפה שלו על ברית מילה

הבעיה היא חוסר ההסכמה שלהם על משהו שהוא די מהותי, כי לשניהם דעות נחרצות בנושא שהוא בלתי הפיך. או שחותכים או שלא, אין אולי, בוא ננסה את הדרך שלי ואם לא יצליח אז את שלך. אני מבינה את הדילמה. היא טיפשית בעיניי, אבל אני מבינה אותה.

dify

New member
לדעתי זו באמת בעיה רצינית

כי זה מסוג הדברים שלא ניתן להתפשר עליהם באמצע. וכל הכבוד לך שאת לא אומרת לעצמך "יהיה בסדר" ו"נחיה ונראה" ומחכה שהבעיות יגיעו, אלא מתאמת ציפיות עם האדם שאת שוקלת לחלוק איתו את חייך :) למעשה, לדעתי, אף אחד לא יכול להגיד לכם "מה נכון" בנושא הזה מלבד אתם לעצמכם. וגם, האופן שבו תפתרו את הקונפליקט פה, לא בהכרח יעיד על תבנית קבועה, אבל השאלה האם אתם קשובים אחד לשני, סבלניים, מתנהלים באופן בוגר כלפי השני למרות דעתו המנוגדת, זה בהחלט יהיה סימן טוב למיקרים של חוסר הסכמה בעתיד. בינתיים, אתם שניכם יכולים להתבשל עם השאלה הזו. אם היא כל כך קיצונית עד שאין מה לדבר על פתרון שיוסכם על שניכם, אולי באמת זה סימן לקושי שעליו נפרדים. (כמו זוגות מעורבים של דתי וחילוני שכן או לא מצליחים למצוא דרך שנוחה לשניהם). מצד שני, אולי דיון סביב הנושא, זה שכל אחד יביא הסברים וישמע את השני, יגרום לאחד מכם לשנות את תחושתו כלפי הנושא, או להרגיש שלצד השני זה כל כך מהותי, שהוא מוכן פה לגלות פתיחות לאפשרות שהוא יוותר על עמדתו אם הדברים יגיעו לידי מצב כזה. אגב, כמו שהציעו לך פה, טכנית, לבעיה הספציפית הזו, ניתן למצוא איזשהו פתרון ביניים שבו לא תימולו את הילד, ואם הוא יבקש זאת בגיל מאוחר יותר, אז תעשו לפי רצונו. תכלס, לדעתי מה שחשוב פה באמת זה עצם הדיון בינכם. האם את מרגישה נוח להעלות את דעתך? האם את מרגישה שמקשיבים לך? האם את מספיק פתוחה להקשיב לעמדתו של בן זוגך? האם שניכם רוצים למצוא פתרון שישאיר את שניכם עם תחושה חיובית ככל האפשר, תחושה שהעמדה של כל אחד מכם באמת נשקלה ברצינות? אם את מרגישה שיש לך עם מי לעבוד, סביר שתמצאו לעצמכם את הפתרון שלכם, גם אם הוא לא יהיה אידיאלי, לפחות תדעו שעשיתם אותו מתוך אמונה שלמה בסיבות ובהסכמה עם דעתו של בן/בת הזוג שאתם אוהבים ומכבדים את רצונם גם. בהצלחה :)

למעלה