שלום.. אני חדש..

anon4

New member
שלום.. אני חדש..

שלום.. אני חדש, ואמנם לא מכיר פה אף אחד אבל צריך עזרה.. אני חושב שאני צריך לדבר עם מישהו... אולי ייעוץ או לא יודע.. מישהו שיוכל להוציא אותי ממצב שמקשה עליי.. הבעיה היא שאני לא רוצה ללכת לפגישה.. אני מאוד מפחד מזה, ורציתי לשאול אם יש מישהו שאוכל לדבר איתו דרך המחשב.. אני ממש מפחד להיחשף.. ואני יודע שיש פורום בחיפה.. אבל זה רחוק לי.. ואני לא יודע.. מפחיד אותי.. אני ממש מבקש את עזרתכם..

אורי 2 1

New member
קודם כל ברוך הבא

אני אורי,בן 19. אם אתה רוצה אתה מוזמן לדבר איתי במסר אישי,אני לא יודע מה הבעיה אבל אני אשמח לעזור כמה שאני אוכל

probably

New member
שלום. A new day has come.

שלום-שלום. קודם כל, צהריים/ערב טובים. אני ינאי, ואני בן 14. אמנם אני קטן, אבל אם יש מומחה בלעזור למישהו ולדבר איתו, זה אני, כי אני מכיר את כל המצבים הקשים האלה, חוויתי אותם על בשרי. בכל אופן, שיהיה לך יום מקסים. זה המסנג'ר שלי: [email protected] salut.

Greeny16

New member
היייי..:)

אני משה.. בן 16...:) אני אשמח לדבר איתך דרך המחשב:) אייסיקיו:249392878 מסנג'ר:[email protected]
If you want...any time:)

anon4

New member
תודה!.. אני אשתף אתכם כאן..

תודה רבה!!! אני ממש אשמח להתייעץ איתכם.. בכל מקרה.. הבעיה שלי היא... שאני חושב שאני הומו.. ואני כל כך לא רוצה להיות... בטח בעיה מוכרת! אף פעם לא היתה לי בעיה עם הומואים, תמיד קיבלתי והבנתי, אבל אני פשוט רוצה לחיות את החיים רגיל.. נורמלי.. לא ללכת קצת נגד הזרם, לא כי אני חושב שזה לא נכון, אלא כי אני בנאדם חסר כוחות ויכולות להתמודד עם כזה דבר, וכנראה גם חסר רצון.. מה גם שאני חושב שאני מרגיש משהו מאוד חזק לידיד.. ואני פשוט מבולבל לחלוטין.. מצד אחד, עושה לי רע לראות אותו, כי אני מרגיש אליו משהו כל כך חזק שזה כואב... ומצד שני, קשה לי לא לראות אותו, אני מתגעגע, ותמיד אמרתי לעצמי שאני רוצה להיות חבר טוב שלו, גם אם לא יקרה שום דבר.. חוצמזה, הרי אמרתי שאני לא רוצה להיות הומו.. אבל אני מתחיל לחשוב שזה לא בשליטתי... ואני פשוט לא יודע מה לעשות... יש משהו שאני לא שולט בו, אבל מצד שני, אני מרגיש שאני חייב לשלוט בו.. שאין ברירה.. הצילו.. אני מבולבל..

טוב אז אני אענה לך ראשון :)

שמע, לצערנו הרב אנחנו חיים בעולם שבו להיות הומו זה דבר שנקרא "חריג" ולצערנו העוד יותר רב עדיין אצל המון אנשים העניין בכלל לא מקובל. חשוב שהומואים היו חלק מהנוף הטבעי, ממש כמו סטרייטים, חשוב שהומואים היו הולכים יד ביד ממש כמו סטרייטים, מה היית אומר אז? היית מבקש לא להיות הומו? לא.. למה שתבקש להיות סטרייט אם להיות הומו זה דבר טבעי לגמרי? בכל אופן, מה שאני בא לומר לך עכשיו זה שמהנסיון חיים שלי, שהוא די עשיר, (מבחינת הכאב לפחות) לא כדאי לך להכחיש או להדחיק את מי או מה שאתה באמת. צא מזה נשמה שלי, אל תרגיש חריג, אל תרגיש רע, אל תרגיש כאחד ש"רוצה לחיות חיים נורמליים.." אם אתה הומו, אז אתה הומו, אם אתה בי, אז אתה בי, אם אתה סטרייט, אז לא תרגיש דבר לחבר טוב שלך, אם אתה אוהב ומקבל את עצמך, ולא משנה מה אתה, אתה מאושר. אני היום בן 22 כמעט, כל חיי בזבזתי בלהסתיר את זה שאני אוהב גברים, כ"כ התביישתי בזה, כל כך חשתי רע עד שרציתי להתפוצץ, ויודע מה? היו לי פעמים שבאמת התפוצצתי, לא הבנתי בשביל מה אני חי בכלל.. אבל אני שואל אותך עכשיו למה? למה אחי? למה שתרגיש רע? הסתכל במראה, אהוב את מה שתראה, ותרגיש טוב עם עצמך.. אם נועדת לאהוב גברים,ולא נשים, אל תלך נגד הזרם, לך בעקבותיו, לך למה שיעשה אותך מאושר וזה להיות אתה עצמך ומי שנועדת להיות :)) נשמה מה שאני בא לומר לך כאן זה שחבל עליך, חבל על הזמן שתבזבז בנסיון למצוא תשובה, לך עם מי שאתה ותאהב את זה, זהו המתכון היחידי לאושר. מקווה שקצת עודדתי, ואם לא אתה מוזמן בכיף לדבר איתי אחי במסרים וכאלה.. רן.

anon4

New member
אחי..

תודה! באמת עודדת אותי קצת.. היה לי ממש כייף לראות מישהו שמתאמץ להגיב לי ולעודד אותי.. תודה אחי!! אתה צודק.. אבל קשה לי להבין את זה.. זה מהמצבים שאני מבין שמה שאתה אומר הוא הדבר הנכון, אבל אני מבין את זה בראש, והלב שלי בינתיים פועל אחרת... אסור לי להתנגד לזה, אבל אני מוביל את עצמי אחרת.. כנראה אני צריך קצת לשרוף זמן כדי להבין את זה באמת.. ובינתיים.. כנראה שאין לי ברירה אלא להמשיך לאהוב עד כאב את הידיד.. אין לי ברירה..

אני מכיר את זה שהמוח אומר משהו

והלב עושה את ההפך ממנו.. זה כמו שאתה מרגיש צורך עצום לספר למישהו על זה אבל אתה יודע שזה לא יקרה.. הלב שלך לא יתן לך מרגוע לפני וזה יגרום לך לנסות להשכיח מעצמך שבכלל רצית לספר למישהו.. (מסובך? אני הבנתי מה אמרתי חח} אל תחשוב יותר מידי על מה היה מה יהיה ומה קורה, כמו שאמרתי לך, זרום עם עצמך. אגב, אני בעצמי אוהב מישהו, (אני בכוונה נזהר לא לומר מאוהב) ויודע בדיוק מה עובר עליך (זה קרה לי חמש פעמים \= ) ותאמין לי, אל תדאג.. הזמן יעביר את הכל ויהיה בסדר :)) בינתיים הכי חשוב זה שתאהב את עצמך :) יאללה שבת שלום שתהיה :))

Greeny16

New member
היי ילדון:)

אני מזה מבין את מה שאתה אומר...אני בעצמי עברתי ועובר את זה... וגמלי היו פעמים שאמרתי:"למה אני לא יכול להיות כמו כולם?!".. אבל השאלה הגדולה היא באמת איך אתה תופס את זה.. אם אתה תופס את זה כמשהו שלילי ולא טבעי ולא "כמו כולם"...או זה שלהיות סטרייט זה רגיל ולהיות הומו זה לא..אז זאת באמת בעיה שקודם כל תצטרך לפתור עם עצמך... ואין מה לעשות...להיות הומו..זה דבר ראשון..אומר שאתה צריך כוחות.. לעבור מלא דברים...וכוחות להתמודד עם המון קשיים בדרך להגיע למה שאתה רוצה להגיע.. אני אשמח לדבר איתך על זה מתי שרק תרצה...כבר כתבתי לך את הפרטים שלי:) HAVE A GOOD DAY מוזס:)

אתה יכול להיות כמו כולם...

תסתכל עלי, ואז תבין מה הפסדת... חחחחחחחחחח יפיוף שלי אני מתגעגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!

eliormagick

New member
ברוך הבא...

אני בטוח שיש פה הרבה שישמחו לעזור לך ולדבר איתך דרך המחשב לא חייב להיפגש פנים מול פנים בשביל ליעץ ולעזור... בהצלחה בכל מקרה

מסכים

עם כל מילה שאמרו פה =] תיהיה אתה עצמך, אל תיתן לפחדים לגרום לך להשתנות זה נכון שמישהו שהוא הומו סובל קצת (ואני אומר קצת..) אבל הסבל הזה שווה אם זה עושה אותך מאושר. זה לא שאני מנסה להפוך אותך להיות הומו או משהו כזה אבל בן אדם, אם אתה מאושר שאתה כזה אז תיהיה כזה, אבל אם אתה סובל, יותר מאשר אתה מאושר, אז לא בכוח, שום דבר לא בכוח, תן לרגשות שלך, לתחושות שלך, ולאני האמיתי שלך להוביל אותך ולהחליט בשבילך, אם נועדת להיות מי שאתה, אתה תיהיה מי שאתה, ולא משנה מה תיהיה, תיהיה אתה קודם כל =] מקווה שעזרתי =] דרך אגב, אם אתה רוצה לדבר שלח לי מסר =] תמיד כאן =]

anon4

New member
תודה לכולם!!

אני באמת מודה לכם על התגובות.. קשה לי עדיין להתמודד עם האהבה הזאת, אהבה שלא משנה מה, חייבת להעלם... חשבתי לספר לו, אבל אני לא חושב שכדאי... מצד אחד ממש מעניין אותי איך הוא יגיב, מצד שני, אני יודע שזה יהרוס אותי... אוף, כל כך בעייתי... קשה לי להאמין שיום אחד אני אתגבר עליו... בכל מקרה, אף פעם לא הייתי טוב ביחסים עם אנשים (לא אהבה, יחסי חברות וכאלה..) ואני לא טוב בתקשורת כזאת.. נראה לי שאפילו את החלום להתקרב ולהפוך לחבר טוב אני יכול לשכוח.. זה עוד יותר כואב

למעלה