שלום אני חדש

גל פה

New member
שלום אני חדש

אני מי"א 2 לא חבר של ישראל זה פלנס? אני רואה כל השיחות פה זה על המשחקים ודרך אגב מכבי יא"2 הולכים לקחת את י3 שלא יהיו טעויות... וחפרו לי שאני האפסנאי אז אל תשגעו אותי אני לא!

y o t m o

New member
למי שלא שם לב....

טבלאות הבתים באמצע המחזור השלישי (קצת אחרי האמצע כי נשארו עוד 3 משחקים מתוך 8) בית א' בית ב' בית ג' בית ד' יא'4 10-6 7 יב'5 13-11 5 יב'2 7-4 6 יב'4 11-7 6 י'2 6-7 4 י'1 11-10 4 י'4 8-6 3 י'3 7-6 4 יב'3 9-8 3 יא'1 6-7 3 יא'3 2-4 1 יא'2 4-6 3 יא'5 7-11 3 יב'6 2-4 1 יב'1 6-13 1 י'5 2-5 1 *יא'4 ישחקו נגד המקום השני מבית ג', י'2 ישחקו נגד המקום הראשון מבית ב', הכיתה שתסיים במקום השני בבית ב' תשחק נגד המקום הראשון בבית ד', ו-יב'2 ישחקו נגד המקום השני בבית ד'. *אנחנו בודקים אפשרות שרוב הסיכויים שתהיה והיא שברבע הגמר ובחצי הגמר יהיו שני משחקים, כלומר משחק גומלין. *מחר בתנאי שמזג האוויר יאפשר, יב'6 ישחקו נגד יא'1.

y o t m o

New member
למי שלא שם לב 2

המשחקים שעוד לא שוחקו וישוחקו בשבוע הבא אי"ה הם- יב'2- יא'3 (בתקווה ליום ראשון) יא'2- י'3 (בתקווה ליום שני) וכמובן המשחק של יב'6 נגד יא'1 שכבר הזכרתי בהודעה הקודמת וישוחק מחר אם מזג האוויר יאפשר

גל פה

New member
נפץ את התקווה

אי אפשר לקיים את המשחק של יא 2 וי3 כי יש לנו מבחן במתמטיקה ישר אחרי המשחק ואין מצב בחיים למשחק ביום הזה אם בא לכם תעשו ביום שלישי בכיף...

stevet

New member
למה אין הפועל בחיפה ??

טה טה טה טה טה טה טה טה טה טה ....

stevet

New member
כי רובי מת כי רובי .....

חחחח לא סתם לא יפה הפועל יחזרו עוד שתניים לליגת העל

stevet

New member
חחחח

שיילך להסתבן במקלחות של הלאומית . נמשיך תשיחה עליהם מחר בקיצר בנתיים תנצחו תמשחק ותעלו שיהיו כמה שיותר נציגות של יאלפים ..

stevet

New member
יותם בבית ג' נגמרו המשחקים ?

יענטו י"ב 2 וי'4 עלו כבר ??

למעלה