שלום אני חדש

סוכריה16

New member
חחח לא רבות ]פשוט אנשים

מנסים לעקוץ.. וזה לא בסדר... זה מעצבן.. גם מה!? אחרי שבן אדם שופך מה בלב שלו על אנהי הוא מרגיש טוב יותר?! ממש לא!!.... אז למה?!?! וברוףך הבא.. אתה צודק.. שתיהן יפות עכשיו- בסדרה , לדעתי אנהי לא נראית משוו, לא כמו ב 406
.. העשו לה פוני והיא נראית מוזר אבל מהר מאוד היא תחזור להיות ג'סי (טוב.. בערך) וככה היא הכי יפהההההה

ליran

New member
ברוך הבא גם אני בן ומעריץ את דולסה

ואחי אדולסה אנגלינה וכרמן חזקק גבר

תפוז לכו יא...

טוב יאללה בנות רבנו עוד פעם עכשיו כל אחת פיפי ולישון! לא רוצה לשמוע יותר השוואות שמעתם? זהו יאללה כולם חברות! יאללה אורטל,אור,חןף,בסי,חן,דיקלה,עינת,מור ועוד.. כפרה עליכן יאללה סולחה!

bigmomentom

New member
welcome ןהשתלבות נעימה../images/Emo140.gif

סתם ויכוחים מטומטמים על טעם ועל ריח... לא להבהל מזה ותהנה איתנו!

מטומטים!אידיוטים!פסיכופטים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה אתם כל שניה מתחילים לריב? בואנה אתם תירגעו וחבל לכם על הזמן למי שמלכלך על אנהי ועל דולסה כי מבחינתי שתיהן פצצות עולם הורסות ואין מה לדבר בכלל אז כל אחד והבחירה שלו אל תהיו חולי נפש!ואל תתנהגו כאילו אתם צוציקים מפגרים...אתם משדרים שיש לכם מוח של תינוק בן 3 חודשים (מה שאומר שהוא בעצם לא יודע כלום!) וזה מה שאתם בדיוק משדרים לנו. אני אחרי הריב עם ספיר על פונצ'ו VS כריסטופר (ה-VS סתם חחח אל תתיחסו זה רק כדי להראות את ההבדל)למדתי את הקלח של החיים: לאף אחד שבעולם אין את הזכות להגיד לאחר את מי להעריץ ואת מי לאהוב וכל אחד צריך לבחור את הבחירה שלו ולא להיות כלב פודל של אחרים!ברור לכם? עכשיו תרגיעו כי אתם נראים כמו חברוה של 3-4 מפגרים לפי מה שהבנתי מכל מי שבתוך הסיפור הזה! ולסיכום:אל תיעלבו ושאף אחד לא יגיע להחלטה קיצונית כמוני שהייתי ממש טיפשה ועזבתי את הפורום, וחד וחלק ואחת ולתמיד-מספיק לריב על אנהי ודולסה!לשתיהן יש אוקיינוס של מעריצים ולא צריך לשנוא ולהתווכח! תראו איזה חמודות הן ביחד...

נכון אתם ממש מפגרים

חח סתם סתם גם אני רבתי! פשוט שונאת שמעליבים מעריצים ועוד כאלה שאני בקשר טוב איתם!

סוכריה16

New member
נכון ךשתיהן יש מלא מעריצים

חותץ מזה אור.. את אומרת שלדולסה יש הכי הרבה מעריצים לא משנה מה נגיד? חח.. אז מאיפה לך!? הלכת לחקור? באמת? .. בחיים אל תגידי משוו שאת לא יודעת. את נכנסת לפורומים של דולסה ויפה לך את רואה מלא מעירצים אני נכנסת לשל אנהי ויפה לי - אני רואאה הרבה מעריצים... אבל מאיפה לך שלה יש הכי הרבה !??! בול

HEN0121

New member
יובלי מאמי

אני לא חושבת שאני מפגרת כי נכנסתי לוויכוח הזה קודם כל אני מעריצה של אנהי ואני לא אוהבת שסתם מביאים דעות רעות עליה ... חוץ מזה אני אף פעם לא אמרתי משהו רע על דולסה כי אני לא מעריצה שלה...

סוכריה16

New member
בדיוק.. אני בפורום גם של אנהי

למה אני אמורה לראות כאלו תגובות!? איך אפשר לאמר על אנהי שהיא מכוערת!? פשוט אי אפשר.. אנהי היא אישה יפה!! וסבבה אם מישהי חושבת ככה.. שתאמץ את זה לעצמה כי לא לכולם יש כח לזה

ליran

New member
לא דולסה ולא אנהי אני הכי יפה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

HEN0121

New member
חחחחח

אני יודעת שפעם היה לנו ויכוח אבל בואנה גילתי עכשיו שאתה מותק ברמות ואתה צודקת אתה הכי יפהההה חחחחחחח

למעלה