שלום אני חדש

אור או איך שלא קוראים לך..

תתחיל להירגע הבנת? חן ידידה טובה שלי.. ואני יהרוג כל מי שיתחיל איתה ברור?! אתה התחלת לריב!! היא כולה שאלה למה אתם הבנים כל כך מתים עליה? כאילו מ ה אתם רואים בה? ואתה ישר התנפלת חבל!

סוכריה16

New member
מה יש לך!?!???

עדיף שתשתקי באמת... כל הזמן שאת פה את רק משווה בין דולסה לאנהי.. כנראה שמפריע לך שאת אנהי אוהבים, כנראה שזה יושב לך על הלב, ונראה שהקנאית היחידה פה זו את..

00rr

New member
אני רואה לך לא מזיז שמלכלכים על דול

דולסה איזה מין מעריצה את

HEN0121

New member
קודם כל

אין לי ביצים אני בת את יודעת ופבלו 111 צודקת

00rr

New member
חח ממש מצחיק

כי פשוט יש לי גם הרבה דברים להגיד על אנהי ה''יפה'' אז יאלה

תגידי נפל לך בורג או משהו.??

האנשים הבוגרים שמעריצים את דולסה לא עונים לשטויות שלך! דיי תתבגרי כבר! את התחלת חן כולה שאלה מה הם רואים בדולסה שהם כל כך.. מתחרמנים עליה! ואת ישר.. ואני ממליצה לך לא לפתוח פה! כי כאן בפורום כולם מגובשים! גם מעריצתים דולסה עם אנהי! ואת לא תבואי יום אחד להרוס את זה! אז לכי חפשי חיים כשתמצאי תחזרי! כולם תתעלמו ממנה היא תרגע!

סוכריה16

New member
אור דיי...!!

את באה לפה רק לריב? כאילו מה יעזור לך!? תמיד אמרת לי שדולסה יותר יפה.. ועד היום אני חושבת שאנהי יותר.. מה את מרוויחה בגישה שלך!? כלום...

סוכריה16

New member
היא יותר מעריצה ממך חמודה

עד לא מזמן הערצת את אנהי והחלפת אותה בדולסה.. חח דיי מגוחך מצידך לאמר את זה לא?

סוכריה16

New member
חח יווו איזה ילדה מתגוננת את

שמחשפשת ריבים.. חושבת שכולם פה נגד דולסה.. אני מניחה שהתכוונת לפאבלו11.. אז לפחות היא מתנהגת בבגרות.. הרי ידוע שדולסה כוסית .. יש צורך להגן עלייה!!?!? אני לא חושבת.. אם את חושבת סבבה.. חפשי אנשים לריב איתם.. כי עד עכשיו קוממת פה את כולם .. מרגישה טוב?

pablo111

New member
תקשיבי

אני חולה על דולסה אבל עם אומריחם משהו על דולסה שיגידו זה ישנה את זה שאוהבים אותה זה ישנה את זה שהיא מושלמת אז לא והריבים האלה רק גורמים לשנאה עד שהיה קצת שקט בפורום אורטלי אין על מה להתווכח אז היא חושבת שיש משהו מסריח בזה שהבנים מעריצים את דולסה בסדר זכותה שתחשוב ויצא לי לדבר עם הבנים במסן והם מקסימים אחד אחד ובאמת הם חושבים שגם אנהי יפה אבל הם אוהבים את המראה הבולט של דולסה אז דיי

ברוך הבא!

אני מתנצלת בשם כל הפורום על קבלת הפנים הזאת! אבל מה לעשות שיש פסיכים! ברוך הבא ודולסה באמת מדהימה! אני סוניה בת 12 מבת ים מעריצה של כככככללללל רבלדה אבל במיוחד אנהי ופונצ'ו! ולא רק שני המנהלים בנים חחחח יש הרבה בנים!

chico malo

New member
תודה בנות

תגידו כל יום אתם רבות ככה על דולסה ואנהי ושתהין יפות מה כבר יש לריב

HEN0121

New member
אני מתנצלת

כמו שאמרתי לך ברוכה הבאה אתה אחלה ילד

כן...

זה כבר רגיל כאן בפורום.. חח אתה רואה עוד שעה כפרה עליך מאמי שלי חחחחחח..... ככה זה אצלנו חחחח

HEN0121

New member
סוניה צודקת

חח תסתכל על הצד החיובי זכית על ברוכה הבאה עם הכי הרבה תגובות חחחחח יאלה להתחיל לרשום פה לא להיבהל מאמי...

למעלה