תתחיל להירגע הבנת? חן ידידה טובה שלי.. ואני יהרוג כל מי שיתחיל איתה ברור?! אתה התחלת לריב!! היא כולה שאלה למה אתם הבנים כל כך מתים עליה? כאילו מ ה אתם רואים בה? ואתה ישר התנפלת חבל!
עדיף שתשתקי באמת... כל הזמן שאת פה את רק משווה בין דולסה לאנהי.. כנראה שמפריע לך שאת אנהי אוהבים, כנראה שזה יושב לך על הלב, ונראה שהקנאית היחידה פה זו את..
האנשים הבוגרים שמעריצים את דולסה לא עונים לשטויות שלך! דיי תתבגרי כבר! את התחלת חן כולה שאלה מה הם רואים בדולסה שהם כל כך.. מתחרמנים עליה! ואת ישר.. ואני ממליצה לך לא לפתוח פה! כי כאן בפורום כולם מגובשים! גם מעריצתים דולסה עם אנהי! ואת לא תבואי יום אחד להרוס את זה! אז לכי חפשי חיים כשתמצאי תחזרי! כולם תתעלמו ממנה היא תרגע!
שמחשפשת ריבים.. חושבת שכולם פה נגד דולסה.. אני מניחה שהתכוונת לפאבלו11.. אז לפחות היא מתנהגת בבגרות.. הרי ידוע שדולסה כוסית .. יש צורך להגן עלייה!!?!? אני לא חושבת.. אם את חושבת סבבה.. חפשי אנשים לריב איתם.. כי עד עכשיו קוממת פה את כולם .. מרגישה טוב?
אני חולה על דולסה אבל עם אומריחם משהו על דולסה שיגידו זה ישנה את זה שאוהבים אותה זה ישנה את זה שהיא מושלמת אז לא והריבים האלה רק גורמים לשנאה עד שהיה קצת שקט בפורום אורטלי אין על מה להתווכח אז היא חושבת שיש משהו מסריח בזה שהבנים מעריצים את דולסה בסדר זכותה שתחשוב ויצא לי לדבר עם הבנים במסן והם מקסימים אחד אחד ובאמת הם חושבים שגם אנהי יפה אבל הם אוהבים את המראה הבולט של דולסה אז דיי
אני מתנצלת בשם כל הפורום על קבלת הפנים הזאת! אבל מה לעשות שיש פסיכים! ברוך הבא ודולסה באמת מדהימה! אני סוניה בת 12 מבת ים מעריצה של כככככללללל רבלדה אבל במיוחד אנהי ופונצ'ו! ולא רק שני המנהלים בנים חחחח יש הרבה בנים!