שלום אני חדש

xx Cat Woman xx

New member
אהה...בבזוקה

אם ככה אין ספק שתגיע לחלל, מקור מאוד אמין...חחחח
וכן, כל ילד קטן רוצה להיות אסטרונאוט...וטייס, ורופא, ועורך דין, ורב חובל...אבל לא עברנו ת'גיל הזה?
סתם סתם, תהנה לך עם החלומות שלך, שיהיה לך בכיף

xx Cat Woman xx

New member
חשבון?! ../images/Emo6.gif

בגיל שלך לא לומדים כבר מתמטיקה??? חחחח...
בכל מקרה...אחלה שאיפות יש לך בהצלחה

ShukyD

New member
אני יכול לדאוג שתסיים כמו אילן רמון

אבל בפיזור קצת אחר..

אז ככה, בצו ראשון תגיד שאתה מעריץ

של אילן רמון ז"ל. ואז יגידו לך ללכת לאחראי התוכניות האמריקניות בישראל, שם אתה תעבור סדרת מבחנים (עם המלצה מהמורה שלך לחשבון, לא תהייה לך בעיה) אחריה יראו שאתה מתאים אז יטיסו אותך למתפרה בארה"ב ושם יתפרו לך חליפת חלל. עכשיו שים לב!!! אתה צריך להגיד להם כמה מידות יותר קטן, כי הרי ידוע שבחלל אין משקל. אחרי זה אתה תפגש עם ג'ורג' בוש (ותמסור לו ד"ש ממני) ואז יטיסו אותך לחלל עם כזה קפיץ גדול, אל תשכח לנופף לנו לשלום.

10GaZ

New member
תיקון... כי הייתי חייב...

חביבי, חוסר משקל בחלל לא גורם לך להתכווץ, אלא בדיוק ההיפך. אם תעמוד יופעל עליך כוח משיכה והוא יעמיס על הרגליים שלך את משקל הגוף. זה גורם ל"התכווצות" של הרגליים. ברגע שאין כוח משיכה, שום דבר לא לוחץ על הרגליים והן לא מתכווצות. אז יש הבדל? כנראה שכן. בחלל הגוף מתארך בכ-3 ס"מ נוספים! ויודע מה? אפילו אחרי שינה, הגוף שלך ארוך יותר.. לא יודע אם מדובר ב3 ס"מ, אבל עם מדידה מדויקת תוכל להוסיף כמה ס"מ על חשבון הבית. כרמית, לעבודה

תמיד כשהייתי משחק עם הבולבול

באמצע השעור במקום להקשיב למורה, היא הייתה נוהגת לומר לי שאני אסטרונאוט... (מעניין לאילו מימדים הוא יגיע בחלל....)

xx Cat Woman xx

New member
גם לי נראה עדיף

מזה הסיפורי בולבול המגעילים האלה...זה מסוג הסיפורים שעדיף לא לשתף אחרים...חחח
אלא אם כן אומרים לך: "ספר את הפאדיחה הכי נוראית שהייתה לך"...אז תספר את זה

xx Cat Woman xx

New member
תגיד, אתה בסדר?

כל מה שהוא כתב היה בצניות...לא רואים?! אני בטוחה שהוא יודע שהירידה במשקל לא מתבטאת בהתכווצות הגוף, אלא פונקציה של כוח כבידה. חוצמיזה, הוא כתב בתגובה הזאת כל כך הרבה שטויות, שזה לא הדבר היחיד שהיית צריך לתקן
בימינו אנו מכנים תגובה כזאת כתגובה צינית, לעגנית...לא מתייחסים ברצינות לדברים כאלה...חחחחח
....פשוט צוחקים, הכי פשוט וקל, והכי נחמד

למעלה