רשיון על מה??? על קורקינט? חשבתי שאתה בן 15..
כ כרמית וזהו New member 14/8/05 #20 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הוא צריך ללכת לפורום שמיניסטים המחודש, הוא יתאים שם .
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הוא צריך ללכת לפורום שמיניסטים המחודש, הוא יתאים שם .
Y yaeli87 New member 14/8/05 #28 ../images/Emo6.gif אנחנו שמנות מכוערות..אין מה לעשות תמיד יזרקו אותנו [אל תקחו אותי קשה אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע לחץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ]
../images/Emo6.gif אנחנו שמנות מכוערות..אין מה לעשות תמיד יזרקו אותנו [אל תקחו אותי קשה אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע לחץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ]
U Umang New member 14/8/05 #13 אתה יכול לנסות עד גיל 21 להתקבל לנאסא, ואם לא תצליח תדפוק כדור בראש עם בקשה להשלח לירח כשהדבר אפשרי. ככה תגיע בגיל 21 לירח, האם התשובה לשביעות רצונך?
אתה יכול לנסות עד גיל 21 להתקבל לנאסא, ואם לא תצליח תדפוק כדור בראש עם בקשה להשלח לירח כשהדבר אפשרי. ככה תגיע בגיל 21 לירח, האם התשובה לשביעות רצונך?
L light angel New member 14/8/05 #22 ../images/Emo6.gif איזה רעיון מקורי... וואו, נתת לי עכשיו פתרון טוב להמון מקומות שאני רוצה להגיע אליהם ואני לא בטוחה שאוכל!! פשוט נכתוב את זה בצוואה וכבר יסיעו אותי לשם...
../images/Emo6.gif איזה רעיון מקורי... וואו, נתת לי עכשיו פתרון טוב להמון מקומות שאני רוצה להגיע אליהם ואני לא בטוחה שאוכל!! פשוט נכתוב את זה בצוואה וכבר יסיעו אותי לשם...
D Dawson girl New member 14/8/05 #17 כפרע ../images/Emo2.gif לרוב האנשים היה כתוב מתישהו בבזוקה שעד גיל 21 הם יגיעו לחלל, זה לא אומר שהם באמת הגיעו!11111111
כפרע ../images/Emo2.gif לרוב האנשים היה כתוב מתישהו בבזוקה שעד גיל 21 הם יגיעו לחלל, זה לא אומר שהם באמת הגיעו!11111111
S shira245 New member 15/8/05 #45 ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif ואני כבר חשבתי שזה אמיתי. תהרסי לי את החלום נעמס
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif ואני כבר חשבתי שזה אמיתי. תהרסי לי את החלום נעמס
C Chandler Rulz New member 17/8/05 #54 רק אני מקבל את הבזוקות הלא שוות עם ה"הידעת? בעולם יש רק 2 הרי געש פעילים. ושניהם באיטליה!" או משהו בסגנון..
רק אני מקבל את הבזוקות הלא שוות עם ה"הידעת? בעולם יש רק 2 הרי געש פעילים. ושניהם באיטליה!" או משהו בסגנון..