שלום אני חדש..

RainBird

New member
את מראה חוסר בקיאות מוחלט. אני לא מאמין במאגיה שחורה או לבנה. מאגיה זה כלי. אפשר לעשות איתו הרבה דברים. את לא יכולה להאשים את הסכין שהרג מישהו, את מאשימה את מי שמחזיק בניצב. שחורה לבנה, שטויות במיץ. וגם אם היית מאיימת להשתמש במאגיה כדי להרוג אדם, זה קל. מאוד קל. זה לא משנה מאיפה את מגיעה לזה. אני לא מאמין בחטא, אני לא מאמין בגן עדן או גיהנום. אני יצאתי מגופי לחקור את אלו, וגיליתי שאלו קיימים סביב הרוחות של אלו שמאמינים בהם. לא יותר ולא פחות. וככה גם המאגיה. המאגיה היא מה שאת מצפה ממנה. אם את מצפה ממנה לרפא, היא תרפא. ואם להרוג, היא תהרוג. ככה היא. זה כלי. לא יותר, לא פחות. ואם הכלי הזה עוזר לך לתקשר אם האלוהות שלך, נהדר. אני כבר מכשף טבעי מגיל 0 ואני יכול לדבר על המאגיה. את "ניסית" תוך כדי אמונה קודמת. בבקשה. אל תתני לדברי רבנים להחליט עבורך איך לחיות. ארדן.

Kitten mitsu

New member
לא מאמין?../images/Emo4.gif

אם אתה עוסק במאגיה, איך זה יכול להיות שאתה לא מאמין באלוהים, גן עדן וגהינום??? הרי השורשים אפילו של מאגיה באים מאלוהים. כמובן שאז לא הייתה מאגיה כמו עכשיו, אנשים עיוותו את הכל אבל לא להאמין בדברים בסיסיים, זה פשוט מוזר. זה פשוט אפילו לא הגיוני שאתה בא לכדור הארץ, חי,מת, וזהו. ומה אז? אתה צריך להעמיק בנושא, לכל בן אדם יש משימה על כדור הארץ. כשהוא מסיים את המשימה הוא שב ל"שמיים", ושם מתחיל סיפור אחר בכלל. איך אדם יכול להיוולד מעצמו? אלוהים ברא אותך. אם אתה מאמין במאגיה, מאגיה זה משהו לא טבעי... עזוב, יום אחד אתה תבין.

RainBird

New member
וואו. כזה גיבוב של בורות לא ראיתי מזמן. מאגיה זה דבר לא טבעי? אימא אדמה מזינה את המכשפים שלה, כדי שהם יוכלו להשתמש באנרגיות שלהם. כמו שהיא מעניקה לנחשים ארס, או לפרות חלב. אלוהים? בסך הכל דמות שהאדם יצר לעצמו כמרכז אמונה. אני מאמין בגילגול נשמות. אני מאמין בתפתחות הנשמה. אני לא מאמין, בדת ממוסדת ש"מוכרת" את עצמה לכל מי שיקנה. והצהרות ילדותיות שאני שזה העם הנבחר וכל העולם טועה. האלה האם שהיא האדמה יולדת אותי. אבל הכי מזעזע: מאגיה זה לא טבעי??? זה קיים משחר האנושות, מלפני שהאדם הראשון הגה מילה שהיא יותר מהברה אחת. מלפני שהיה לזה שם! ארדן.

אני מסכים עם ארדן (Rainbird)

"הרי השורשים אפילו של מאגיה באים מאלוהים" - זה נכון רק למי שמאמין באלוהים שאת מאמינה בו, כנ"ל גם גן עדן וגיהנום (שביהדות המקראית לא היו קיימים, אבל זה סיפור ארוך. כן, גם היהדות השתנתה עם השנים). אז זה מה שאת מאמינה בו. גם הצהרות אחרות שהצהרת בהודעות שלך נראות כבאות ממקור ידע מאוד חד גוני ומוגבל לשיטה אחת בלבד. לא שיש בזה רע, אבל אולי כדאי לזכור שיש עוד אנשים ועוד אמונות. את יכולה להאמין שאולי רק את צודקת, אבל אנשים אחרים לא יסכימו איתך. עכשיו, "אזוטריה" היא מילה שפירושה "תורת הנסתר", פחות או יותר. מאגיה היא חלק מתורת הנסתר. יש כיום גם שיטות מאגיות שכוללות את רוב האזוטריה בתוכן. בכל דת ואמונה כמעט יש את החלק האזוטרי שבה, שהוא לא נחלת הכלל. כך הקבלה היא האזוטריה של היהדות, הטנטרה היא החלק האזוטרי של הבודהיזם (וגם בהינדו. ואם את חושבת שטנטרה רק עוסקת במין - אז את טועה). ישנן דתות שלא מפרידות בין האקזוטריה ("התורה החיצונית", כמו למשל התנ"ך וספרות ההלכה ביהדות) לאזוטריה, כמו דתות פגניות רבות המתחדשות בימינו. "עזוב, יום אחד אתה תבין" - אני מצטט אותך. אולי יום אחד את תביני שיש בעולם הרבה יותר ממה שאת יודעת. אז לפני שאת תופסת תחת ואומרת למישהו "יום אחד אתה תבין", אולי כדאי שתביני את זה.

Kitten mitsu

New member
damn you people

למה אני צריכה לקבל במה שאתם מאמינים ולא ההפך??? העולם מתחיל מאלוהים והוא גם מסתיים כך. הכל בא מאלוהים, אולי במקום לשפוט אותי, תחשבו על מה אני מדברת. בסדר, בהתחלה הגזמתי, אבל אחר כך הסברתי למה. למה צריך לרדת עליי. בקשר "לא טבעי..." הייתה לי מחשבה, והיא ככל הנראה ברחה לי. למה? באיזה אלוהים אתה מאמין? אלוהים יש רק אחד. בקשר ל"עזוב,...." ההתחלה היא אחת וגם הסוף. זה לא רק אני חושבת ככה, אני מבססת את הידע שלי על גדולי המאגיה ואזוטריקה, אנשים שמבינים את זה. זה לא שסתם באתי ואמרתי שעולם הוא מרובע. יש הוכחות, יש הכל. אז אל תבוא ותשפוט אותי ותרד עליי כמו אחרים. זאת הבעיה של כולכם, אתם נתקעים בסוג כלשהו של מאגיה וזהו. ואני המשכתי לקרוא, יש לי הרבה מקורות על אנשי המאגיה, שמבינים יותר מכם...

צלמגור

New member
Damn you kitten

למה אנחנו צריכים לקבל במה שאת מאמינה ולא ההפך ? "העולם מתחיל מאלוהים והוא גם מסתיים כך. הכל בא מאלוהים, אולי במקום לשפוט אותי, תחשבו על מה אני מדברת." יש פה אנשים שהתחילו לחשוב על זה כשאת עוד נגמלת מחיתולים, ותחשבי על זה. "למה? באיזה אלוהים אתה מאמין ? אלוהים יש רק אחד. מי אמר שכל מי שנמצא בפורום מאמין באלוהים ? מי אמר שיש רק אלוהים אחד ? תחשבי על זה. "זה לא רק אני חושבת ככה, אני מבססת את הידע שלי על גדולי המאגיה ואזוטריקה, אנשים שמבינים את זה." הביאי מראי מקום מדוייקים - שמות אנשים + מקומות מדוייקים בספרים. "זה לא שסתם באתי ואמרתי שעולם הוא מרובע. יש הוכחות, יש הכל." הביאי את ההוכחות והכל. "זאת הבעיה של כולכם, אתם נתקעים בסוג כלשהו של מאגיה וזהו." בינתיים אני מקבל את הרושם שאת זאת שתקועה בסוג כלשהו של מאגיה וזהו. "יש לי הרבה מקורות על אנשי המאגיה, שמבינים יותר מכם..." הביאי רשימת מקורות.

Kitten mitsu

New member
מספיק עם הירידה!!!../images/Emo58.gif

תאמין במה שתרצה אבל אמת יש רק אחת. ולמה אני חייבת להביא את כל המקורות שלי? פשוט אין טעם, אתם גם ככה לא מכירים אותם. בהתחלה כשנכנסתי לפורום חשבתי שזה פורום ידידותי ועכשיו אני רואה שאתם מקבלים רק את מי שחושב כמוכם, ומי שלא, אתם אפילו לא חושבים על דבריו, כל מה שאתם יודעים זה לרדת על אחרים, ובסוף אני יוצאת הרעה... לא זכור לי שאיפשהו כתבתי שם וכתבתי לידו שמה שהוא כתב זה לא נכון, אם אני שכחתי אז סליחה, טעות שלי אבל מה הירידות האלו? אני פשוט מציגה את דעותיי ולא יותר. אתם אלו שהתחלתם את "הריב".

צלמגור

New member
מספיק עם ההתנשאות !

"למה אני חייבת להביא את כל המקורות שלי ?" את לא חייבת, אבל אם לא תביאי אותם כולם יסיקו מזה, ובצדק, שאין למה שאת אומרת כיסוי. "פשוט אין טעם, אתם גם ככה לא מכירים אותם." מאיפה לך שלא מכירים אותם ? את לא חושבת שהטענה הזאת מתנשאת, בחינת את ברמה כל כך גבוהה בהשוואה למשתתפים פה בפורום (שאין לך ממש מושג מה הם יודעים או לא יודעים) שהם אפילו לא שמעו על הספרים שאת לומדת מהם ? לא ברור לך שהתשובה שלך נשמעת כמו התחמקות ? "אני רואה שאתם מקבלים רק את מי שחושב כמוכם, ומי שלא, אתם אפילו לא חושבים על דבריו" נתחיל בזה שטרם ראיתי אותך מפגינה שמץ מחשבה על שאלות שהועלו בפנייך בפורום, ואם לא מקבלים אותך בינתיים זה כי את מסרבת להתייחס אפילו לשאלות בסיסיות כמו מי האנשים ואיזה מספריהם משמשים לך כמקורות - וזה משאיר חלק מהמשתתפים בפורום עם הדיעה שאת סתם מפריחה הצהרות בומבסטיות וחסרות כיסוי בפורום בשביל הדאווין. "לא זכור לי שאיפשהו כתבתי שם וכתבתי לידו שמה שהוא כתב זה לא נכון" המשפט 'אם אתה עוסק במאגיה, איך זה יכול להיות שאתה לא מאמין באלוהים, גן עדן וגהינום???' מזכיר לך משהו ? "אני פשוט מציגה את דעותיי ולא יותר." מרגע שטענת שאת מסתמכת על מקורות מסויימים שיודעים יותר מהמשתתפים האחרים בפורום (שאין לך ממש מושג מה הם יודעים או לא יודעים), אמרת במרומז שהדיעה היא לא 100% נטו שלך אלא לפחות חלקית דעתם של אחרים.

Kitten mitsu

New member
../images/Emo31.gif

קודם כל על אלוהים- כתבתי שאם אני שכחתי (או משהו כזה..) ס-ל-י-ח-ה, ה-ט-ע-ו-ת ש-ל-י... ואלוהים הוא אבסולוטי שלפי דעתי כולבם חייבים להאמין בו. אם לא, אחלה, תגיד בנימוס שאתה לא מאמין או תשתוק. למה על כל תגובה שלי מתעוררים מיליון תגובות אחרות. אם אתם חושבים אחרת, יופי, נהדר, מהמם, תמשיכו לחשוב ככה. אני לא אומרת שמה שאתה חושב זה לא נכון, אבל אני לא רוצה לכתוב את המקורות שלי, כי גם על זה אני אקבל מיליון תגובות, שאני מטומטמת ולא מבינה שום דבר.נמאס מהיחס.

צלמגור

New member
../images/Emo31.gif ^ 2

"תגיד בנימוס שאתה לא מאמין או תשתוק" עיצה ידידותית לחיים: אל תחלקי הוראות לאנשים שלא נמצאים במצב רוח טוב, כי הם לא מגיבים לזה טוב. "אני לא רוצה לכתוב את המקורות שלי, כי גם על זה אני אקבל מיליון תגובות, שאני מטומטמת ולא מבינה שום דבר. נמאס מהיחס." עיצה ידידותית להשתתפות בפורום: אי הבאת המקורות שלך היא מחדל מהסוג שגורר יחס מהסוג שאת לא רוצה ועוד תגובות בעתיד שאת 'מטומטמת ולא מבינה שום דבר'. מצידי אל תביאי מקורות - את זאת שתצטרכי להתמודד עם התגובות והיחס.

Justin Angel

New member
לא

את לא מציגה את דעותייך, את אומרת שכולם טועים ובצורה יהירה, מתנשאת ופשוט לא נחמדה. אם בן-אדם אחד אומר לך שאתה שיכור - אולי אתה לא שיכור. אם שניים אומרים לך שאתה שיכור - אתה שיכור.

RainBird

New member
למה? אנחנו חקרנו קראנו וכדומה. את גדולי האזוטריקה והמאגיה. אליסטר קראולי, גארנר, דונלד מישל קאריג, קופר וכדומה. איזה שמות את יכולה לשים בכף הנגדית? הרב רנטגן? אין לי בעיה שאת מאמינה שהעולם בא מאלוהים, אבל אני לא מאמין בסוג "הזה" של אלוהים. את מבססת את הידע שלך על גדולי המאגיה והאזוטריקה ויש לך הוכחות. אז קדימה, האירי את עיני. גלי לי את ההוכחות שלך. תני לי בבליוגרפיה מסודרת, ואני אפנה לדיון איתך. אני מודה ומתוודה שיש אנשים שמבינים במאגיה יותר ממני. אבל יש גם אנשים שמבינים במאגיה *פחות* ממני. ועד שלא תראי פתיחות לאמונה של אנשים אחרים, או תפרטי את הדעה שלך בצורה מנומסת ללא מילים גסות, ותביאי את החומר שנדרש ממך, לא, את לא תהיי ראויה ליחס שאת דורשת שהוא כנראה, רצינות והקשבה. ארדן.

Kitten mitsu

New member
../images/Emo14.gif

בהתחלה התחלתי יחסית מעוד מנומס. אחר כך אנשים התחילו לרדת עליי על מה שאני חושבת שזה לא נכון, ואני לא חייבת לאף אחד שום דבר. פתאום קפצתם על מי שחושב אחרת. איזו גסות? למה אני קיללתי או משהו? כתבתי damn, אוי באבוי, צריך לשסות אותי...??? זאת ה"קללה" היחידה.

תמיר302

New member
אההם...

שמעי אני לא בא לתקוף אותך,אבל אולי את צריכה ככה לשמור על פרופיל קצת יותר נמוך...ולא להניח שאף אחד פה לא מבין כלום. אולי את לא מודעת לזה,אבל יש פה גם אנשים שהם לא בדיוק יהודיים. חלק פה הם פגאניים.לכן ההצהרות שלך על האלוהים היחיד, ועל גן עדן וגיהינום עולות פה לחלק מהאנשים על העצבים... ואת יותר ממוזמנת (אני מדבר בשם עצמי) לשתף איתנו את הדיעות והידע שלך,אבל בלי התנשאות מיותרת על אחרים...

Kitten mitsu

New member
אתה צודק.../images/Emo127.gif

אבל זאת דעתי, אם אתה לא חושב כמוני, בסדר מצדי, אבל למה צריך ישר לרדת עליי, אם אפשר להסביר בנימוס (כמוך למשל) וכולם מאושרים. הם התחילו לתקוף, אני להגן על עצמי וככה יצא שאני הרעה...

Diableror

New member
אז למה שלא תפסיקי את זה?

למה שלא תכתבי את המקורות שלך? Diableror

Kitten mitsu

New member
אני לא רוצה

אחרי שכולם ירדו עליי, כבר אין לי כבר מצב רוח לזה. ואני לא רוצה, למה נתקעתם עם המקורות??? אני לא רוצה. די. גם על זה אין לי זכות להגיב???

Bartal j

New member
אני לא רומזת משהו

אבל אם את לא רוצה להראות לנו את המקורות שלך אז זה אומר משהו לא? על פי מיטב ידיעתי בנאדם רציני שזורק הצהרות לאוויר צריך לבסס את דברין על משהו כדי שאחרים יקחו אותך ברצינות תאמיני לי שלא נתקענו עם המקורות ולאף אחד לא ממש אכפת מהמקורות שלך ותאמיני לי שזה שלא תפרסמי אותם לא יגרום לאף אחד פה שלא ישן טוב בלילה , אנשים פה אמרו לך , את אמרת שאת יודעת? סבבה תוכיחי לנו מה את יודעת , תראי לנו את המקורות שלך כדי שנדע מה הידע שלך הרי זה מה שרצית להראות לנו מההתחלה לא? יש מלא ספרים בעולם בעוסקים במאגיה ובאשר דברים חלקם טובים ואמינים וחלקם פחות טובים ולא אמינים בכלל , זה שזה ספר עב כרס שמישהו בעל שם כתב את זה לא אומר בהכרח שזה ספר טוב. והמטרה של מקורות זה להראות על מה את מתבססת ,ואם יש בסיס לדברייך ואם את לא רוצה אז שיבושם לך... ובאמת תפסיקי עם הגישה התוקפנית הזאת שלך, אף אחד פה לא תקף אותך ולא אמר שאין לך זכות להגיב זה שאת מוציאה דברים מהקשרם זאת דבר בעיה שלך.. שלך: בר

למעלה