שלום אני חדש..

makov

New member
שלום אני חדש..

ואני לא יודע אם אני מאמין בכל הקטע הזה אני עדיין חושב על זה כי חברים שלי התחילו עם סיאנס. כרגע אני עדיין לומד על כל המאגיה אבל רק רציתי לבקש ממישהו אתר ב עברית על סמלים ועל קמעות כי אני רוצה להכין קמעות לעצמי(אם אפשר)תודה מראש

Kitten mitsu

New member
קמעות??? למה???

אתה רק בן 13(!!!) למה לך להתחיל להתעסק עם הדברים האלו? תאמין לי קמיעות זה דבר רציני, ולא עושים אותם מנייר ועיפרון. בשביל קמעות את צריך(לדוגמא) עור של חיה כלשהי או נייר בתולין(או איך שזה לא נקרא). הכוונה שלה שתעזוב בכלל ת'עניין, אני אומרת את זה, כי אני מבינה יותר ממך. אני גם התעסקתי עם זה וגם עם דברים אחרים שממש (אבל ממש ממש) רציניים, שאפשר להשתגע מהם או למות או לא יודעת מה. באמת, תקשיב לי, קמיעות זה דבר מסוכן(ולא רק קמיעות, הלוואי ואנשים היו מקשיבים לי, כל הקטע עם המאגיה מאוד מסוכן אם אתה לא מבין בזה)... וזאת אומרת מי שקראה הרבה דברים: מאגיה,מאגיה מעשית, יוגה, אגני יוגה, ניבוי העתיד וכל הדברים האפשריים שיש... תחשוב על זה.

Duke Tear

New member
מה הקשר ליוגה O_O

יאי, אני עושה בלאק יוגה כשכולים בחוג עושים את תנוחת הכלב, אני עושה את תנוחת הרוטווילדר העצבני. אפלולי!

RainBird

New member
יש קשר ליוגה. יוגה היא קודם כל שיטה רוחנית, ורק לאחר מכןפעילו גופנית. לפי הבנתי האטה יוגה (של התנוחות והנשימה) אמורה להכין את הגוף והנפש ליוגה האמיתית, שהיא מאגית לא פחות משיטות מערביות. מקוב, להכין קמיעות זה ללמוד מאגיה. זה לא מתכון כמו עוגה, תערבב ככה או ככה. אתה יכול לחזור אחרי על כל קמיע שהכנתי ושלי יעבדו ושלך לא, מכיוון שהמאגיה עצמה זו שיטה שצריך לחיות לפיה, לא רק ללמוד אותה (אם אתה לפחות מתכוון לזה מבחינה מעשית) וחוץ מזה ישנן שיטות רבות ושונות ליצירת קמיע ולכל אחד יש את הדרך שלו. ושים לב לכותרת האדומה :)! ארדן.

Duke Tear

New member
היוגה הרוחנית היא פילוסופיה

דרך להביא לשלמות ולהתחברות עם האל, לא בדרכים מאגים, אלה בדרך שינוי המנטליות.

RainBird

New member
ולזה אנחנו אוהבים לקרוא: מאגיה גבוהה. תשאל את אילן שמבין בקבלה ובשיטות דומות.

היוגה הרוחנית

נקראת לעיתים גם "המאגיה של המזרח", ולא בכדי. היום מאגיה היא לא רק כישופים וזהו - זו פילוסופיית חיים שלמה, המכונה גם "העבודה הגדולה". ד"א, יש גם 8 סוגים עיקריים של יוגה (והרבה תת סוגים), שמכוונים לכיוון שינוי המנטליות באמצעים שונים - פיזיים ומנטליים כאחד (האטה יוגה, ראג'ה יוגה וכו') וכך גם במאגיה המערבית. וד"א, זה לאו דווקא "התחברות עם האל", אלא באופן כללי יותר - "הארה". כל אמונה מגדירה מהי הארה בצורה שונה.

Kitten mitsu

New member
למה כוונתך- מי אני?

אני מי שניסתה כבר כמעט את הכל(כמעט את הכל-אל תתפסו אותי במילה). אני עסקתי במאגיה כל כך רצינית שאילו רציתי מאוד הייתי יכולה אפילו להרוג בן אדם(למזלונו אני ידלה טובה, מאמינה באלוהים). אני למדתי יוגה קונדליני, אני למדתי אגני יוגה, אני יודעת מה זה מכשפות אמיתיות, אני יודעת מה יש ב"שמיים"-בעולם שאחרי המוות,אם מישהו לא הבין.אני יודעת מה זה גיהנום, אני יודעת מה זה גן עדן, אני יודעת מה מסתתר אחרי כמעט כל מילה בתנ"ך,אני למדתי קצת קבלה, בקיצר אני לא אחת מהמתחילים האלו, שמשחקים אותה מכשף, ולא יודעים לאן נכנסים, כל העיניין הזה בכלל מאוד רציני(אם להתחיל ללמוד מאגיה רצינית). למזלי אני עכשיו לומדת דברים אחרים, אבל אילו הייתי ממשיכו עם המאגיה השחורה... אוי באבוי... אז נא שמעו לי, אל תכנסו לזה כל כך ברצינות כי התוצאות יכולות להיות מאוד כאובות....

Duke Tear

New member
את כל הזמן מנסה להראות שאת יודעת

אבל למען האמת, לא מפסיקה לשפוך הבל הבלים. במבה, מישהו?

Kitten mitsu

New member
הבל???

אתה יודע מה? תנסה אתה בעצמך את הכל, מאגיה שחורה, סיאנסים וכל הדברים האלו, נראה מה יהיה. אני רק מנסה להזהיר אנשים שלא יכנסו לזה חזק מדי. אני לא חושבת שזה הבל!!! אולי עליי שמר אלוהים אבל מי ישמור עלייכם?

תמיר302

New member
פששש

הספק יפה לילדה בת 17...היית בגיהנום,גן עדן, מבינה כל מילה בתנ"ך...יש אנשים שכל החיים לא מצליחים את זה...לעשות בגרויות היה לך זמן? (;

Kitten mitsu

New member
לא הייתי בגיהנום...

וגם לא בגן עדן.... אני אמרתי את זה לא מניסיון אלא מידע.... אל תבינו אותי לא נכון...

Kitten mitsu

New member
נ.ב.

אולי באמת קצת הגזמתי. אבל אני לא רוצה שאנשים יתעלמו ממני, כמו מאמא- יאללה מה היא כבר יודעת.. אני כתבתי מה שאני יודעת כדי שאנשים יקשיבו להזהרותי, עובדה שאני לא יודעת הרבה דברים אבל גם עובדה שאני יודעת הרבה שאף אחד לא יודע. חשוב לי שתקשיבו למידע שיש לי להעביר לכם, כי אני מקירה הרבה מקרים שאנשים לא ידעו מה לעשות וסופם היה מר... תחשבו על זה, מאגיה זה לא משחק.

תמיר302

New member
נכון,לא משחק

אבל ממה שידוע לי, זה גם לא ממש מסוכן (אלא אם כן מדובר בגואטיה נגיד). בן אדם שלא מבין במאגיה וידליק נר וקטורת וינסה לעשות משהו-סביר להניח שפשוט כלום לא יקרה.

RainBird

New member
ועצם החלוקה למאגיה שחורה ולבנה מראה עם חוסר הבנה בסיסי.

Kitten mitsu

New member
בסדר, אבל:

זאת לא מאגיה מאגיה, איפה שאתה "מזמין" רוחות להשתתף בטקס או בתפילה, בקיצר מאגיה שחורה. בעצם זה לא משנה איזו מאגיה, שחורה, לבנה, זה חטא, ועל זה אנשים גם נענשים. זה רק נראה רק כמשהו מטומטם אפילו, להדליק נר, לקרוא תפילה, שטויות. אבל לא, זה שאף אחד לא רואה שום דבר כגון: הילה, העולם האסטרלי או שאר ה"עולמות", זה לא אומר ששום דבר לא קורה. אנחנו חיים בעולם פיזי, ולא לכולם יש את היכולת לראות דברים מעבר לעולמנו הפיזי, יש הרבה "שכבות" של עולמות, שרק האנשים המסויימים יככולים לראות.

RainBird

New member
להרוג אדם זה קל. אפילו מכשף מתחיל יכול. ואני עוד למדתי כמה דברים מתורת הוודון. יש אבקה פשוטה להרוג אדם. זה לא סיפור בכלל. לקחת חיים לא מראה על כוח אמיתי. יותר קל להרוס מאשר לבנות.

Kitten mitsu

New member
מי אמר שניסיתי?

השתמשתי קצת במאגיה לבנה, ושחורה אפילו לא ניסיתי. מאגיה לבנה זה גם לא מי יודע מה. ודי סביב המאגיה, צאו מזה!! יש לדוגמה אזוטריקה (אם מישהו מכיר) שזה יותר עליון ממאגיה (ויותר קשור לתנ"ך).

למעלה