שלום, אני חדש

תתתמר

New member
שיוווו איזה עולם מזערי!!!!

חחחחח את זאת הייתה איתו בכל הקופה?? ועם אבשלום דיברתי פעם בטלפון.... חחחח איזה מוזר..... יא איזה חמוד הוא דיבר עליי??
טחחחח פשוט כל הזמן אני מכירה אנשים חדשים שאיכשהו קשורים זה לזה.... בבומבמלה הקמנו את האוהל ליד חבורה של אנשים ממבשרת... וחצי מהם היו בצופים, מממ אחד מושיק שהוא מין טבח כזה... נראה לי ויש את דן וליאור והתאומים.... מוכר לך?...........

../images/Emo12.gifמהההההההההההה?!?!?!?../images/Emo12.gif

וואי רציני זה מפחיייייד! בטח שאני מכירה אותם!!! איתמר (אחד התאומים) איתי בכיתה ומושיק לא לומד איתנו אבל הוא איתי בצופים ודן וכולםםםםם וואי!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק!!
ועוד אני ראיתי אותם רק איזה פעם 1 לשניה בבום....
כן אני הייתי איתו בכל הקופה... ראית אותו בזמן האחרון? נניח בניצנים? הוא נראה עכשיו אפילו עוד יותר טוב! הוא הסתפר וכ"כככככככ יפה לו! והוא גידל גם זקנקן והעיניים האלללללה
אוח ילד מקסים! וואי עשית לי חשק לדבר איתו! יופי אני אדבר איתו!
וגם אבשה נראה ממש טוב (אם ראית אותו אי פעם) הוא ממש הרזה והוא גם גילח ת'ראסטות אם ראית אותו עם... ודווקא ממש ממש יפה לו! יו העולם הזה פיצפוןןןןןן קטעיייים!!!!
ye!!

כי ככה קראו לך באייסיקיו באותו הזמן

(מקווה....) כי אחרת את לא מי שאני חושבת שאת..... לא קראו לך באייסיקיו יופלה מעולם? או דיאט יופלה או משו? אל תבאסיייייייייייייייי

fleaboy

New member
חח לא

ארנבים הם קטנים וחמודים ולבנים אני גדול ושחור חחח

fleaboy

New member
חח אני לא כזה שחור

אפילו לא מהתימנים סתם שיער שחור...

אהלן! ברוך הבא!

קטראים לי צוף.. ואני מרקפת (אזור צפון
) אני מאוד אבל מאוד אבל מאוד אוהבת את שוטי הנבואה!!!!!! ודרך אגב..מי בא להופעה ב16 בגני הנדיב?

נדב יה כפרעעעעעעעעעעעעעעעעע

=))) חח אני רואה עשו לך כניסה מעגניבה אה? איך זה להכינס לפורום כזה מעגניב להיות חדש? אפפעם לא ניסיתי עם הפורום הזה...=/ מעניין 'תי... כיאלו מן הסתם כי הייתי פה ה"חברה ה-3"...חיי טוב נדב! בקיצור ולעיננייייןןן... הדר... מואשמת... 17... ראשון.. =) אני אהיה היום בירושלייםםם!!! קפוץ תגיד שלום...(או שלא?) סתם קיצור- ניצן!!!! אני היום בירושליים! אההה אתה בא להופעה בצוללת?! o_O יאללהה התמכרות נעימה אלינו!

fleaboy

New member
אני רוצה לבוא

אם אני לא בכנרת אז אני שם בטוח :] ודרךאגב היום שמעתי בחדשות שרוצים לסגור את הצוללת כי מכרו שם אלכוהול לקטינים... אבל לא נראה לי יסגרו. ותודה :]

למעלה