שלום, אני חדש

fleaboy

New member
שלום, אני חדש

הממ קוראים לי נדב :] ושוטי הנבואה שולטיםםםםםם ואני חדש פה :] חח מן הסתם אז שלום לכולם :]

אהלנ וסאהלנ נדב../images/Emo39.gif

בנ כמה אתה? מאיפה? איזה עוד מוזיקה אתה שומע? ספר פרטימ... אנחנו מקשיבימ ד"א אני הילה אבל הרוב קוראימ לי חוסה בת 16 וחודש מזכרונ יעקב

fleaboy

New member
אני...

בן 16 וחצי מנטף (איזור ירושלים) ואני שומע הרבה מוזיקה... בעיקרון אני הכי אוהב פ'אנק, רוק, רגאיי, ג'אז... כל מה שעושה טוב לנשמה :]

ברוכבא!!../images/Emo9.gif כיף חיים!

אני ניצן בת 16 ממבשרת
ואתה מנטף
כמה נחמד.... רגע.... בכלל אין לכם ביצפר בנטף נכון? אויש אולי אנחנו לומדים ביחד?
איפה אתה לומד??
התמכרות נעימה!

fleaboy

New member
יהה מבשרת זה קרוב

אני לומד בגבעת ברנר זה רחוקקקקק מפה... בערך שעה נסיעה... באיזור רחובות חח

fleaboy

New member
יוו אני מת לקנות אותו

יש לי רק את הראשון... כשאני אסע לעיר אני אעבור בתו השמיני ואקנה לי גם את דרך...

תתתמר

New member
ברוך הבא בנאדם ../images/Emo6.gif

מה?? ניצן את ממבשרת?? אולי את מכירה את בן דוד שלי..... יונתן אברהם בן 16... גם ממבשרת.... ונדב - מעיין מלר אתה מכיר?....

אני-לא-מאמינה!!!!!!!!!!!../images/Emo12.gif

את יופלה?!?!?!??! את יופלהההההההההההההה?!?!
אני מכירה את מעיין מלר! הוא למד איתי בכיתה שנה שעברה... בקשת!!! מאיפה את מכירה אותו???? הכרת אותו בכל הקופה...? את יופלה?!?!
נהההה אין מצב............................... חתיךךךך שלי! איזה ילד יפה הא?
אוי אהבת חיי
ואת יונתן.... אממ לא נשמע לי מוכר לא... הוא לומד במבשרת?

תתתמר

New member
חחחחח כן הכרתי אותו בכל הקופה ../images/Emo13.gif

ובן דוד שלי... אין לי מושג איפה הוא לומד... את בטח מכירה גם את חפצי טוב נכון? היא עברה לת"א....

בודאי!../images/Emo13.gif אוח חפציבה חפציבה

היא לומדת עכשיו בדמוקרטי נכון? היא לומדת איתך? מה איתה? מה עם הסמים והכל? אוי כמה שטויות עשינו יחדיו... לא ראיתי אותה מאז המצעד גאווה של שנה שעברההההה
שניייייים אנ'לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מאמינה שכל הזמן הזה אני דיברתי עם.........יופלה!!!!!!!!!!!! אני בשוק!!!! את לא יודעת כמה הוא דיבר עלייך!!! ועדיין קצת... כמה שאת יפה וחמודה ולא יודעת.... יו אני בשוק!!!
איזה כיף!!
חחח את עדיין מדברת איתו? את יודעת שהיית בערך ה-2 שלו? בטח הוא נראה מנוסה שכזה..... אוי איזה פשוש מה את חושבת עליו? כי למען האמת כשהכרתי אותו הוא לא היה הכי נחמד... אבל מצד שני... אני לא כוסית....
חחח לא אבל עכשיו אני מתההה עליו... כבר אין לנו קשר הכי טוב בעולם... טלפון פעם באיזה חודשיים... פעם היינו יחד כמעט כל יום... אני הוא ואבשה... יצא לך להכיר אותו? יו איך אני אוהבתתתתתתת קטים כאלה

למעלה