שלום, אני חדש :)

efratushke

New member
את לומדת סוציולוגיה? ../images/Emo13.gif

אני זקוקה לעזרתך הנחמדת.....................

אני לא מאמין עלייך!!!!!

טוב, את ביקשת את זה. כולם לדעת זוהי ליאת קורן מקיבוץ מרחביה! וכן! היא יודעת מי זאת שושה 12 (נראה לי)! היא הבת של המורה שלה לסוציולוגיה! רות סוף. אה וכן, היא הילדה הכי מתוקה בעולם ואני אוהב אותה יותר מהכל :)

lonireli

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אין לך מה לבוא מחר! החלונות יסגרו מעכשיו לנצח. ו... חכה, עוד תחטוף על זה בבית (חשה אישה שולטת):)

lonireli

New member
עם מי הלכת מכות עכשיו?!?!

ולמה לעזאזל לא קראת לי להצטרף?!?!?! פחדן.. כולכם... כל הבנים! :)

טרושקה

New member
אהההה סליחה....

ומי יהיה הדמות הגברית? הילד צריך לגדול איכשהו לא?! אתה גברי? כמה אתה גברי? (יו..... אני במצב כפית, לא להתייחס ברצינות טוב?!)

מאוווווווווווווווווד גברי

אבל זה בובה... לא לפורום הזה
(לא להתייחס, גם אני כפית, באמת! אתמול אכלו איתי קורנפלקס... למרות שלדעתי בכלל אוכלים את זה עם כף, אבל יש כאלה שיתווכחו איתי...) קיצר - לא מבין מה אני קשור. אם זה מהאל - אז תבקשי ממנו! מה קרה! שיקח אחריות! חוץ מזה, הוא מאוד גברי אם את שואלת אותי... ה"של נעליך מעל רגליך" וכל הקטע הזה, אם הייתי בחורה, הייתי כבר מזמן קופץ לשמיים וקורע ממנו את כל הבגדים...

טרושקה

New member
אבל אתה לא.....

נכון?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! אז זהו, אין לך מילה.... אל תשכח להביא מנין כן?!

אני לא מה?

כפית? או גברי גברי? כי כשאני חושב על זה גברי גברי זה יכול להגיד גם דברים אחרים... ואני לא גברי גברי... כאילו... יש לי הוכחות :) רק שהן מעדיפות להשאר בעילום שם... קיצר... אני לא יודע. אני לא מוכן לילד וירטואלי עדיין. אני חושב שנדחה את השיחה לשעה שבה נפסיק להיות כפיות... בינתיים קחי הפצצת סמיילים ואייקונים, ככה בשביל הכיף:
וזהו אין לי כוח יותר :)

lonireli

New member
אופפפפפ..

כשהיינו יחד לא הקדשת לי אף פעם אייקונים:( ו.. גם לא הצעת לי ילד וירטואלי.. ובטח שלא חתונה... הקנאה שוברת אותי:( אה ולא, הוא לא בחורה:) נכון?:)

טרושקה

New member
לילה טוב לכל הכפיות

בבוקר אני אסתכל ואני אצחק... עצוב מה שנהיה פה היום.... חררררר גוד נייטי

קודם כל

קחי אייקונים... (למרות שאני בטוח ב200 אחוז שבפורום מסויים אחר הקדשתי לך אלפים, אבל אני אעשה את זה שוב...)
:) דבר שני... לא הבנתי את הקטע עם ה"היינו"...

lonireli

New member
מה לא מובן?

אתה עכשיו איתה, וכבר התארסתם... :( ותודה על האייקונים:)

טרושקה

New member
מה סכסכתי?

די! לא התכוונתי! חחחח אני שמה קץ לחיי ברגעים אלו ממש! ביטלתי את החתונה!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מוכנה לאנרכיה כזאת... כשתהיה מוכן תודיע לי......

למעלה