שלום, אני חדש :)

אוף, שקט את

תילחמי!!! מה קרה? כבר אין מוכנות לקרב בבוץ עם מוסיקת רקע איכותית? אוף, הנשים של היום זה לא מה שהיה פעם :/

טרושקה

New member
בנאדם! אני...

בהריון כזה כאילו(?!) אסור לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נורא הגברים של היום! לא מודעים למצב הנשים... תתבייש!

רגע רגע

אני לא הסכמתי לכל זה - זה הכל הזמרת חתונות הזאת החליטה!!! (דרך אגב אפרת, אני כותב שירים, במיוחד לחתונות, בא לך להקליט שיר שלי? אני אשמח... לא אשלם לך או משהו - אבל זה יעשה ממך סטארית לא נורמלית - אה ואני חצי רציני חצי לא... כנראה שנדבר על זה בבוקר...) קיצר - אני אומר, תקבעו את וטרושקה קרב בנות, עדיף שיהיה ביקיני ובוץ משולב בכל העסק, אה, וממש עדיף שהדורבנים גם ינגנו ברקע - אפשר בסוזן דלל הזה נראה לי יהיה נחמד... אחרי הקרב - נחליט מי התארס עם מי. מתאים?

efratushke

New member
פפפפפפווווווווווווווווווווססססססססס

או במבטא רוסי: "פאוס" סטופ!! הולד איט!!!!!!!!!!!! *רגע רצינות* כינורות בבקשה!!!!!!!!!!!! כן.. אני רוצה! באמת!!!!!!! דבר איתי על זה! ...... טוב תמשיכו

efratushke

New member
את מאורסת לדורון בן עמי?!

60 שניות (לפי קצב קריאה שלי בשעה הזאת) על דורון בן עמי: *טוטוטוטוטוטוטו* (מוסיקה) דורון בן עצמי בגיל 11 דובב את סימבה בסרט מלך האריות, מאז גדל ושחק בכל מיני מחזות זמר. למד במגמת מוסיקה בכצנלסון אשר בכפר סבא וכרגע משרת בלהקה צבאית (לא אמשיך.. גיליתי שאני יודעת עלי יותר מדי) כתומה, תזכירי לי שאני צריכה להחזיר לו את הסיכומים שלו בהיסטוריה, טוב?

יפה! עכשיו אם תגלי מי...

דובב את קולו של פינוקי בסרט "הרפתקאות פינוקיו" משנת 1996, אני אקנה לך גלידה :)

efratushke

New member
אני בדיאטה.. אבל אם תקני לי מכונית

.... ממממ... רעיה אדמוני?

נתפשר על...

כלום בעצם, כי עוד שניה במילא המלשנית פה תגלה לך... אז לא חשוב :) יהיה בסדר אני חייב חייב לישון עכשיו - הגזמתי קצת לטעמי :) אבל יצא לי נושא די נפיל שכזה :) אז אני מרוצה מעצמי :) יאללה בנות :) זזתי לישון קצת :) תריבו עלי בהזדמנות אחרת :)

כתמונית

New member
רק שאדושיים יעזור לכם!!

מזה דיון ההזו י הזה?! חתונה?! הריון?! זוהר להט??!! סימבה??!! סיכומים להיסטוריה??!! טוביה צפיר?! מאיפה הוא הגיע??!!! וכל זה! אחרי שהלכתי!! שיים און יו!! זה לא אני שמפחידה!! זה אתם!! אתם ורק אתם!!!! אההה... כן... ועינב- אם אפרת תשיר בחתונות והבת השניה הלא מזוהה מקבלת את השאריות אפשר להיות הסנדקית של הילד/ה?! יהיה צחוקים לא?! אני אגלה לו כל מה שהוא צריך לדעת!! על העולם ורע והמר הזה!!! (תראו!! ועכשיו לא לילה ואני מטומטמת!! הצילו!! זה הכל המתמטיקה...) אההה!!! כן....מממ...ובקשר לקרב בוץ בלגנים - אני בעד! (אפרת - את יודעת על מישהו שיאהב את זה...אההם אהםם....) ואוי! אם דיברתם על זהור להט! תזכירו לי שזה מטומטם ושאני אפסיק לראות את זה (למרות שנחי ומיקי עכשיו ביחד זה ממש מתוק) למישהו בכלל יש יס בעולם הזה חוץ מלי ולגלית?! טוב דיי! זה הזוי מידיי!! לברוח מהר!!

טרושקה

New member
אנחנו תמיד...

נכתוב באותו הזמן?!?!?! מה נסגר???????????????????. ו- נועה.... סבבה, אני הסנדקית של קלרה ואת של סעדיה... הולך?!

כתמונית

New member
??!!

מי החליט על השם המפגר הזה??!! ד"א רוסים זה לא "אין" יותר!!! אהההה!!! וד"א היה לי אתמול חלום מטורף על בוריס (מורה לפיזיקה נו מה..)!!! אפרת תשאלי אותי אני אספר לך מחר!!

למעלה