שלום, אני חדש :)

אה ואם אני לא ברור...

זה כי לא ישנתי כמו בן אדם כבר שבוע. אז... תתעלמו וזה :) ו... תבינו לבד! או שלא! דיייייייייייייייייייייייייייייייייי אכלתי יותר מדי ארטיקים היום...

טרושקה

New member
חחחחחח

בשביל מה אנחנו כאן?! אנחנו מפחידות!!!!!!!!!!!!!!! זאת המהות שלנו.... חחחח מפחידה... את זה עוד לא אמרו עליי! זה יפה! אני גרה ליד שלוותא אם זה עוזר...

תמיד יש פעם ראשונה...

גם לחתונה. (ובארץ בדרך כלל יש גם פעם שניה לזה, אבל לא נדסכס בזה כרגע...) הבנתי שאתן כבר סגרתם ביניכם על הכל וזה... זמרת חתונות, את מי מזמינים... יפה יפה... יש לי מילה בנושא?

טרושקה

New member
אהההה לא!

ושתדע, אני כבר בהיריון וירטואלי..... רק בשביל העדכון... שתהיה בעניין...

טרושקה

New member
נגיד שהבנתי

אני מצטערת אני תמימה, זה היריון מהאל .... כמו ישו...

זוהר להט...

כאילו רן דנקר... כאילו... החתיך... ההורס... חבר של נינט כאילו... (במבטא צפוני כבד...) קיצר... אם זה מהאל אז מה אני קשור ולמה את מתחתנת איתי בדיוק?

lonireli

New member
אההההההההההה!

אני יכולה להיות זאת שזורקת עלי ורדים מהסל?:) או הכוס ששוברים אותה:) בחירה קשה מדיי:/ בקיצור, אני באה בשביל לאכול!!!!!!!!:)

טרושקה

New member
בכיף.....

נעשה הסכם... את משלמת 5% מההוצאות ומקבלת את כל השאריות.... הולך?! חחחחחחחח

lonireli

New member
פחחחח..

לראות את שניכם יחד- מילא.. לשלם 5% מההוצאות- מילא.. אבל לקבל את השאריות?!?!!?!?!!? ל-א!

efratushke

New member
את יודעת כמה שאריות יש מחתונה?

מליון!!!!! יהיה לך אוכל כל השנה!!!!!!!!! לפני שהיא תחזור בה - תסכימי!!!!!!!!! (ואני מבינה באירועים.. תאמיני לי!!!
)

טרושקה

New member
זה לא ילך ככה!

יוני! מתערבים לנו ביחסים! אני לא מוכנה שגורמים חיצוניים יתערבו, זה תנאי לכשלון....! תעשה משהו!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחח

תראי...

אני במקומך הייתי מפרסם ידיעה בעיתון שאת בהריון ממני... מילה שזה ירחיק את כל הגורמים החיצוניים... בשיר שלנו זה עבד יופי :)

lonireli

New member
אמממ..

אני אחשוב על זה.. אה דבר נוסף.. אני רוצה את כל הצ'קים:)

lonireli

New member
:)

האמת שאני רוצה את הצ'קים רק בגלל החתימות:) והמבין יבין:) (אולי תגלה להם כבר ונגמור עם זה... יא בן של אבא שלך!)

מה את בסדר?

כמה זמן את מכירה אותי כבר? עוד לא למדת שאני בחיים לא מספר את זה על עצמי? אה... ורק תעיזי ואני אחשוף את זהותך ואת מקום מגורייך ואת שם המורה שלך לסוציולוגיה :)

lonireli

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווו!!!!!!

על זה מגיעה לך נקמה!!!!!!!!!!! הוא הבן של טוביה, ואח של יואב:) וכן, השם משפחה שלו זה צפיר:) מילה שהפעם הכי נהנתי לספר את זה!:)

למעלה