אופטיוני מוזס
New member
שלום, אני חדש 
אתם מכירים את הנודניקים האלה שמצטרפים לאיזה פורום ואז כזה עושים הודעה של "שלום אני חדש" ואז מצפים כזה שכל הותיקים בפורום יכתבו להם: "ברוך הבא! מקווה שתהנה פה!" וכל מיני הודעות קיצ'יות בסגנון, שכמובן יטריחו אותם לענות ולכתוב הודעה סטייל: "תודה אחי!" שתקפיץ להם את מספר ההודעות בפורום כבר בנושא הראשון שפתחו מאז שנכנסו לפה למספרים אסטרונומיים, והכל בעצם על הודעות שטותית שלא קשורות לנושא של הפורום עצמו אלא סתם על להגיד תודה לאנשים שזאת הפעם הראשונה בחיים ש'ך שאתה שומע עליהם? כן, אז אני אחד כזה
ובנוסף אני ממש אוהב את הדורבנים
אני אספר איך ולמה התאהבתי בדורבנים, ואתם מעוניינים כמובן לענות לי בלספר את הסיפור שלכם וככה ההודעות שלכם יהיו עם קצת יותר תוכן ותכלית ממה שדיברתי עליו קודם
הקיצר, אז כמובן שהתחלתי בלשמוע את השירים ברדיו ולהתלהב והכל... אבל ההערכה האמיתית שלי ללהקה התחילה כשחבר שלי השמיע לי את הדיסק, ובמיוחד את השיר - "בהעדר זמיר" - שהוא שיר מדהים מכל הבחינות לטעמי
קיצר - אז תמיד רציתי ללכת להופעה, אבל לא התאפשר לי - תמיד היה בזמן לא נוח או משהו כזה. ופתאום - מה אני מגלה? הדורבנים האהובים מגיעים לבר-אילן - האוניברסיטה שלי, ביום הסטודנט. התלהבתי עד כלות נשמתי
אך מה קרה? הם נתנו הופעה מרשימה ביותר, אך יחד עם זאת - קצרה עד מאוד (בטח בגלל משינה האלה שהחליטו לעשות הופעה של שעתיים וחצי... אוף איתם...). זה השאיר בי המון המון טעם של עוד. אז מהר מהר ביררתי מתי ההופעה הבאה וראיתי שבשישי (האחרון) הם מופיעים בבארבי בת"א. אצתי רצתי לבארבי - ונהניתי מהופעה מדהימה
המהנה ביותר שהייתי בה בארץ ללא ספק
ועכשיו - כן כן, אני רשמית שרוף על הדורבנים
זהו - אז זיינתי לכם ת'שכל מספיק
עכשיו אני אלך 
אתם מכירים את הנודניקים האלה שמצטרפים לאיזה פורום ואז כזה עושים הודעה של "שלום אני חדש" ואז מצפים כזה שכל הותיקים בפורום יכתבו להם: "ברוך הבא! מקווה שתהנה פה!" וכל מיני הודעות קיצ'יות בסגנון, שכמובן יטריחו אותם לענות ולכתוב הודעה סטייל: "תודה אחי!" שתקפיץ להם את מספר ההודעות בפורום כבר בנושא הראשון שפתחו מאז שנכנסו לפה למספרים אסטרונומיים, והכל בעצם על הודעות שטותית שלא קשורות לנושא של הפורום עצמו אלא סתם על להגיד תודה לאנשים שזאת הפעם הראשונה בחיים ש'ך שאתה שומע עליהם? כן, אז אני אחד כזה