שלום, אני חדש :)

שלום, אני חדש :)

אתם מכירים את הנודניקים האלה שמצטרפים לאיזה פורום ואז כזה עושים הודעה של "שלום אני חדש" ואז מצפים כזה שכל הותיקים בפורום יכתבו להם: "ברוך הבא! מקווה שתהנה פה!" וכל מיני הודעות קיצ'יות בסגנון, שכמובן יטריחו אותם לענות ולכתוב הודעה סטייל: "תודה אחי!" שתקפיץ להם את מספר ההודעות בפורום כבר בנושא הראשון שפתחו מאז שנכנסו לפה למספרים אסטרונומיים, והכל בעצם על הודעות שטותית שלא קשורות לנושא של הפורום עצמו אלא סתם על להגיד תודה לאנשים שזאת הפעם הראשונה בחיים ש'ך שאתה שומע עליהם? כן, אז אני אחד כזה :) ובנוסף אני ממש אוהב את הדורבנים :) אני אספר איך ולמה התאהבתי בדורבנים, ואתם מעוניינים כמובן לענות לי בלספר את הסיפור שלכם וככה ההודעות שלכם יהיו עם קצת יותר תוכן ותכלית ממה שדיברתי עליו קודם :) הקיצר, אז כמובן שהתחלתי בלשמוע את השירים ברדיו ולהתלהב והכל... אבל ההערכה האמיתית שלי ללהקה התחילה כשחבר שלי השמיע לי את הדיסק, ובמיוחד את השיר - "בהעדר זמיר" - שהוא שיר מדהים מכל הבחינות לטעמי :) קיצר - אז תמיד רציתי ללכת להופעה, אבל לא התאפשר לי - תמיד היה בזמן לא נוח או משהו כזה. ופתאום - מה אני מגלה? הדורבנים האהובים מגיעים לבר-אילן - האוניברסיטה שלי, ביום הסטודנט. התלהבתי עד כלות נשמתי :) אך מה קרה? הם נתנו הופעה מרשימה ביותר, אך יחד עם זאת - קצרה עד מאוד (בטח בגלל משינה האלה שהחליטו לעשות הופעה של שעתיים וחצי... אוף איתם...). זה השאיר בי המון המון טעם של עוד. אז מהר מהר ביררתי מתי ההופעה הבאה וראיתי שבשישי (האחרון) הם מופיעים בבארבי בת"א. אצתי רצתי לבארבי - ונהניתי מהופעה מדהימה :) המהנה ביותר שהייתי בה בארץ ללא ספק :) ועכשיו - כן כן, אני רשמית שרוף על הדורבנים :) זהו - אז זיינתי לכם ת'שכל מספיק :) עכשיו אני אלך :)

papal

New member
ברוכים הבאים

אני שמח שבאת - ואני בטוח שכולם שמחים לגבי מאמ"ה פרטים נוספים תמצא ב http://www.mamadorb.com שלך טל "פפל" מילר חבר פורום וגם מנהל מאמ"ה בזמנו הפנוי

efratushke

New member
שלום איש נחמד!../images/Emo13.gif

הו, כמה טוב ויפה שבאת וחלקת עימנו את פיסת האינפורמציה הזאת
מי יתן ויום אחד תהיה בריא! מי יתן ויהיה לך כאן מעניין ותפיק את המירב והמיטב! וכו וכו היי אני אפרת! עם כל הנאום שלך לא הצהרת על שמך.. אז איך אמרת שקוראים לך? ובקשר לאהבתי לדורבנים.. עבר יותר מדי זמן בשביל שאני אזכור את זה אין לי מושג איך.. פשוט הכרתי אותם בשלב די מוקדם.. באמת שאין לי מושג איך!!!

אוי!!! נכון!!! :)

כן, מכל הבלאגן שכחתי את שמי. אז ככה: קוראים לי יוני, אבל אתם יכולים לקרוא לי ג'וני :) עוד פרטים על עצמי, למקרה שזה מעניין אותכם... אני בן 19, סטודנט שנה ג' בבר-אילן למתמטיקה/מדעי המחשב, הלהקה האהובה עלי בחו"ל היא קווין, אני אוהד של מכבי ת"א בכדורגל, ואני אוהב ללקט חרציות באחו הפתוח בימי חול. שכחתי משהו? אה כן - אבא שלי ערומכו. (not!) אהההההההההההההההה אבא שלי ערום כונות! טוב, עזבו. אני מאחר לשיעור :) ביי אנשים יפים!

efratushke

New member
פשששששש!

בן 19 וכבר סטודנט שנה ג' באוניברסיטה?! קבל חיזוק חיובי אתה אמור להיות מאוד חכם..
השפה שלי התנפחה.. פור גוד סייק! זה ממש דחוף! למישהו יש תרופת סבתא בשבילי להרגיע את השפה?

טרושקה

New member
או ש.....

אתה פשוט בעתודה (?!)... שכחת - איפה אתה גר? חחח יפה שבאמת השקעת בדף פתיח כזה נחמד! שלי הסתכם ב-"היי! גם אני חדשה!" ... נחמד ביותר! ואפילו חביב! אז אני עינב
ואני מתה על הדורבנים, (בעיקר על זיגו!!!), סתם, את האמת - אני פשוט מתה על המוסיקה שלהם, אני לא יכולה להפסיק לשמוע אותה... אני בעיקר מחורפנת, יש לי לפעמים הבזקים של שפיות אבל לא לדאוג... זה עובר... (אני מושפעת בעיקר מאפרת - efratushke ונועה - כתמונית)... אתה מוזמן למלא את השאלון שיש כאן אם יהיה לך כוח, מצחיק אותי לקרוא תשובות של כולם... ולסיום! ברכה (כפי שהדורבנים מברכים) לרגל הצטרפותך שבסופה, כאמור, אתה צריך להגיד תודה ואז גם זה יהפוך לשרשור היכרות קיטש במיוחד...: "ברוך אתה אדושייייייים!!!!!!!!!!!!!" יאללה, תהנה!

או ש...

לא! אני באמת פשוט חכם :) וצנוע :) סתם לא, הסברתי את זה כבר לאנשים, אבל אתם חדשימים כאלה אז אני אסביר שוב :) אין קשר בין כמה אתה חכם וכמה אתה טוב במתמטיקה. חוכמה זה שילוב של ידע ונסיון חיים, יחד עם מספר תכונות גנטיות שמונעות ממך להיות אהבל גמור :) ידע בעצם לא מקנה לך חוכמה, היכולת להשתמש בידע שלך למטרות טובות ופרודוקטיביות היא החוכמה. לרוב אפילו אפשר להגיד שגאוני מתמטיקה הם אנשים טפשים בכל מה שנוגע להחלטות בתחום האישי והרגשי. לכן, אני אוהב לכנות את עצמי יותר כ"שרוט" :) כן כן, נולדתי עם שריטה שכזו - אני טוב במתמטיקה (ומדעי המחשב... אבל כאילו נמאס להכניס את זה כל הזמן ולהיות קטנוניים וכאלה, פשוט אני אגיד מתמטיקה). יש עוד כמה שרוטים כמוני בעולם, אבל בכל זאת - אנחנו בסך הכל אנשים רגילים - אז אל תרחמו עלינו, אם אפשר :) אה - וגם אל תנעצו מבטים, זה ממש מעצבן! :) טוב קיצר, אחרי שמממממממממממממממממשששששששששש זיינתי לכם את השכל, אני אשלים את החסר ואגיד שאני מת"א, עיר ה... (תשלימו לבד בעצמכם...) חחחח, האדושיים קרע אותי מצחוק כששמעתי את זה פעם ראשונה :) תודה תודה :)

טרושקה

New member
וואי שניה....

אההה לא כ"כ נעים לי כי אתה נחמד והכל... (באמת שאתה נשמע נחמד) אבל רציתי רק לתת לך טיפ קטן אם אפשר... הוא מסתכם במשפט אחד: "צניעות היא השוויץ הכי גדול"... סורי, הייתי חייבת, לא לקחת ללב, זאת הייתה עצה בנימה טובה...

פעם ראשונה ששמעתי את זה...

אבל ראסמי זה נשמע לי הגיוני :) גם נכון כנראה, מילה שהמצאתי את כל השטויות עם השריטה וזה רק בשביל שלא יחשבו שאני שחצן וזה, ובתכל'ס אני הבנאדם הכי שחצן שתפגשי :) באמת באמת :) אבל מנסה לעבוד על זה - בכל זאת, בעיה... טוב, תשכחי ממה שאמרתי כרגע :) אני "שרוט" וכל זה ובלה בלה בלה בלה :) סתם נו, בתכל'ס - אני סתם אוהב לזיין ת'שכל. אבל לזה בטווווווווווווח שמתם לב כבר :) לא קריטי - ממש לא לקחתי ללב, תודה על העצה ;)

כתמונית

New member
אויש אויש!

אז קודם כל "ברוך הבא..." וכל הבלה בלה הזה.... ו... וואו!!! באמת!! גלה לי איך מגיעים גיל 19 ו לשנה ג' באוינבסיטה גם יחד??!! (וטוב במתמטיקה....) סורי על האיחור... אבל - מה רע בלהיות שוויצר?! אני בעד סנובים!! ועינב! לפעמים זה חיובי!! ממממ.... כל אחד סיפר מה הקטע שלו עם הדורבנים....אפרת - כדאי שאני אתחיל?! הסיפרו שלי ארוך מאוד....נסכם אותו בעובדה שאני מאוד אוהבת את הדורבנים יש להם אחלה מוזיקה הם מוכשרים אחד אחד - כמו שסשה (המלך) אמר יש להם אחלה גרוב ואחלה באס (ואחלה באסיסט שיש לו אחלה אח) וכמו שאפרת אומרת - יש להם אחלה אופי! לא יודעת.... הם עושים נעים בלב! ממממ.... אז... שוב ברוך הבא! ועינב גנבה לי את הברכה אבל בגלל שהיא לא ברכה אותך בברכה המלאה אני אחזור על החוכמה הזאת ואמשיך (וגו') "ברוך אתה אדושיים אלוקינו מלך העולויים...." (וגו') שבת שלום! 0יותר מידיי תנ"כ!! שאין יותר!!) אההה כן! ולחתונה תזמינו גם אותי! ואת אפרת בתור זמרת חתונות! היא עושה את זה אחלה!

efratushke

New member
יש לי כמה וכמה תגובות ../images/Emo13.gif

א' כתומהההההההה!!!!!! "וגו'" - זה שלי!!!! גנבה בת גנבהההההההה
ב' אכן אכן - סשה המלך!!! והוא גם אמר את זה במיבטייייייאאאא רוווווויייסייייייי כבאאאייייד (בתרגום חופשי לעברית: "במבטא רוסי כבד") ג' לא רק שהדורבנים עושים נעים בלב - הם גם עושים נעים בגב!!! (עכשיו תדמינו לעצמכם את הכ-תומה מחקה את אפרת גוש הגוש שמי יתן ותזכה לחיים ארוכים, שרה את "מגרד לי בגב") דרך אגב.. כל ההופעה של יוני, אני ופזה כל כך אבל כל כךךךך התאפקנו לא לצחוק על אפרת ועל התנועות שלה! היא כזאת ילדת אקי"ם...
ד' כן, אני עושה אירועים, חתונות, ברי מצווה (או כמו שאני אומרת: ברי-מצוות), שירה בציבור בעיקר - שירה בציבור זה הכייייייי כיף (אולי כי זה הדבר היחיד שבאמת עשיתי עם ההרכב הזה) בקיצור.. אנחנו זולים ומגניבים בעלי המלצות!!!!! אמןןןןןןןןןן תסדרו לנו עבודהההההההההה!!!!!!!! אנשים רוצים ללכת פה להופעות של הדורבנים!!!!!!!!!!!! (כמה פתאטי זה יצא?...) ה' השפה שלי עדין נפוכה ו' כ-תומה.. בדוגרי.. אני לא יודעת את סיפורך על הדורבנים.. ז"א.. אני גם לא יודעת (זוכרת) את הסיפור של עצמי.. מממ... מה? ז' - בעין ח' שלא נדע עוד צער ומכאוב ושנהיה לראש ולא לדג
יש לכם אחלה אופי אפרת

טרושקה

New member
שאלה קטנה... ממש פיצית

אפרת, חשבתי על זה...... איך את כותבת את התגובות שלך? קודם תוכן ואח"כ מחליטה על כותרת או שאת ישר יודעת מה תכתבי?! זה פשוט נראה שאת כותבת ההככככככככללללל. אולי אני אשאל אחרת... יש דברים שאת חושבת ולא כותבת או שאין צנזורה?! כממממממממהההההה?! אז הנה יש לי משהו בשבילך בובה..... א. תעני כבר! ב. בתחת ג. גם בתחת ד. דווקא בתחת ה. השם ישמור... בתחת ו. ו...בתחת ז. בתחת (גנבתי לכתומה...) ח. חבל על עוד שורה בשביל לכתוב שוב - בתחת! מי שלא מכיר - "משפחת בתחת" חור בהשכלה!

efratushke

New member
בדרך כלל אני לוקחת דברים כמחמאה..

אבל לא את התגובה שלך!!! ככה אה? התשובות שלי שוות למשפחת בתחת??!?!!? כן????????. מתאים!!!!!!!!!!!!
אבל (!!!!!!) לשאלתך הנחמדת: כותבת כותרת ומתחילה לשפוך.. נו.. תמיד היתי דברנית גדולה, לא? לא!
לאב יו, יו ביץ'

טרושקה

New member
לא התכוונתי...

הבתחת זה כי רציתי לכתוב הרבה כמוך ולא היה לי מה...... לא בגללך!!!!!!!!!! יא נעלבת אחת!

כתמונית

New member
תגובות על התגובות

א. וגו' זה של התנ"כ או מפרשים או משהו!!!! לא שלך!!! יש לי זכות להשתמש בזה!!! מדינה חופשית!! (אבל אתנצל בכל מקרה...כי אני מותק..) ב. סשה מלך! וזהו! ג. חחחחח!!!! אוי! בדיוק שמעתי "מגרד לי בגב" כשקראתי את זה!! שיר מצחיק אלף אלפי אלפים!! ד.תזכרי שאני יודעת לנגן על תוף מרים! ( מה?! כולם צריכים כסף!!) ה.ממה השפה שלך נפוחה?! (ד"א נשרפתי היום.... יופי נעה..) ו. אני אספר לך בהזדמנות... ז. בעין זה של דנה!!! (גנבת...) ח. וואו!!! משהו שאני חייבת לספר לך תזכירי לי!!

אופס...

זה לא יצא לי כל-כך טוב... אני לא אוהב את הקטע הזה... פשוט הגימיק של הלכתוב, נו, הבנתן, די לשחק אותה טוב???

למעלה