שלום, אני חדש :)

הייייייייי!!!!

לא להעליב את השיר שלנו! זאת סדרה מעולה! ואני אובייקטיבי לגמרי ולא אומר את זה כי רואים אותי ברקע בשיר סיום!

כתמונית

New member
מה??!!

שלא תבין... מעליבה מעליבה... אבל אני כמו כל הילדות הקטנות רואה כל פרק פעמיים!!! (למרות שהיה היום פרק מפגר!!! בעעע!!!) ומה?! איפה רואים אותך??!! שיהיה מה לחפש!!

במופע התרמה לרובי

הייתי כאילו אחד שישב בקהל רואים אותי מוחא כפיים ליד רובי ונעמי וכל אלה. לבשתי חולצה בצבע בז' כזה...

lonireli

New member
דיי להתלהב:)

הצניעות!:) (ציניות דפוק:)) קח אותי לקרנבל:)

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

היי, אני ירדן
גם אני הייתי בהופעה ביום שישי (חילקתי זיקוקים מקדימה ב"לא בא לי לשמוע", יש מצב שראית אותי), וגם דיי נהנתי- למרות שזאת לא הייתה ההופעה שהכי נהנתי בה- אז אם זאת הייתה הראשונה שלך אז בכלל מצפה לך המון כיף בהופעות...

"שלומי!"

מה המצב? איזה כיף לראות אנשים שמשקיעים מחשבה בהודעות שלהם, זה ממש יופי. אז אני גם אוסיף תוכן אמיתי להודעה: הסיפור שאיך התחלתי לאהוב את הדורבנים הוא קצת מוזר... אני הכרתי כבר את הדורבנים עם שוב הדיסקו כאן, וכשנכנסתי לאתר של סלקום לשמוע את הרינגטונים החדשים שלהם, נתקלתי ברינגטון של שיר לא מוכר! יצאנו לרקוד. אז הורדתי את זה בקאזאה, עוד לפני שהתנזרתי, והתאהבתי! זה שיר מדהייים. והשאר כבר פרהיסטוריה סבבה! יום טוב

gloom

New member
היי../images/Emo66.gif

אוף השכל שללי זויין קשות... אבל למה לא שמת קונדום

Sn‡ƒƒ

New member
ברוך הבא..../images/Emo24.gif

היי, אני שניר..
, ואני בת [כמעט] 15. אממממ..זה באמת נחמד שמישהו כותב "סיפור" למה הוא באמת נמצא בפורום.. אז מקווה שתהנה פה..ו..גם אני הייתי ביום הסטודנט בבר-אילן..=) אממ...אני הכרתי את הדורבנים כששמעתי את השיר "שוב הדיסקו כאן" ו-"יצאנו לרקוד" ברדיו והתאהבתי..[זה היה בתחילת החופש הגדול שעבר..], ומאז כל מי ששומע את הדורבנים ישר נזכר בי כי שגעתי פה את כולם..חחחח..

למעלה