שלום, אני חדש..

Mr Fahrenheit

New member
שלום, אני חדש..

קוראים לי רן, בן 17 ובארון. יותר נכון, אני עוד לא סגור על זהותי המינית, אני נשמך לגברים ולנשים במידה שווה בנתיים וכמו הרוב, מנסה למצוא את זהותי המינית המגובשת.. מקווה להיות פעיל פה..
ומשום מה אני נמשך לדמויות אנימה, אבל זה כבר בעיה אחרת

resputin

New member
ברוך הבא רן :)))))

רוצה לספר לנו עוד קצת על עצמך? מה גובה שלך? האם קיית חיבה סמויה לחצילים?..

Mr Fahrenheit

New member
תודה.. ../images/Emo9.gif אהם... הגובה..

ת'אמת, יש משהו מוזר.. נמדדתי מתישהו והגובה היה 175, אבל כנמדדתי בצו ראשון, הגובה היה 173.. לא יכול להיות שנמחתי.. בכל מקרה, הגובה ה"ממוצע" שלי הוא 174
אם היא סמוייה, אז נראה לכם שאני אגלה?

James Hammerton

New member
אל תדאג ../images/Emo13.gif

לצבא יש בעיה ידועה של הנמכה, כולם יוצאים לפחות 2 ס"מ פחות מהגובה האמיתי שלהם...

sarah

New member
היי אתה...קוראת את הקומיקס הזה

עם הכנפיים ywrm אוה זה כל כך מוצא חן בעיניי :] אה מה אני עושה בפורום הזה? (-חוזר למאורה שממנה הגעתי)

דמויות אנימה זה כ"כ חמוד....

ברוך הבא דרך אגב
ראית כבר את גרוויטיישן? (ראיתי רק את פרק 1 (*מסמיקה*...)

soulost

New member
אנימה שולט!

ראיתי קצת hellsing.זו סדרה גדולה ראיתי גם מלא סרטים...ואני יכול לומר בלב שלם שיש כמה סרטים פשוט מדהימים ששוה בטירוף לראות!!!

hellsing?../images/Emo12.gif על מה זה?

(דרך אגב, אני עדיין מורידה את הפרק ה- 2 של גרוויטיישן...
ככה זה כמשתמשים באי מיול. קזאה לא פועל.)

soulost

New member
זה על ערפדים...

או יותר בפירוט:יש בלונדון מלא ערפדים וזומבים וחרא כזה.ויש את hellsing שזה בעצם כמו מין אקס מן כזה(מוסד עם אנשים שהמטרה שלהם זה למגר את כל הקקות).הסיפור מתמקד בחצי ערפד חצי בן אנוש שנמצא בהלסינג,ואתה אף פעם לא בטוח אם באמת אפשר לסמוך עליו שיהרוג את האחים שלו...וגם יש איזו שוטרת שהוא הפך לערפדה(אני לא יגיד איך כדי לא להרוס),והיא עכשיו מנסה להסצגל לחיים בתור ערפד בהלסינג...וזהו בערך...כלומר יש עוד הרבה אבל אין לי כח... אה,ואימיול זה כל כך הרבה יותר טוב מקאזה,כי בקאזה יש מצב שאתה בטעות תוריד פרקים בצרפתית או משהו כזה...

daryali

New member
אמממ....

אנימה זה כלכך יפההה אגב, גם באימיול אתה יכול להוריד קבצים ,נניח של מק22 ויצא פרק של תוכנית מיפן.

soulost

New member
בגלל זה...

אתה מסתכל בהערות שיש על הקבצים.בד"כ אנשים יגידו עם זה מזוייף. אפשר גם להסתכל בפרטים של הקובץ ולהבין לבד...

למעלה