שלום, אני חדש...

שלום, אני חדש...

שלום, אני חדש בפורום, אני בן 16, ומאז צעירותו התעניינתי בתחום של העל-טבעי... החלטתי להתעמק בתחום יותר בעיקר בגלל שלאחרונה יש לי חלומות נבואיים רבים ואני לא ממש מבין את פשר הדברים...

טוב אז...

קוראים לי רועי, ואני בן 16 מאזור המרכז... מאז שהייתי בערך בגיל 13 התחלתי להתעניין בכל העל-טבעי, הדבר שקט לכמה זמן ולאחרונה הוא חזר שוב... אמממ...לאחרונה קוראים לי דברים די מוזרים, אני חולם על דברים, אם כאשר אני ישן ואם כאשר אני ער, וחלק מתממשים אחרי זה, פרט לזה, קרה לי כמה פעמים שידעתי על דברים שיקרו לפני שהם קרו ועוד כל מיני אירועים מוזרים כאלה... פרט לזה אני גם מתעניין אני גם מתעניין בעולמות הפנטזיה, דבר שגורם לי עוד יותר להתעניין בעל טבעי, במאגיה, בקסמים ובכישופים ובכל מה שמסביב.. וזהו, אני מקווה להשתלב בפורום בצורה פעילה, להעניק קצת לחברי הפורום מהידע שלי בנושאים ואולי למצוא הסברים למה שקורה לי... אז...שלום לכולם, מקווה שתקבלו אותי :)

RainBird

New member
חזרתי ../images/Emo24.gif בעיה בהגדרה. המאגיה באה מן הטבע, ולפיכך אין דבר כזה "על טבעי".

אני יודע...

אבל כשהייתי קטן יותר, התייחסתי לזה כעל טבעי ולכן משם באה התחלת ההתעניינות שלי בנושא..

למעלה