שלום אני חדש

REBEL PREACHER

New member
שלום אני חדש

רציתי לדעת מה סדר הקריאה של הספרים?.... תודה על העזרה...

Moondust

New member
רואה את השורה האדומה למעלה?../images/Emo41.gif

כתוב "סדר הקריאה". כן, זה מה שאתה חושב. תלחץ על זה. אריגטו. אה, אהבתי את החתימה. :)

python 4

New member
הלינץ' היום בשבע!

אני מבקש מכל אחד להביא אבן מהבית - יש לנו מחסור באבנים בשל שביתת עובדי הרשויות. ומישהו שיביא כיבוד קל. תודה.

midnight dragon

New member
מהי שיטת ההרג?

משתמשים בגיליוטינה? כבר מזמן לא השתמשנו בה.. היא מתחילה להחליד.. לא חבל? חחח אבל אני גם בעד להעלות על המוקד
זאת גם שיטה נחמדה

python 4

New member
לעלות על המוקד!?! חס וחלילה!

אני מוחה! אנחנו אנשים תרבותיים כאן בפורום הזה! אנחנו נתאסף כולנו ונהנה לנו מערב של סקילה תרבותית ומהנה. למה את חושבת ביקשתי להביא אבנים, בשביל הגלעד? (טוב, גם).

midnight dragon

New member
אבל הכי כיף זה לשמוע אותם צורחים

שוב ושוב בלי שימאס להם "לא!! אל תשרפו אותי!! רק שאלתי בתמימות מה סדר הקריאה!!!" זה הקטע הכי נחמד.. חחחחח

python 4

New member
מידנייט יקירתי הצעירה,

את שיטות ההרג תשאירי לי. אם כן, עלייה על המוקד היא מוות מהיר יחסית ולא מניב צריחות רבות, לעומת סקילה שיכולה להיות איטית ככל שנחפוץ. זה מזכיר לי את הקטע ב'בריאן כוכב עליון' - מישהו ראה? אף אחד לא זורק אבן עד שאני אומר עכשיו!

midnight dragon

New member
לא נכון.. אבן אחת בראש והוא כבר מת.

מה הכיף בזה? עלייה על המוקד היא לא מוות מהיר
אפשר מדיי פעם להוסיף קצת נפט ואז הצריחות עולות או לחילופין להוסיף קצת מיים כדי לרכך קצת את הצריחות..

python 4

New member
רואים שאת חדשה בנושא

על המוקד זה לא משנה, תוסיפי נפט או בנזין 95 אוקטן, אין צריחות ואין כלום, וגם הריח לא משהו. לעומת זאת, בסקילה אנחנו מקפידים על סקילת פלג גוף תחתון, ורק לפני שכולם הולכים הביתה אנחנו גומרים עניין וזהו. מידי, נא לא להתווכח עם המומחים!

midnight dragon

New member
אני מומחית בהעלאה על המוקד ../images/Emo3.gif

אני תמיד מעלה את חברות שלי
אפילו ציירתי את זה.. עם חברה שלי.. חחח

python 4

New member
אלק, כמה אנשים כבר העלת על המוקד?

לעומתי, שיש לי כבר נסיון עשיר בסקילות. מכירה את דנה סקאלי? עבודה שלי.

ליסאן

New member
אני רואה שהקדשת מחשבה עמוקה

בנושא, קראת במקרה את הבלגריאד והמלוריאן?

ליסאן

New member
פשוט אני חושבת שממש תאהב את

הדמות של משי (חלדאר) ויש לו גם מספר לא מבוטל של עינויים ושיטות להוצאות להורגמקוריות: קילוף העור מעל הקורבן המיוסר צלייה בשמן רותח.. תמיד נחמד לגוון קצת !

למעלה