שלום אני חדש

python 4

New member
אנשים, מה קורה איתכם?

כאילו, עריפת ראשים זה כזה לאסט וויק כזה? אני בנאדם אופנתי. עכשיו יש את הקטע הזה של חזרה לימי האימפריה הרומית העליזים - סקילה וצליבה (ולא, לא לעלות אנשים למוקד, מידנוש).

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאיך שכחנו..../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

אנחנו ממש מזמינים חדשים להישאר

REBEL PREACHER

New member
חחחחחחחחחחחחח

טוב נוא ני יגלה לכם את האמת...........אני לא באמת חדש....אני דיי ישן(לא ותיק) אבל ישן.........זוכרים את וולברין הרצחני........זה אני! שיניתי ניק שוב......ועכשיו אני סגור עליו! אני מתפלא שלא זיהיתם אותי........חוץ מנארוטו שרא את הכינוי באייסיי אז זה לא חוכמה אבל לא נורא........ ובן כמה פעמים אני וכל העולם נצטרך להגיד לך?? שתוק אתה לא מצחיק! ואתה ממש לא מצחיק שאתה גונב שורות מצחיקות ואז עושה אותם לא מצחיקות! אז תעשה טובה לאנושות וש-ת-ו-ק!. תודה!
. הכל ברוח טובה ובצחוק........

Uzumaki Naruto

New member
חחחח לא מהאיסי,

אם מישהו היה שם לב טוב, בשאלון הזה שלו הוא רשם בכינויים: "REBEL PREACHER " אז זה לא היה כלכך קשה... ^__^

python 4

New member
רגע רגע....../images/Emo10.gif

אז אתה רוצה להגיד שהכל היה לחינם? אתה לא ניובי? אז אין סקילה ואין העלאה למוקד? אוףףףף, לכו תתכננו תוכניות בפורום הזה.
מצד שני.... מה העונש הקבוע בחוק על התחזות לניובי? נדמה לי, ואני מצטט מתקנון הפורום - דיני עונשין (1957) התשכ"ז פרק ה' סעיף ד': "המתחזה למשתמש חדש (להלן "ניובי"), ו/או המחליף ניק מבלי להודיע על כך, ו/או המחליף ניק ומבקש לדעת את סדר הקריאה כאילו היה ניובי, יואשם בסעיפי התחזות לניובי וקבלת סדר קריאה במרמה, ועלול לעמוד בפני העונשים הקבועים בחוק, של עונש מאסר שלא יפחת משבע שנים, לקנס של 25,000 ש"ח לכל פורומיסט שיוכיח כי הולך שולל, וכן לסקילה (או שיטת הוצאה להורג אחרת למעט שריפה על המוקד, כראות בית המשפט) שניתנת להמרה בעבודות שרות". אז חזרנו לסקילה?

אפשר לחשוב כמה מצחיק אתה...

זה גם לא שאני מנסה להצחיק... אני כותב סתם... במיוחד אז, הייתי במצב סטלני בהחלט... מה שאמרת נקלט אצלי בהחלט ברוח טובה ^_^ רק אם זה כ"כ ברוח טובה אתה לא צריך להדגיש... על זה חשבת?

REBEL PREACHER

New member
אני לא יודע מה איתך אבל

אל תשכח שזה רועי........ורועי לא יפסיק עד שהוא לא יצליח להצחיק מישהו.........וייקח לי הרבה זמן........ואני ישתמש בכל האמצעים הנדרשים

למעלה