שלום אני חדש!

ועוד שאלה ../images/Emo128.gif

האם יש כאן גם אנשים בוגרים או רק ילדים בסביבות גיל 17? מאוד הייתי רוצה להתיעץ עם אדם בוגר שיש לו נסיון בתחום כאוס

jbu

New member
יכול להיות שהפרעת בנתיב של החיים של

יכול להיות שהפרעת בנתיב של החיים שלה, אולי היא נועדה להיות חולה וההתערבות שלך הפריעה, או שהיה לך מחשבה אחרת בראש (לכן צריך לעבוד על ריכוז) כשעשיתי כישוף לבד אחרי שעשיתי הרבה כישופים עם חבר שלי הוא נכנס לי לראש באמצע הטקס והוא נהיה מעורב בתוצאה של הכישוף, למזלי אני מאוד מחובר לעצמי לכן ידעתי בדיוק מה יקרה וסה"כ יצא סבבה
, למרות שלא תמיד זה יוצא כך. יכולים להיות עוד כמה סיבות תלוי אם היא מתנגדת לכישוף והכישוף היה נגד רצונה. ולגבי השאלה השניה שלך (אפרופו אם את מתחילה נושא חדש אז עדיף שתפתחי שירשור חדש) אני בן 18 ויש כאן אנשים מכול הגליאים אנשים בשנות ה-30 וגם ה-20 לחיים למרות שאני אישית מוצא את זה מעליב שבגלל הגיל שלי אני לא נחשב לבוגר, עברתי דברים רבים יחסית לחיים הקצרים שלי שאני לא מאחל לאף אחד.

jbu

New member
בגלל מקרים כאלה מומלץ (ויש אומרים

בגלל מקרים כאלה מומלץ (ויש אומרים חייב) לערוך פריסת טארוט או כול סוג של divination כדי לחזות את המאורעות העלולים לקרות בעקבות הכישוף, כמו כן עיסוק במאגיה לבנה מונעת מ"כישוף אפור" להפוך ל"שחור" אני ממליץ (אם את רוצה לחזור לזה) לקרוא את MODERN MAGICK של DONALD MICHAL KRAIG זה ספר טוב בכלליות.

Saint Witch

New member
עד כמה שאני בן אדם מאוד לא רשע

עד כמה שאני בן אדם מאוד לא רשע,זה שאלה שאילצו אותי לשאול (כן יש לי חברים מפגרים - חלקם),אפשר גם לגרום לבן אדם לעשות משהו דרך בובת וודו? אבל זה גם יכול לעזור,אני למשל לא אוהב לעשות דברים במאגיה על אנשים בלי ידיעתם,כלומר,אם אני ינסה למשל לגרום לחבר שלי להתוודות באהבה שלו לאחת שהוא אוהב,אז אני יגיד לו,ואם הוא יסכים אז אני אשמח עם הוא יראה אותי מבצע את הטקס ככה שהוא יוכל לעזור במחשבות שלו,ואם לא,אז אני אנסה לשכנע אותו עד שאני יראה שאין כבר סיכוי שהוא יסכים.. לכן אני מעדיף לדעת איזה דברים ניתן לעשות דרך וודו? אני מתכוון לדברים טובים

Swicca

New member
תראה כמו בכישוף .....

.. שוודו זו בעצם צורת כישוף .. ההבדל היחיד בטקס הוא שמשתמשים בבובה שבעצם "קוראים" לה (לרוב) על שמו של האדם שיהיה יותר קל להתחבר לעובדה שהבובה מסמלת אותו ... בקיצור זה דרך לעצלנים לא להיות חייבים לדמיין את האדם שהם רוצים לעשות עליו כישוף ... שיהיה להם משהו פיזי במקום שמסמל אותו .... בכל מקרה חח סטיתי מהנושא ... כמו בכישוף סטנדרטי כל דבר אפשרי אפשר לרפות לפגוע וכל מה שבין לבין .. כל דבר שעולה לראש אבל שאלה לי אלייך , למה לעשות את זה !? אגב עם תגידי לחברים שלך את מה שרשמתי הם ירצו להכנס לנושא רק מעצם העובדה שהם יוכלו לגרום לאנשים לעשות כרצונם אז רק תוסיפי חלק קטן וחביב שכל דבר שהם יעשו שיפגע באדם אחר גם יחזור אליהם ... אני בטוח שאת כבר יודעת את זה אבל רק ליתר ביטחון ^_^ (חח שעוד כמה ימים לא יצטרפו לפורום אנשים וישאלו הוראות לשימוש בבובות וודו .... למטרות זדוניות כמובן)

למעלה