שלום אני חדש!

Saint Witch

New member
שלום אני חדש!

שלום לכולם אני חדש בפורום ואני בטוח שאהנה להיות כאן, אז בתור שאלה ראשונה שלי החלטתי לשאול על נושא שמאוד מעניין אותי, וודו,דרך הוודו אפשר לעשות דברים רעים נכון? אז באותה מידה גם דברים טובים..,תנו לי להסביר את עצמי,למשל להעלות בדעת האדם לחשוב על נושא כלשהו שיטיב לו,או לרפות את אותו האדם דרך הבובה,או אפילו לעזור לה במצבים מסוכנים..,זה אפשרי גם לגרום לה לעשות דברים? זה דברים שאני רוצה לדעת כי יש לי חבר,שהוא חולה כבר הרבה זמן (בערך שבועיים) ורציתי לדעת אם אני יוכל לרפות אותו דרך בובת הוודו.. זה אפשרי? אצפה לתגובות סיינט וויץ'.

jock

New member
קראתי איפשהו

שאפשר להכין נר בצורה של בן-אדם ולהכניס בתוכו תערובת (או משהו כזה) של צמח מרפא. אבל אני לא בטוחה בדיוק...

Saint Witch

New member
האמיתי

שאני מעדיף לעשות את זה דרך בובה,כי עשיתי כבר וודו ואני כבר יודע את כל התהליך,ובגלל זה אני מאמין שיקח לי פחות זמן להכין גם.. אבל למשל אפשר למרוח את הבובה בתערובת של הצמח המרפא לא?

Swicca

New member
היי .... רעיון נורא נחמד ...

.... זה טוב שאתה רוצה לעזור לחבר שלך ,אבל אל תשכח שאתה צריך את רשותו לכך לפני ! במידה והוא מסכים אז הטקס של הריפוי כאשר בובת הוודו שמסמלת את חבר שלך זה רעיון מעולה ואני מאחל לך בהצלחה! זה מאוד אפשרי להשתמש בבובת הוודו להמון דברים וריפוי זה אחד מהם ... עם אתה רוצה פרטים איך ומה למרות שלא נראה לי כי כפי שרשמת אתה כבר יוד עכיצד ויש לך נסיון ,בכל מקרה עם תרצה תפנה אלי במסרים ! ^_~

אם אתה מבקש רשות

מאדם לבצע עליו כישוף, זה יכול להגמר רע מאוד. אם כבר נכנה מאגיה ב"צבעים", לעשות על אדם כישוף בלא ידיעתו נחשב למאגיה שחורה.

jbu

New member
הגדרות הגדרות

לכול אחד הגדרה שונה, אם אתה יודע שלבן אדם לא איכפת (או עדיף רוצה) אז לא חייב לבקש רשות.

L e s t a t

New member
הוא יכול גם לומר לך כבדרך אגב

שלא אכפת לו מדברים כאלה אבל אם תבוא ותגיד לו "אני רוצה להטיל עליך כישוף" יכול להיות שהוא ייכנס לפאניקה, לך תדע.

זה לא קשור להגדרה

אתה תרצה שיעשו לך ניתוח בלי הסכמתך? או שמישהו יסדר לך את החדר סתם ככה כי בא לו? תחשוב על זה. אתה לא תרצה שמשהו יבוא ויגיד לך "עכשיו יקרה לך ככה וככה כי אני החלטתי".

jbu

New member
אם הוא מצליח למדר לי את החדר

אם הוא מצליח לסדר לי את החדר (עיין ערך משימה בלתי אפשרית) בצורה טובה אז אני ירא את זה בתור הפתעה, כנ"ל לניתוח ואני לא עושה דווקא או משהוא אם עושים משהוא טוב אז אני מאושר, יש אנשים כאלה צריך לשים לב לדברים האלה מחוץ מזה, אם נצא מההנחה שהוא אף פעם לא יגלה, אז זה עושה את זה טוב מה שהוא לא יודע לא יזיק כשקורה משהוא טוב בדר"כ לא שואלים שאלות וגם אם כן אף פעם לא ראיתי יהודי שצורח על אלוהים כשבן משפחה ניצל ממות "למה מי ביקש ממך עזרה?". מחוץ מזה אם אני עושה כישוף על מישהוא בלי שהוא יודע אז זה משהוא שאני יודע שהוא רוצה בסתר ללא קשר לתיזמון זה לא כמו לעבור ניתוח. זה כמו שאמרו כאן הרבה שאין כזה טוב ורע כי דברים טובים למישהוא אחר יכולים להיראות רעים למישהוא אחר.

jbu

New member
נזכרתי

מטפלת רייקי סיפרה לי פעם שהיא קראה בספר שישו היה יכול לראות לתוך הבן אדם וכך לדעת אם הוא רוצה את העזרה ולמי שלא רצה עזרה הוא לא עזר.

אתה מסוגל לעשות כזה דבר?

אני מאמין שלא כל כך. להטיל כישוף על מישהו אחר, אפילו עם זה לטובה, בלא רשותו, זה לא משהו שכדאי לעשות. אני אחסוך ממך את ההסבר המאגי לזה (שגם הוא קיים, ד"א). בגלל שטוב ורע זה משהו שאנשים מחליטים, צריך לשאול אותם. אם משהו הוא רע לדעתו, כמו למשל הרבה אנשים דתיים וכישוף, הוא לא ירצה שתעשה לו את זה, גם אם אתה בטוח שאתה עוזר לו.

jbu

New member
אני לא ישו.

וגם אני לא מאמין בזה. אבל עדין אפשר להבחין אם הבן אדם רוצה עזרה או לא (בחלק מהמקרים).

L e s t a t

New member
ישוע

לא מהווה אינדקציה לכלום כאן. קודם כל, אם אתה הולך ומסתכל עליו דרך נקודת מבט נוצרית-משיחית הרי שישוע הוא המשיח ובן האלוהים, מכאן שהדברים שהוא עשה הם קצת מעבר ליכולת של אדם רגיל. אם אנחנו מסתכלים על זה מנקודת מבט שישוע היה פרושי מקובל (מלשון הקבלה) או מכשף (כפי שהוא נתפס על ידי הגמרא והתלמוד) הרי שהוא וודאי למד לא מעט זמן והנסיון שלו בדברים האלה לא היה סתמי. ואנחנו גם יכולים להסתכל ולומר שהוא כלל לא עשה ניסים, לא הטיל כשפים וכל זה סתם סיפורים לא-מוכחים...

jbu

New member
אני כותב ישו

אני כותב ישו בגלל הפירוש של המילה שהיא קללה על כול הצרות שהוא הביא.

L e s t a t

New member
עשה לי טובה גדולה מאוד

יפה מאוד שאתה יודע שיש"ו זה ראשי תיבות של יימח שמו וזכרו. אבל ההכרזות שלך לא מוצאות חן בעיני, כמו שלא היית רוצה שמישהו יקרא לך "יהודון" ויגיד שזה בגלל "כל הצרות שהיהודים הביאו", מן הסתם אני מצפה ממך להתנהג אותו הדבר כלפי אנשים אחרים. לא מעניינות אותי בגרוש וחצי האמונות הדתיות שלך ואם יש לך משהו נגד אמונות של אחרים, זה לא המקום לדבר על זה. אבל אני אשמח להתווכח איתך על הנושא בהודעה פרטית, אתה מוזמן להסביר לי שם מהן כל הצרות שישוע הביא...

Jerald_Admonds

New member
ומה אם מדובר באדם

שלא רוצה שמישהו אחר חוץ מעצמו יסדר לו את החדר? אחד שמכיר את עצמו והחדר שלו ויודע מה טוב בשבילו יותר מסתם מישהו שסתם יחליט לסדר על פי סטנדרטים שלו את החדר.. לפני כמה שנים החדר שלי היה מבולגן בצורה נוראית, בצורה מזוויעה! אבל ידעתי איפה כל דבר שאני צריך. ואז עזבתי לחודש אל דודים שלי וכשחזרתי גיליתי שההורים שלי החליטו לעשות סדר.. זה היה נורא! נכון החדר נראה טוב מבחינה חיצונית. אבל מבחינה פנימית, היו דברים שלא מצאתי במשך חודשים! ויש דברים שעדיין אני לא מוצא. אז בסדר. מדובר סה"כ בחדר וחפצים גשמיים ניתנים להחלפה, ולא צריך להתקע על זה כי אולי זה לטובה. אבל העיניין הוא שהחבר שלו הוא לא חדר. הוא בנאדם, הוא מערכת אנרגתית ופיזית סבוכה שמנהלת יחסי גומלין עוד יותר סבוכים עם סביבתה באינספור רמות שאנחנו מודעים או לא מודעים להן. והבחור לא נשמע לי כמישהו מספיק מיושב בדעתו או מבין במאגיה במידה מספקת כזאת שבה הוא יוכל באמת ובתמים לקחת אחריות מלאה על מה שיקרה לחבר שלו במידה ויפשל. גם אם הכוונות שלך טובות. כבר לא מדובר ברשות שלו או לא.. האם תתן לסטודנט לרפואה שנה ראשונה לבצע בך ניתוח? אם כן אז זה כבר בינך לבין עצמך.. אני ביני לבין עצמי אם באמת לא הייתי בטוח במאה אחוז שאני יודע מה שאני לפחות במידה כזאת שבכל מקרה שלא יהיה אני לא אוכל לגרום לנזק אז ורק אז הייתי עושה משהו שכזה על אדם שקרוב אליי וחשוב לי. בנוגע לזרים או אוייבים, זה כבר דין וחשבון אישי של כל אדם לעצמו. לבחור שפתח את השירשור אני שמח שאתה בעל כוונות טובות, תמשיך איתן. הקטע למעלה היה רק בשביל להביע את דעתי בעיניין..

הי לכולם - בפעם האחרונה ../images/Emo128.gif

שאני השתמשתי בבובה לריפוי יום לאחר מכן ידידתי נדרסה על ידי מכונית ועד היום היא בכסא גלגלים. לא יודע אם זה בגלל הוודו אבל מאז היא מסרבת לדבר איתי ואני חדלתי להשתמש בכשפים או מגיה בכלל. היתכן וזה קרה לה כתוצאה ממעשי? כאוס

למעלה