שלום... אני חדש

ragdall

New member
שלום... אני חדש

אז ככה שלום אני חדש פה וכללית ויש לי חברה שנה וחצי ולאחרונה גיליתי לה שאני דו מיני מה שגם היה חדש לגמרי לי ואני מאוד אוהב אותה זה קצת זיעזע את הקשר אבל היא קיבלה את זה עכשיו לאחרונה אני מרגיש כאילו לא יודע אני רוצה גם לנסות עם בנים אבל אני מאוד מאוד אוהב אותה ולא יודע מה לעשות, האם מישהו יכול לעוץ לי עצה...?

Tsuf w

New member
שלומות

ברוך הבא:) [בן כמה אתה מה שלומך?. שמע אתה אומר שאתה נורא אוהב אותה וטוב לכם ביחד , אם אני הייתי במכומך הייתי בוחרת בקשר שלי עם החברה כי לדעתי לא שווה להקריב קשר עם אהבה וקבלה שאתה בעצמך אומר שטוב לך בוא, בשביל להיתנסות מינית שזה דבר שיש לך חיים שלמיםמ לעשות. אגב חתיחת
רוצה?

ragdall

New member
אמממ...

אני בן 21 עוד שבוע וחצי בצבא כרגע ותודה זה דבר שמתבהר לי כל פעם מחדש

Sensorium

New member
אולי לדבר איתה על זה?

יש סיכוי שהיא תפגע מזה, וזה הגיוני. בסה''כ זה די המשך של זה שאמרת לה שאתה גם בקטע של בנים במובן מסוים, כמובן שזה תלוי בקשר ביניכם אם זה יתאפשר או לא. אבל בין אם כן ובין אם לא, זה פשוט נראה לי מספיק קשה גם להרגיש ככה בינך לבין עצמך, וגם להסתיר את זה ממנה.

ragdall

New member
זה משהו שמאוד מבלבל...

אני פשוט מרגיש לפעמים שהתנסות מינית עם בנים זה הדבר שהכי בא לי ואז מצד שני אני מרגיש כאילו אני סתם רוצה להתנסות מתוך פרץ של אימפולסיביות... משם נובע הבלבול... אני גם מפחד, אני יודע שזה נשמע מצחיק, אולי החברה היחידה בעולם שתהיה לי שתקבל את זה? זה קצת חדש לי ואני בעיקר לא יודע איך להתמודד עם זה...

lily kane

New member
מה אם להציא לה שלישיה

תציעה לה שתנסו עם בן נוסף ככה גם תוכל להתנסות וגם לתבל את מערכת היחסים מבלי באמת להרוס אותה לא משנה מה תעשה לדעתי אתה חייב לדבר איתה על זה תקשורות הוא מפתח חשוב בקשר לפחות לדעתי

למעלה