אוקיי....
דוסון היה חייב הסברים,ג´ן נפרדה ממנו בלי סיבה ממשית והוא חייב לדעת למה,לכן הוא קם מתלבש ויורד למטה,ג´ן יושבת במטבח,היא משחקת עם כוס הקפה שבידה ומהרהרת, דוסון: "ג´ן אני רוצה לדעת למה,היה לנו כל כך טוב ביחד,חשבתי שאת אוהבת אותי","אני אוהבת אותך",עונה ג´ן ומסתובבת אל דוסון ,"ובגלל זה אני חייבת להיפרד ממך","למה,אם את אוהבת אותי,למה את נפרדת ממני?",עונה דוסון המבולבל,"תראה,אני אוהבת אותך אבל הלב שלך שייך למישהיא אחרת","לא" עונה דוסון ומחזיק את ידיה של ג´ן "אני אוהב אותך ,רק אותך" "ככה אני רוצה להאמין דוסון,אבל בתוך תוכך את יודע שאתה עדיין אוהבת את ג´ואי,ותמיד תאהב",עונה לו ג´ן ומזיזה את ידייה מידיו של דוסון " את טועה,נכון שהרבה זמן הייתי מאוהב בג´ואי אבל שנינו הבנו שזה כנראה לא נועד להיות,אני התגברתי על זה,בזכותך,אני אוהב אותך",ג´ן מסתכלת בפרצוף האומלל של דוסון ואומרת "אני לא יודעת,תראה,אני אוהבת אותך מאוד ובגלל זה אני מכונה לתת לזה ניסיון,אני לא רוצה להיפרד ממך אבל.." אז אל תיפרדי ממני" קוטע אותה דוסון "למה לסבך דברים,היה לנו טוב ביחד,אנחנו אוהבים אחד את השני,את סתם מחפשת בעיות שלא קיימות" ג´ן מהרהרת בדבריו של דוסון ואומרת"בסדר,אבל זה רק בגלל שאני אוהבת אותך יותר מדי",דוסון מחייך ומנשק אותה.... המשך יבוא.....תמשיכי אהה ואפשר לקטוע לסצנות אחרות??