שלום, אני חדש P:

HandsomeDevil

New member
שלום, אני חדש P:

רואה את הסדרה עוד מהעונה הראשונה, חושב שאודרי סתומה, ושג´ן ודוסון לא צריכים להיות ביחד. חוצמזה אני אוהב לשמוע מוזיקה, ואת המחשב שלי
אה, וקוראים לי שחר ואני בן 14.

LillipooT

New member
שלום ! ../images/Emo60.gif

לא אוהב את אודרי?! זה קצת מוזר לי.. אנשים - לא לתקוף אותו! הוא חדש!
מקווה שתהנה!

לאנה

New member
../images/Emo140.gifברוך הבא!

ותדע שאני לא תוקפת אותך רק בגלל שלי ביקשה!, חכה חכה, אנחנו ניבקש כשתיהי ישן פה........, חחחחחח......, סתם, נעים מאד

זה היה נחמד...../images/Emo105.gif

אם הייתי יודעת מזה פנפיק....אל תצחקי!! אני פשוט רואה את זה כל הזמון בפורום של בנות גילמור ואני לא יודעת מה זה.??

לאנה

New member
אני רק מחייכת אני לא צוחקת......

פנפיק זה בעצם חיבור של שתי מילים באנגלית - fan ו-fic, שזה בעצם קיצור של fiction, כלומר בתרגום חופשי ביותר "בדיות מעריצים". ועכשיו להסבר נורמלי - הפנפיקים הם סיפורים, תסריטים שמעריצים כותבים, על הסדרה, ספר, או כל דבר אחר אותו הם מעריצים, כמו שהם היו רוצים. אני יתן דוגמא מבנות גילמור - אני נורא אוהבת את טריסטן, ולכן הפנפיקים שאני אוהבת את לקרוא הם כאלו שבסופם רורי וטריסטן הם זוג, למרות שבסדרה (לפחות בינתיים) הדמות כבר עזבה. אני יכולה לפרסם פה אתר מעולה של פנפיקים, אם מישהו ירצה, ובכל מקרה, אני יתחיל, ואת תוסיפי כמה שורות משלך, אם יש פה עוד אנשים הם יכולים להצטרף. "דוסון, אנחנו צריכים לדבר......", אמרה ג´ן במבט מיואש. "משהו קרה?", שאל דוסון, מביט בה בבלבול. טל - תורך!

אני יודעת לאן את חותרת....../images/Emo105.gif

וזה לא ילך לך!!! "אני לא יכולה לבוא איתך לחידוש של אי.טי",אמרה ג´ן בפרצוף מצפה למחילה, "לא נורא",אמר דוסון,"אני אמצא לי מישו אחר ללכת איתו,אני יודע שאת עסוקה עם כל המבחנים וזה...."

לאנה

New member
ג´סט וואץ´ מי!

"זה לא רק זה......." אמרה ג´ן במעט היסוס, "למה את מתכוונת?" שאל דוסון עם מעט דאגה, "אני לא יודעת איך להגיד לך את זה........", "ג´ן, דברי אלי", "אני חושבת שאנחנו צריכים להפרד." נה, נה,
!!!

חחח../images/Emo105.gif

דוסון מסתכל על ג´ן במבט שבור לב ,ואז לפתע מגיח יגאל שילון מהפינה "אההההההה פיספסת אהו אהו...עבדנו עליך!!" ,ג´ן מתנפלת על דוסון ומדביקה לו נשיקה גדולה על הפרצוץ,דוסון עדיין המום ומחייך המבוכה

לאנה

New member
טוב!, אבל לא מספיק...........

לפתע דוסון התעורר, ומצא את עצמו שוכב במיטה נוטף זיעה קרה. זה היה רק חלוםת חלום שיתקן את מה שקרה אתמול. אבל הוא לא באמת תיקן. ג´ן עדיין נפרדה ממנו, והוא עדיין היה שבור לב.

אוקיי....

דוסון היה חייב הסברים,ג´ן נפרדה ממנו בלי סיבה ממשית והוא חייב לדעת למה,לכן הוא קם מתלבש ויורד למטה,ג´ן יושבת במטבח,היא משחקת עם כוס הקפה שבידה ומהרהרת, דוסון: "ג´ן אני רוצה לדעת למה,היה לנו כל כך טוב ביחד,חשבתי שאת אוהבת אותי","אני אוהבת אותך",עונה ג´ן ומסתובבת אל דוסון ,"ובגלל זה אני חייבת להיפרד ממך","למה,אם את אוהבת אותי,למה את נפרדת ממני?",עונה דוסון המבולבל,"תראה,אני אוהבת אותך אבל הלב שלך שייך למישהיא אחרת","לא" עונה דוסון ומחזיק את ידיה של ג´ן "אני אוהב אותך ,רק אותך" "ככה אני רוצה להאמין דוסון,אבל בתוך תוכך את יודע שאתה עדיין אוהבת את ג´ואי,ותמיד תאהב",עונה לו ג´ן ומזיזה את ידייה מידיו של דוסון " את טועה,נכון שהרבה זמן הייתי מאוהב בג´ואי אבל שנינו הבנו שזה כנראה לא נועד להיות,אני התגברתי על זה,בזכותך,אני אוהב אותך",ג´ן מסתכלת בפרצוף האומלל של דוסון ואומרת "אני לא יודעת,תראה,אני אוהבת אותך מאוד ובגלל זה אני מכונה לתת לזה ניסיון,אני לא רוצה להיפרד ממך אבל.." אז אל תיפרדי ממני" קוטע אותה דוסון "למה לסבך דברים,היה לנו טוב ביחד,אנחנו אוהבים אחד את השני,את סתם מחפשת בעיות שלא קיימות" ג´ן מהרהרת בדבריו של דוסון ואומרת"בסדר,אבל זה רק בגלל שאני אוהבת אותך יותר מדי",דוסון מחייך ומנשק אותה.... המשך יבוא.....תמשיכי אהה ואפשר לקטוע לסצנות אחרות??

לאנה

New member
כן, בטח, תעברי סצינה

פתאום נפתחה הדלת בחוזקה, ומשב רוח נכנס אל תוך החדר. ג´ן ודוסון שניהם הרימו את מבטיהם אל הדמות שעמדה בפתח - ג´ואי. "דוסון, אני חייבת לדבר איתך" אמרה ג´ואי. "ומהר." "ג´ואי, אני די באמצע משהו עם ג´ן......." "או.קיי, אז אני יגיד את זה לפניה - דוסון, אני אוהבת אותך, תמיד אהבתי ותמיד אני יאהב. הבנתי את זה כשנפרדתי מפייסי, ועד היום אני מתחרטת על כך שפגעתי בו כל-כך. הוא יכל לראות את האמת, והאמת היא, שאני ואתה נועדנו להיות ביחד." לשמע המילים הללו דוסון שכח לגמרי את מה שאמר לג´ן רק דקות אחדות קודם. "גם אני אוהב אותך ג´ואי."

נו באמת....../images/Emo105.gif

"ג´ן נו באמת,כמה פעמים אני צריך להגיד לך שאני אוהב אותך ורק אותך,אני וג´ואי היינו ביחד כשהיינו ילדים אבל עכשיו גדלנו התבגרנו ואנחנו ידידים ואת יודעת את זה,הסצנה שתיארת לי עכשיו ממש לא מציאותית","תראה דוסון" אומרת ג´ן "נפגעתי בעבר מבחורים רבים אבל אף אחד מהם לא אהבתי כמוך ואני מפחדת לראות איך אני ארגיש אם תפגע בי כי תבין שאתה אוהב באמת את ג´ואי" דוסון מחייך אל ג´ן מלטף את שיערה "בואי נתרכז בהווה ולא בעבר או בעתיד,העובדה שאני אוהב אותך ולא מתכוון לעזוב אותך בקרוב" דוסון מנשק לג´ן,ולפתע השעון יד של דוסון מצלצל וג´ן מסתכל על השעה ואמרת,"טוב אני חייבת לרוץ הבוס בתכנה לא אוהבת שמאחרים,אוהת אותך" ג´ן יוצאת מהבית ודוסון מחייך לעצמו הסצנה נקטעת ורואים את ג´ואי מתקרבת למסעדת סיביליזציה. ג´ואי נכנסת למסעדה ורואה את פייסי במטבח,היא נכנסת למטבח ואומרת לו:"היי פייסי אני שמחה שתפסתי אותך,אנחנו צריכים לדבר",פייסי מופתע מעט ואמר" אנחנו צריכים?","כן" עונה לו ג´ואי "אתמול בסי שלחה לי פילים ישנים שפיתחה עם תמונות של אלכסנדר,שממש גדל דרך אגב, ובין התמונות שהיו שם היו גם כמה תמונות שלי ושלך,אתה יודע מאז...." ,כן,מאז שהיינו זוג" עונה לה פייסי,"כשראיתי את התמונות התעוררו לי רגשות" אומרת ג´ואי "לא ישנתי כל הלילה כי הרהרתי והגעתי למסכנה שאני עדיין אוהבת אותך!"פייסי המום למשמע החדשות במיוחד מפני שאתמול נזכר בשיט המדהים שהשנים חלקו" ," אני אוהבת אותך,אף פעם לא הפסקתי לאהוב אותך" ממשיכה ואומרת ג´ואי "אני מניחה שאתה כבר לא אוהבת אותי ואני מבינה את זה רק רציתי להגיד לך..." פייסי קוטע את ג´ואי ונותן לה נשיקה גדולה " אני חושב שאני אוהב אותך",אומר לה פייסי," אתה חושב או אתה יודע",ג´ואי מקניטה אותו ,"אני יודע",עונה לה פייסי והם מתנשקים....

../images/Emo31.gifלא נכון!!!../images/Emo128.gif

אודרי לא סתומה... היא פשוט קלת דעת... היא ממש חמודה!!!! נ.ב. דוסון וג´ן צריכים להיות ביחד כי הוא צריך לעזוב את ג´ואי החמודה בשקט כדי שהיא תהיה עם הפרופסור החתיך סוף- סוף!!! אפרת אולסן

למעלה