שלום, אני חדש P:

LillipooT

New member
חחח.. ../images/Emo60.gif

התמונה.. אני הכנתי אותה!! חחח.. ודבר שני.. אחלה פיק..חח!!

HandsomeDevil

New member
תודה../images/Emo13.gifלכולם....

אממ.... היא כן סתומה, כי.. כי.. כי היא מפגרת כזאת, היא גם מדברת כמו איזה מוגבלת ו.. לא יודע P: סתומה :) דוסון וג´ן פשוט לא מתאימים.נקודה. ולחשוב שאיתה הוא עוד איבד את בתוליו.... טוב, אני מכריז על שאלון, בטח כבר עשיתם את זה פה, אבל לא נורא, עוד פעם אחת בשבילי :) איך לדעתכם בסדרה יהיה פשוט מושלם? (אהה... הניסוח של השאל לא משהו, תבינו מהתשובה): לדעתי, דוסון צריך לחזור לבצפר הזה לקולנוע, אנדי צריכה לחזור, פייסי וג´ואי צריכים להיות ביחד, ג´ן צריכה לפגוש איזה בחור חדש... שיתאים לה, לא לוזר כמו דוסון... משהו.... חייתי כזה, פרוע, נהנה מהחיים. אנדי נשארת לבד, וג´ק מגלה שהפרופסור ה"חמוד" כמו שאחת מכן אמרה פה יהיה גם הומו, הם ישהו ביחד ו... זהו. אה, ואולי גם ג´יל תמצא לה מישהו... אבל היא לא חשובה כ"כ....

LillipooT

New member
לא עשינו את זה פה נראה לי!

דבר ראשון - ג´ואי ופייסי ביחד !! ממ.. וזה משאיר לנו את צ´רלי ואודרי חסרי בני זוג. אני אומרת שצ´רלי יגלה שהוא דו מיני ויהיה עם ג´ק ! ממ. אולי גם ג´ן ואודרי יהיו ביחד?? וזה משאיר אותנו עם דוסון.. אולי דוסון וגייל יהיו ביחד ?? טוב..השתגעתי.. אני ממש עייפה אנשים. מחר אני אחשוב על משהו יותר טוב..ויותר מציאותי
לילה טוב

בר 16

New member
HELLO! אני באמריקה! אני מדברת מ..

המחשב בנייד של החבר שלי!! (איזה כיף!!) אז מה חדש איתם? אני לא יהיה פה הרבה-אז תסלחו לי.. טוב לתגובה- ג´ואי ופייסי- לנצח ביחד! ואודרי תיהיה עם צ´רלי- ג´ק יגלה שהוא בעצם לא הומו ויהיה עם ג´ן.. ודוסון.. דוסון ימצא מישהי! אני יודעת- אנדי תחזור- ודוסון ואנדי יהיו ביחד- שני אנשים משעממים! ב24.7 ט´ו באב- יום האהבה היהודי!!-לתכונן!!! אוהבת את כולכן!!!!

בר 16

New member
היי!!!

הכל טוב בחו´ל!- אני מתה על זה!!! איזה בת מלון מפואר!!! ומה- לא רעיון טוב- ג´ן וג´ק ביחד? אהבתי!

shira245

New member
מסכימה איתך-אודרי מעצבנת

אנדי ודוסון הם הזיווג. פייסי וג´ואי ג´ן וצארלי. ג´ק ווילדר או ג´יל ווילדר. וג´ק עם טובי??????..... ואודרי..............

בר 16

New member
שלום שחר- סליחה ש..

לא בירכתי אותך... תהנה לך בפורום!!

בר 16

New member
בבקשה- ../images/Emo8.gif

אני לא "בירכתי" אותך לשלום כי לא הייתי באתר- אני באמריקה!! (אני מניחה שהבנת את זה..)-חחחח.. לילטוב!

למעלה